Site Rengi

HABER ÖZETİ
Üsküdar Belediye Başkan Vekili trafik kazasında hayatını kaybetti!.
Selde aracı zarar görenler kaskosu olmasa bile masraflarını alabilecek..
Bir çocuk elektrik kablolarını dışarıda bırakan şerefsizler yüzünden öldü!.
İstanbul’daki sel felaketinde 3 kişi öldü 4 kişi kayıp!.
Valilik İstanbul’da okulların 1 gün daha tatil edildiğini duyurdu..
Aston Villa Fenerbahçe’yi sahaya gömdü!.
İstanbul sele teslim!.
İstanbul’da eğitime şiddetli yağış ve fırtına engeli!.
Azerbaycan’dan başötüsü yasağından sonra Türkiye’ye ikinci kazık!.
Kılıçdaroğlu ile HALK TV arasında kavga büyüyor!.
Piyasaların gözü kulağı ABD’den gelecek kritik verilerde..
Özgür Özel’den HALK TV’ye kayyum atanmasına sert tepki!.
HALK TV patronunun tüm şirketlerine el konuldu..
HALK TV’ye kayyum atandı..
Aslan ağır yaralı!.
Kılıçdaoğlu’ndan Aliyev’e başörtüsü tepkisi!.
Bakan Yardımcısı fon meselesinden tutuklandı!.
Balıkçılardan “Vatandaş Ucuza Palamut Yemesin” çağrısı!.
QR kod okutmayana sigara satışı yapılmayacak!.
Özgür Özel Türk askerinin Yemen’e gitmesine karşı olduklarını açıkladı..
Savcılık fon vurguncularına paraları iade etmek için davet gönderdi!.
16 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı!.
PKK Kuzey Irak’taki kampları boşaltmaya başladı..
Başörtüsü yasağı başlayan Azerbaycan’da Eski Türkiye görüntüleri!.
Son anket sonuçları açıklandı!.
16 günde vatandaşın 401 milyarını çalan şerefsizler kim!.
AK Parti’de onca torpil skandalı üzerine bir skandal daha!.
İstanbul’da art arda korkutan depremler!.
Katliam gibi kazada ölü sayısı 11’e yükseldi!.
Yabancı menşeili elektrikli araçları Türk Savunma Sanayii tesislerine girişleri yasaklandı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Üsküdar Belediye Başkan Vekili trafik kazasında hayatını kaybetti!.

Üsküdar Belediye Başkan Vekili trafik kazasında hayatını kaybetti!.

Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin, Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerine katılmak üzere Ankara’ya giderken Anadolu Otoyolu’nun Düzce kesiminde geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etti..

Anadolu Otoyolu’nun Düzce kesiminde Ankara istikametinde seyreden Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin’in içinde bulunduğu otomobil, aynı yönde seyreden otomobille çarpıştı.

MÜDAHALE SONRASI HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Gültekin ile 4 kişi, sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Özel bir hastanede tedavi altına alınan Dündar Ziya Gültekin, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, gazetecilere, kaza anından bu yana bütün tıbbi müdahalelerin yapıldığını belirterek, “Ama maalesef kurtaramadık. Başımız sağ olsun.”dedi.

Gültekin’in vücudunda kazaya bağlı herhangi bir yaralanma ve darbe gözükmediğini bildiren Şengüloğlu, “Olayın şokuyla kalp krizi geçirdiği değerlendiriliyor. İlerleyen süreçte netleşecek ama olay esnasında oradan geçen kazayı gören iki doktor duruyor ve ilk müdahaleyi yapıyorlar. Ardından da ambulansa gelip müdahaleye devam ediyor. Hastanede de devam etti müdahaleler. Yaklaşık 1,5 saat süre müdahale edildi ama maalesef kurtaramadık.” ifadelerini kullandı.

DÜNDAR ZİYA GÜLTEKİN KİMDİR?

Dündar Ziya Gültekin, 1983 yılında İstanbul Üsküdar’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde öğrenim gördükten sonra Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Siyasi hayatına 2002 yılında AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları’nda başladı; 2002-2008 yılları arasında Gençlik Kolları’nda çeşitli görevler üstlendi. 2008-2012 yılları arasında AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nı yürüttü. 4., 5. ve 6. dönemlerde (2012-2019) AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü.

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri ile 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı yaptı. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde meclis üyesi seçildi ve 2019-2025 yılları arasında Üsküdar Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekilliği görevini üstlendi. 14 ve 28 Mayıs 2023 Genel Seçimleri ile 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde SKM Başkan Vekilliği görevinde bulundu.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler üstlenen Gültekin, 2016-2024 yılları arasında 15 Temmuz Derneği Genel Sekreterliği görevini yürüttü.

Serbest ticaretle uğraşan Gültekin, evli ve üç çocuk babasıydı.

SİYASİLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Vefat haberinin ardından siyasilerden bir bir taziye mesajları gelmeye başladı.

Açıklamasına “Çok üzgünüz…” ifadeleriyle başlayan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik şu ifadeleri kullandı.

“Geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden Üsküdar Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Dündar Ziya Gültekin’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Mekânı cennet olsun.”

“VEFAT HABERİNİ BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar vefat haberini öğrendikten sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda taziye dileklerini iletti.

Faruk Acar paylaşımında şunları kaydetti:

“Üsküdar Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Dündar Ziya Gültekin’in, Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerine katılmak üzere Ankara’ya gelirken geçirdiği elim trafik kazası sonucu vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim.

Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.”

“MEKANI CENNET, MAKAMI ALİ OLSUN”

Vefat haberini derin bir üzüntüle öğrendiğini belirten AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir ise şunları söyledi:

“Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği seçimine katılmak üzere Ankara’ya seyahat ederken Düzce’de meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden Üsküdar Belediye Başkan Vekilimiz Dündar Ziya Gültekin’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim.

Kıymetli yol arkadaşımız Dündar Ziya Gültekin’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, teşkilatımıza ve tüm Üsküdarlı hemşehrilerimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Aynı kazada yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.

Merhum Dündar Ziya Gültekin başkanımızın mekanı cennet, makamı âli olsun.”

“YÜREĞİMİZ YANIYOR, ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”

Vefat haberinin ardından “İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn” ifadeleriyle paylaşımda bulunan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu şunları kaydetti:

“Yüreğimiz yanıyor, acımız çok büyük…

Üsküdar Belediye Başkan Vekilimiz Dündar Ziya Gültekin’in Düzce’de geçirdiği kazada vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim.

Sayın Başkanımıza Yüce Rabbimden rahmet diliyorum. Ailesine, yakınlarına ve teşkilatımıza sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum. Mekânı cennet olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.