Site Rengi

HABER ÖZETİ
Rüşvet paralarını özel jetlerle yurt dışına götürdüler!.
Kahpe İsrail Gazze’yi yerle bir etti!.
Alman medyasının Kahpe İsrail’i aklama şerefsizliği!.
Kuduz Köpek Netenyahu 2 milyon kişiyi sürerek Gazze’yi işgâl edecek!.
Terörsüz Türkiye toplantısı 8 saat sürdü, 2. toplantı Cuma günü..
Fatura ödemeleri katlanacak..
Terörsüz Türkiye Komisyonu bugün toplanıyor..
Kahpe İsrail Gazze’nin tamamını işgal etme kararı aldı!.
Sahte Diploma skandalında 37 kişi tutuklandı!.
Sığınma Evine sığınan kızı Sığınma Evi Müdürü taciz etti!.
Cari açığı kapatmak için yine sigaraya zam yapıldı!.
CHP’li başkan düğün masraflarını bile belediyeye ödetmiş!.
Trump itinin Gazze’ye 60 milyon dolarlık yardım palavrası çöktü!.
Şehit olan iki askerin güneş altında 4 saat bekletilip ölmesine kim neden oldu!.
Okullardaki Serbest Kıyafet saçmalığı nihayet sona eriyor!.
Türkiye bataklığa saplanıyor!. 3 milyonluk ev kredisinin geri ödemesi 11 milyon!.
Yerli ve Milli TOGG’u Almanlara daha ucuza satıyoruz!.
Avukatı Selahattin Demirtaş’ın önümüzdeki ay tahliye edilebileceğini açıkladı..
Emlak vergilerindeki yüzde 1.000’lik zam vatandaşı isyan ettirdi!.
Trump destekçilerinin İsrail’den nefret etmeye başladığını açıkladı!.
Avrupa’nın en büyük nükleer santraline bombalı saldırı!.
Sahte diploma çetesi!. Profesörden avukata, doktordan padişah torununa…
Diyanet’teki eskort skandalı büyüyor!.
Demirtaş’ın tahliye edilmesini Öcalan mı istemiyor!.
Tunç Soyer hakkındaki iddianame tamamlandı!. 45 yıl hapis cezası isteniyor!.
Akaryakıta çifte zam geliyor!.
Atlar koştukça Bakan Yardımcılarının cepleri doluyor!.
Kahpe İsrail’e bir darbe de Slovenya’dan!.
ABD Başkanı Trump’tan Türkiye’ye yüzde 15 gümrük vergisi kararı!.
Rüşvet soruşturmasında Muhittin Böcek’in gelini de tutuklandı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Baba olma heyecanıyla kuyumcuda unuttuğu altınları çalındı;  o anlar kamerada 

15 yıl sonra baba olmanın mutluluğunu yaşayan Mazhar Kıbık, ailesine sürpriz yapmak için kuyumcuya gitti. 2 çeyrek altın alan Kıbık, telefonunu ve altınlarını tezgahın üzerinde unuttu. Tezgahtaki telefonu fark eden 1 kişi Kıbık’a telefonunu unuttuğunu söyleyerek, verdi. O esnada adamın yanında bulunan çocuk tezgahtaki çeyrek altınları cebine koydu. O anlar saniye saniye işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Baba olma heyecanıyla kuyumcuda unuttuğu altınları çalındı;  o anlar kamerada 
07.08.2019
A+
A-

