Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kahpe İsrail Şam’ı vurdu!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çelik Kubbe’nin envantere alınacağını açıkladı..
Eski MKE Başkanı casusluktan tutuklandı!.
Kapalıçarşı’daki 1,250 miyarlık pırlanta vurgununda 40 kişi gözaltına alındı!.
81 il de sığınaklar inşa edilecek!.
Balıkesir yeni depremlerle sarsılmaya devam ediyor!.
Bay Kemal geri dönüyor…
İsrailliler Gazze’deki katliamları protesto etmek için meydanlara döküldü!.
Zelensky Putin ile barış görüşmeleri için Türkiye’yi işaret etti..
Trump‘ın büyükelçisi’nden gazetecilere alçakça hakaretler!.
Memurların yeni zam oranları belli oldu..
Tayanç Ayaydın’ın mesajları uygunsuzmuş ama taciz etmemiş
MHP Lideri Bahçeli’den Terörsüz Türkiye vurgusu: BU ALTIN FIRSATI HEBA ETMEYELİM!.
İstanbul’da kiralara yüzde 40 zam!.
Adalet Bakanlığı’ndan emniyete Mücahit Birinci talimatı!.
Dilek İmamoğlu’nun avukatı da gözaltına alındı!.
CHP’den istifa eden bir başkan daha AK Parti’ye geçmeye hazırlanıyor..
Türkiye’nin son hamlesi Kahpe İsrail’e kabusu yaşatıyor!.
Kahpe evladı Netenyahu 20 kişinin ölüm emrini verdiği saldırıyı “Trajik Bir Kaza” diyerek geçiştirdi!.
Dünya bu skandalı konuşuyor!. Türkiye dosyasını havalimanı tuvaletinde unuttular!.
Bugün açıklanan YKS sonuçları yüzbinlerce öğrenciyi isyan ettirdi!.
CHP’nin “Cumhur İttifakı’nda Kriz Var” dedikodusuna en net cevap!.
Altın fiyatları neden düşüşe geçti..
Hatalı deprem bildirimi yürekleri ağızlara getirdi!.
Zorunlu Trafik Sigortası’nda sistem sil baştan değişiyor!.
DEM Parti heyeti İmralı’ya gidiyor..
Ahmet Minguzzi davasını Sedat Peker’in avukatı üstlendi!.
15 bin nüfuslu ilçeye 71 milyonluk hükümet konağı!.
AK Parti’ye geçmek isteyen belediye başkanı sayısı belli oldu..
YKS tercih sonuçları açıklandı…
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Bay Davut’a soğuk duş!. Topluca istifa edip Sarıgül’ün partisine katıldılar!.

14.01.2021
A+
A-

Gelecek Partisi’nin Avcılar İlçe Başkanlığı teşkilatı görevinden istifa eden Hüseyin Ağaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, düzenlenen törenle Mustafa Sarıgül’ün kurduğu Türkiye Değişim Partisi’ne katıldıklarını açıkladı!.

Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanı Hüseyin Ağaoğlu ve ilçe yönetimi bugün partilerinden istifa ederek Türkiye Değişim Partisi’ne geçti. TDP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Avcılar’daki bir restoranda düzenlenen törende konuşan Ağaoğlu, bir yıl öncesine kadar hiçbir siyasi geçmişinin bulunmadığını ancak çeşitli nedenlerle bu yola girmesi gerektiğini hissettiğini söyledi.

“ÇABALARIMIN AYNI DEĞER VE ÖNCELİKTE OLMADIĞINI FARK ETTİM”

Yaklaşık 8 ay boyunca Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü anımsatan Ağaoğlu, “Ancak aradan geçen 8 aylık süreçte görev yaptığım Gelecek Partisi’nde kaygısını yaşayıp, düzeltilmesini istediğim sorunların çözümünde bir sonuç alınamayacağı fikrine ulaştım. Bireysel çabalarımın Gelecek Partisi’nde aynı değer ve öncelikte olmadığını fark ettim” dedi.

“ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Son 3 aydır medya ve kamuoyunda TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül gerçeğinin kendisini gösterdiğini, sundukları çözümün ülkenin çıkış noktası olduğunu düşündüğünü ifade eden Ağaoğlu, “Ben de bu ekip içerisinde, tarihe kayıt düşen yapıda olma arzumu bildirdim. Sağ olsun İl Başkanı Yusuf Polat da memnuniyetle karşıladı. Kendilerine, İstanbul teşkilatına ve Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’e teşekkürlerimi bildirmek isterim. Avcılar’da çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” değerlendirmesini yaptı.

“BİRLİKTE ÇALIŞMA FİKRİNİ SUNDULAR BİZE”

TDP İstanbul İl Başkanı Polat da programda yaptığı konuşmada partisinin hedeflerini aktardı. Kendine bir misyon edindiğini kaydeden Polat, “İstanbul’un 39 ilçesinde saklı, kabuğunda kalmış diğer Mustafa Sarıgül’leri çıkaracağız. O amaçla da bugün buradayız. Üçüncü bölge teşkilat başkanının görüşmeleri, istişareleri neticesinde Avcılar ilçesinde Hüseyin Ağaoğlu kardeşimizin birlikte çalışma fikrini sundular bize. Ben de çok mutlu oldum, şeref duyduğumu ifade ettim.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Polat, parti rozetini Ağaoğlu’na takdim etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.