Site Rengi

HABER ÖZETİ
Sergen Yalçın’ın acı günü!. Kardeşi hayatını kaybetti!.
Trump itinin “Gazze’yi Devralacağız” sözlerine Bakan Fidan’dan sert tepki!.
Ya 25 euro rüşvet vereceksiniz yada eşek gibi bekleyeceksiniz!.
“Muhalefetin Cumhurbaşkanı Adayı Kim Olmalı” anketi!.
Akp’li Özlem Zengin’in ısrarla Erdoğan’ın gözüne soktuğu savcı yeğenin tayin edildiği il belli oldu!.
ABD Başkanı Trump itinin Gazze’ye çökme olanı deşifre oldu!.
AKOM’dan İstanbullular için yoğun kar ve şiddetli fırtına uyarısı!.
Teröristbaşı Öcalan barış çağrısı yapmak için hazırmış!.
Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ’ın tahliye talebi reddedildi!.
Kafe ve restoranlar son 7 yılda tam 10 kat zam yaptı!.
Teröristbaşına “Sayın”’diyenlerin hapse tıkıldığı dönemden “Sayın Öcalan” dönemine geçiş!.
Ege’de art arda yaşanan depremler Türkiye’yi etkiler mi…
İstanbul’da yoğun kar alarmı!. Uçuşlar iptal ediliyor!.
Memleketin düştüğü içler acısı durum!. Yargıtaydan yargıtayın skandal kararına itiraz!.
Mansur Yavaş CHP’nin Erken Seçim planlarını bozdu!.
İmamoğlu’ndan Erdoğan’ın “Koltuk Rüyası” sözlerine Erken Seçimli cevap!.
Ege’de son 24 saat içinde 200’ün üzerinde deprem meydana geldi!.
Yine bir yargı skandalı!. Sevgilisini yakarak öldüren cani 7 yıl sonra aramızda!.
Araçlara takılması zorunlu tutulan UTTS rantı kimin cebine giriyor!.
CHP Lideri Özel erken seçim için net tarih verdi!.
İhraç edilen tepmenlerden ilk açıklama..
Kılıç çeken teğmenler TSK’dan ihraç edildi!.
İmamoğlu ifade sonrası aynı sözleri söyledi ve Erdoğan’a adeta meydan okudu!.
Çinli BYD Avrupalı otomotiv devlerini iflasa sürüklemeye devam ediyor!.
Erdoğan’a kendisini veya partisini deneyleyecek kişileri görevden alma yetkisi verilecek!.
Yine bir yargı skandalı!. Lüks otel veliahtına kıyak tahliye!.
Kılıç çeken teğmenler için karar günü!.
Yaşlı kadın ile zihinsel engelli oğlu kaderine terk edildi!.
CHP İmamoğlu ile Erken Seçim startını verdi…
Kur’an-ı Kerim’i yakarak şov yapan şerefsiz köpek canlı yayında gebertildi!.
DOLAR 35,9070
EURO 37,4479
ALTIN 3.320,33
BIST 9.719,81

Kırmızı Bülten ile aranıyordu!. Aynı aileden 7 kişiyi trafikte kasıtlı öldüren cani 12 yıl hapis cezası ile yırttı!.

Kırmızı Bülten ile aranıyordu!. Aynı aileden 7 kişiyi trafikte kasıtlı öldüren cani 12 yıl hapis cezası ile yırttı!.
06.01.2022
A+
A-

2018 yılında aracıyla sıkıştırdığı otomobilin kaza yapmasıyla aynı aileden 7 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla kırmızı bültenle aranan sürücü, 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı!.

25 Mart 2018’de Malatya’dan Kayseri yönüne giden Mehmet Üzüm yönetimindeki 38 E 4730 plakalı otomobil, Adnan Özdemir (49) yönetimindeki 38 KY 432 plakalı otomobilin sıkıştırması sonucu Kayseri’nin Kocasinan ilçesi Nalçik Bulvarı’nda karşı yönden gelen ve Malatya’ya cenaze götüren 41 BD 308 plakalı ambulansla çarpıştı.Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet (36) ile yanındaki eşi Zehra (29), çocukları Safiye Nur (6), Hamza (8), kardeşleri Mustafa (29) ve Soner (27) ile Kader Üzüm (20) yaşamını yitirdi.

1132 GÜN SONRA TESLİM OLDU

Kazanın ardından Gürcistan’a kaçan Adnan Özdemir hakkında, ‘taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma’ suçundan Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Kırmızı bültenle aranan Özdemir, 30 Nisan 2021’de Gürcistan’dan Artvin’e gelerek, 1132 gün sonra polise teslim oldu.

Özdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kayseri de 7 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu #1

BERAATİNİ İSTEDİ

Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya sanık Adnan Özdemir, tutuklu bulunduğu Artvin’den Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı, avukatı ile kazada hayatını kaybeden Üzüm ailesinin yakınları Ahmet Üzüm ve Seher Çay da salonda hazır bulundu.

Sanık Adnan Özdemir, pişman olduğunu ifade ederek beraatini istedi.

Kayseri de 7 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu #2

12 YIL CEZA ALDI, AİLE KARARA TEPSİ GÖSTERDİ

Mahkeme heyeti, sanık Özdemir’i, ‘taksirle ölüme ya da yaralanmaya sebep olma’ suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Heyet, sanığın ehliyetine 2 yıl 6 ay süreyle el konulmasına hükmetti. Karar sonrası kazada ailesini kaybeden Üzüm Ailesi’nin yakınları ise karara tepki gösterdi.

Kayseri de 7 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu #3

“KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ”

Üzüm ailesinin avukatı Seyit Halil Yüzgeç, “Olayın oluş şekli ve ailenin feryatları ortada. Bir kaza ve kazadan sonra gecenin karanlığında 7 kişinin ölümüne neden olup, aracınızı bir evin bodrumunda saklıyorsunuz. Aynı gece Gürcistan’a kaçıyorsunuz. Interpol üzerinden arama ve yakalama kararı ile yakalanıyorsunuz. Bilinçli taksir olayı var. Neredeyse kasta yakın bir olay var. Bir ailenin yok olmasına neden olmuş bir kaza. Ben de babasını trafik kazasında kaybeden bir avukatım.

Kayseri de 7 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu #4

Onların durumunu çok iyi anlayabiliyorum. Vicdanların tatmin edilmediği tüm yargı kararlarının değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Neredeyse bilinçli taksirle gerçekleşmiş bir kaza var. 7 kişinin ölümünü 12 yıla sığdıran bir karar verirseniz, bu vicdanları sızlatır. Safiye teyzemiz bu olay sonrası kanser hastalığına yakalandı. Şimdi ona bu kararı nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Duruşmadaki yakınları tepki gösterdi. Karara itiraz edeceğiz.” diye konuştu.

Kayseri de 7 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu #5
Kayseri de 7 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu #6
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.