15 yıl sonra baba olmanın mutluluğunu yaşayan Mazhar Kıbık, ailesine sürpriz yapmak için kuyumcuya gitti. 2 çeyrek altın alan Kıbık, telefonunu ve altınlarını tezgahın üzerinde unuttu. Tezgahtaki telefonu fark eden 1 kişi Kıbık’a telefonunu unuttuğunu söyleyerek, verdi. O esnada adamın yanında bulunan çocuk tezgahtaki çeyrek altınları cebine koydu. O anlar saniye saniye işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Sultangazi 50. Yıl Mahallesi’nde meydana geldi. 15 yıl sonra baba olmanın mutluluğunu yaşayan Mazhar Kıbık (40), eşine ve yeni doğan kız çocuğuna sürpriz yapmak için soluğu B Caddesi’nde bir kuyumcuda aldı. Kıbık, kuyumcudan eşi ve yeni doğan çocuğu için 2 çeyrek altın aldı. Daha sonra aynı işyeri içinde hizmet veren döviz bürosuna yönelen Kıbık, üzerindeki bir miktar Türk lirasını dövize çevirmek istedi. Aldığı 2 çeyrek altını ve telefonunu dövizcinin önündeki tezgahın üzerinde bıraktı. O esnada biri çocuk iki kişi de kuyumcudaki dövizciye geldi. İşlemlerini bitiren Kıbık, altınlarını ve telefonunu tezgahın üzerinde unutarak dışarı çıktı. İçeri giren iki kişiden biri unutulan telefonu fark ederek, Kıbık’a seslendi. Tezgahın üzerindeki telefonu alan şahıs, Kıbık’a verdi. Telefonunu veren şahsa teşekkür eden Kıbık, kuyumcu dükkanından ayrıldı.  Şahsın yanındaki çocuk ise tezgah üzerindeki çeyrek altınları fark ederek, önce avuç içinde sakladı. Daha sonra cebine koydu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Mazhar Kıbık, kısa bir süre sonra ailesine sürpriz yapmak için aldığı çeyrek altınların yanında olmadığını fark etti. Kuyumcu dükkanına geri dönen Kıbık, güvenlik kamerası görüntülerini izlediğinde şok yaşadı. Telefonunu kendisine veren kişinin  yanında bulunan çocuğun çeyrek altınları çaldığını gördü. Mazhar Kıbık, güvenlik kamerası görüntüleriyle birlikte polis merkezine giderek, altınlarını çalan kişiden şikayetçi oldu.

“ÇEYREK ALTINLARIN ÜZERİMDE OLMADIĞINI FARK ETTİM”

 Mazhar Kıbık, başından geçen olayı şu şekilde anlattı;

“15 senedir çocuğum olmuyordu. Allah’a çok şükür bu sene çocuğum oldu. O sevinçle kuyumcuya gelip, iki tane çeyrek altın aldım. 'Kızıma armağan edeyim' diye. Kuyumcunun içerisinde döviz bürosu da bulunuyor. Döviz bürosundan döviz aldım.Tezgahın üzerinde iki çeyrek altınımı ve telefonumu unuttum. Yanımda baba oğul olduğunu tahmin ettiğim iki kişi vardı. Babası bana seslenerek, 'telefonunuzu unuttunuz' diyerek, telefonumu verdi. Ben de kendisine teşekkür ettim. Kuyumcudan ayrıldıktan yarım saat sonra çeyrek altınların üzerimde olmadığını fark ettim. Geri dönüp, kuyumcuya ait güvenlik kamerası görüntülerine baktığımda, adamın yanındaki,  oğlu olduğunu düşündüğüm kişinin tezgahta bulunan çeyrek altınları cebine koyduğunu gördüm. Görüntülerle birlikte emniyete başvurdum. Kendisinden şikayetçiyim”

“BANA O HEVESİ YAŞATMADILAR”

Yeniden 2 çeyrek altın alan Kıbık,"“Çocuğuma yapacağım sürpriz kursağımda kaldı. Sürprizimin yarım kalmasına üzüldüm. Ailemi memlekete göndermiştim. Eşimi görüntülü arayıp, ‘kızım sana altın aldım’ dedi. Ama o hevesi de bana yaşatmadılar. Babası olduğunu düşündüğüm kişinin tamamen bu olayın dışında olduğunu zannediyorum. Çünkü o telefonu bana veriyor.  Diğeri ‘Baba bu da mı bu abiye ait?’  diyebilirdi. Ama demedi. Aldı cebine koydu” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.