Site Rengi

HABER ÖZETİ
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
Metin Arolat’ın alkol ve uyuşturucudan öldüğü ortaya çıktı!.
Dünyanın gözü İstanbul’daki barış zirvesinde..
Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin AKP’den ilk sinyal..
PKK’nın silah bırakma kararı anketlere nasıl yansıdı…
ABD’den Türkiye’ye füze satışına sürpriz onay..
İstanbul’da suya yeni bir zam daha geliyor..
PKK’nın fesih sürecine ilişkin kamuoyunun merak ettiği 5 soru yanıt buldu..
Konu ülkede barış ve istikrar olunca yine zırvalamaya başladılar!.
DEM Parti Terörsüz Türkiye’yi anlatma turlarına çıkıyor!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Ekrem İmamoğlu’nun kurbanlık alan pişkinliği pes dedirtti!.

Ekrem İmamoğlu’nun kurbanlık alan pişkinliği pes dedirtti!.
18.07.2021
A+
A-

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu yine sözünde durmadı. Daha önce “kurbanlık alanın burda ne işi var burası metropol bir şehir” diyen İmamoğlu, kurbanlık alanın kullanılmasına hem müsaade etti hem de gelen binlerce şikayete kulak asmadı.

Popülist şovları ile gündemde kalmayı başaran CHP’li İmamoğlu, bir sözünden daha döndü.

Başakşehir- Kayaşehir’deki  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kurban satış ve kesim alanı vatandaşlar tarafından şikayet yağmuruna tutuldu.

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesine (İBB) ait kurban satış ve kesim alanı Başakşehirlileri sokağa çıkamaz hale getirdi. Vatandaşlar, İBB’nin kurban satış alanını kaldırma sözünü tutmadığını öne sürerek hem kötü kokudan hem de hastalık taşıyan karasinek ve sivrisineklerden dolayı kabus gibi günler geçirdiklerini belirttiler.

Kurban satış ve kesim alanlarının yerleşim yerlerinin ortasında olmasının yanlış olduğunu ifade eden mahalle sakini Muhammet Sancar, “Kurban alanlarının merkezlerde olmasını yanlış buluyorum. Modern bir şehrin ortasında kurulan kurban alanı ilkel bir görünüm oluşturuyor. Buraya yakışmıyor. Kokudan rahatsız oluyoruz. Bir an önce tedbir alınmalı ve gerekli işlemlerin yapılması gerekiyor. Defalarca kez İBB Beyaz Masa’yı aradık ancak hiçbir sonuca ulaşamadık. ‘Her şey çok güzel olacak’ dediler ama her şey kötüye gidiyor” dedi.

Bir diğer mahalle sakini Ali Apak da “Kurban bayramı öncesi burada koku oluşuyor. Müşterilerimiz ve bizi ciddi manada rahatsız ediyor. Şikayet etmemize rağmen herhangi bir çözüm olmadı” ifadelerini kullandı.

“Müşteriler beş dakikadan fazla oturmuyor”

Yazın ortasında koku ve sinekten kapı önünde oturamadıklarını söyleyen Ramazan Özoğlu, “Koku ve sinekten rahatsız oluyoruz. Başakşehir Millet Bahçesi’ne gidiyoruz ama çocuklarımız kokudan duramıyor. Müşterilerimiz de beş dakika oturup kokudan dolayı kalkmak istiyor. Bu bizim işlerimizi de etkiliyor. Biran önce bu alanın kaldırılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

3 yıl önce verdiği sözü tutmadı

Kayaşehir sakinleri, İBB yönetiminin 3 yıl önce verdiği sözü ne zaman tutacağını merakla bekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.