Site Rengi

HABER ÖZETİ
“Paraları Ahbap’a Yatırın” çağrısı yapanlar tek tek ifadeye çağrılıyor!.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay AK Parti’ye mi geçiyor?.
Merkez Bankası faizi sabit bıraktı!.
Özgür Özel’i satan satana!.
0,20 promil alkollü trafiğe çıkanın ehliyetine el konulacak!.
Ahbapçılar için hesap vakti!.
FİFA Başkanının Trump yalakalığı boşuna değilmiş!.
Petrolün varil fiyatı 100 dolara dayandı!.
İran’a saldırmanın maliyeti ABD’ye 37,5 milyar dolara patladı!.
Neidüğü belli olmayan çetelere aparatlık yapan sözde çocuklara müebbet hapis geliyor!.
İlk tebrik her zaman ki gibi Almanlar’dan..
Tezkere Meclis’ten geçti.. Mehmetçik 2 yıl daha Somali’de..
Haluk Levent irk Oğuzhan Uğur aynı cezaevine gönderildi!.
YKS klavuzu açıklandı.. Tercihler 29 Temmuz’da başlıyor..
Dünya Kupası kuralları Süper Lig’e geliyor..
Motorin fiyatı gelen son zam ile 75 TL’yi geçti!.
İran’ın saldırılarında 100 ABD askeri yaralandı!.
Gülistan Doku cinayeti kapsamında Vali Sonel’in eşi de gözaltına alındı..
CHP’li Tuzla Belediyesi de AK Parti’ye geçiyor..
Haluk Levent’ten itiraf mektubu..
Kumarbaz Haluk’a bağış toplayan Oğuzhan Uğur tutuklandı!.
ABD Trump’ın talimatı ile İran’a yeni saldırılar başlattı!.
İran saldırıya geçince ABD’ye köpeklik yapan Kuveyt’i korku sardı!.
“Devlet Yok Ahbap Var” sözü ile milleti galeyana getiren Oğuzhan Uğur tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi!.
Trump ölen ve yaralanan ABD’li asker sayısını kamuoyundan gizliyor!.
Motorine son iki hafta da 10 lira zam geldi!.
CHP’li Başkanın Gezi İhaneti’nde yaptığı alçakça tweetler ortaya çıktı!.
Gazze’de İspanya’nın Dünya Kupası zaferi kutlandı..
2026 Dünya Kupası İspanya’nın oldu..
İran ile ABD arasındaki savaş yeniden alevlenmeye başladı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Utanması da yok! Katil Cemal Metin Avcı, öldürdüğü Pınar’ın annesinden şikayetçi oldu!.

Utanması da yok! Katil Cemal Metin Avcı, öldürdüğü Pınar’ın annesinden şikayetçi oldu!.
02.11.2021
A+
A-
Vahşice katledilen Pınar Gültekin’in cinayet şüphelisi Cemal Metin Avcı, öldürdüğü genç kızın annesi Şefika Gültekin’den şikayetçi oldu. Anne ile ilgi soruşturma açıldığı öğrenildi.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz 2020 tarihinde ortadan kayboldu.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Pınar’ın eski sevgilisi Cemal Metin Avcı (32), çıkan kavgada genç kızı boğarak öldürdüğünü, cesedini bağ evindeki varile koyup yaktığını, üzerine de beton döktüğünü itiraf etti.

Avcı’nın gösterdiği yerde bulunan varilde, Pınar’ın kısmen yanmış cesedine ulaşıldı.

AĞABEYİYLE AYNI ZAMANDA BAĞ EVİNDEYDİ

Pınar, memleketi Bitlis’in Hizan ilçesinde toprağa verildi. Adliyeye sevk edilen Cemal Metin Avcı ise çıkarıldığı mahkemece ‘canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürmek’ suçundan tutuklandı.

Avcı’nın kardeşi Mertcan Avcı’nın telefon sinyallerinden, ağabeyiyle aynı zamanda bağ evinde olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan Mertcan Avcı da sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muğla da katledilen Pınar Gültekin’in annesine soruşturma açıldı #1

7’NCİ CELSE BİTTİ

15 Şubat’taki duruşmada Mertcan Avcı, imza atma yükümlülüğü ve yurt dışı çıkış yasağıyla tahliye edildi.

Yargılama sürecinde hazırlanan ek iddianameyle Avcı’nın annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, eski eşi Eda Karagün ve ailenin iş ortağı Şükrü Gökhan Orhan, suç delillerini gizleme ve yer değiştirme suçlamasıyla sanık olarak yargılanmaya başlandı.

Gültekin cinayetinde 7’nci celse geride kaldı.

Muğla da katledilen Pınar Gültekin’in annesine soruşturma açıldı #2

PINAR’IN ANNESİ İFADE VERECEK

Sanıkların yargılanmasına devam edilirken, Cemal Metin Avcı’nın, Pınar’ın annesinden şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

26 Nisan’da görülen davada, Şefika Gültekin’in, kızının yakılarak öldürüldüğünü öğrenmesinden sonra Avcı’ya, ‘Seni öldüreceğim köpek’ dediği, bu sözleri üzerine mahkemenin savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ve Cemal Metin Avcı’nın da Şefika Gültekin’den şikayetçi olduğu bildirildi.

Şikayet üzerine Gültekin hakkında tehdit ve hakaret suçlarından soruşturma başlatıldığı, Gültekin’in ifade vereceği belirtildi.

Muğla da katledilen Pınar Gültekin’in annesine soruşturma açıldı #3

“DÜNYAMIZ BAŞIMIZA YIKILDI”

Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin, “Dünya bir kez daha başımıza yıkıldı” dedi.

Gültekin, “Bir anne haklı olarak duruşmada feryat etti. Ancak bizi mahkemeye vermişler. Acılı bir annenin feryadını bir savcı mahkemeye veriyorsa, canları sağ olsun. Konuşacak kelime bulamıyorum. 27 yaşında gencecik kızımızı diri diri yakan birine gül mü verelim? Yargılama sürecinden beri mahkemeye hiç saygısızlık yapmadık. Bu yüzden eşime veya bizlere ceza vereceklerse gider cezamızı çekeriz.” dedi.

Muğla da katledilen Pınar Gültekin’in annesine soruşturma açıldı #4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.