Site Rengi

HABER ÖZETİ
Pehlevi itinden Trump’a İran çağrısı: Ortak Olalım!.
Altın ve Para piyasaları alev alev yanıyor!.
Özgür Özel’in Yağmur Duası saçmalıklarına Bakan Yumaklı’dan tokat gibi cevap!.
İran’daki protestolarda ölü sayısı 500’ü geçti!.
İstanbul’da kar yağışı nedeni ile okullar tatil edildi..
Netenyahu itinden İran’daki protestoculara destek açıklaması..
Haydut Trump şimdi de gözünü Küba’nın yeraltı kaynaklarına dikti!.
İran’daki ABD destekli protestolarda ölü sayısı 216’ya yükseldi!.
Halep PKK/SDG pisliklerinden tamamen temizlendi!.
Süper Kupa Fenerbahçe’nin
Üzerinde uyuşturucu bulunan Can Yaman anında paketlendi!.
Yeniden Refah Partili İl Başkanı gazeteciyi ayağından vurdu!.
Suriye ordusu, Halep’te terör örgütü YPG/SDG işgalindeki son mahallenin de kurtarıldığını duyurdu..
İzmir’de çöp ve susuzluk salgın hastalıkları beraberinde getirdi!.
Kumar borcunu rüşvetle ödeyen CHP’li başkan yardımcısı tutuklandı!.
Sırtımızda kambur olan KKTC’de asgari ücret net 52 bin 738 TL oldu..
İstanbullular Dikkat!. Fırtına 90 KM hızla geliyor!.
İmamoğlu Suç Örgütü davasında karar açıklandı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan MİT’e Suriye talimatı..
CHP belediye başkanlarına yurt dışı tatil yasağı getirdi..
En düşük emekli maaşı 20 bin TL oldu..
Sinan Ateş’in annesi isyan etti: Oğlumu Öldürenler Belli!.
ABD Başkanı Trump: Uluslararası hukuka ihtiyacım yok!.
ABD’deki polis cinayeti protestoları büyümeye devam ediyor..
CIA İran’da tüm kahpeliklerini sergiliyor!.
SDG’ye verilen süre doldu, Suriye ordusu vurmaya başladı!.
Gazze’de görev alacak Barış Gücü Askerleri eğitime başladı..
MSB’den Suriye’ye destek açıklaması..
Site sakinlerini isyan ettiren fahiş aidatlara YDO ayarı!.
İstanbul’da beklenen kar hafta sonu geliyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Vedat Bilgin, 3600 ek gösterge için tarih verdi!.

Vedat Bilgin, 3600 ek gösterge için tarih verdi!.
17.05.2022
A+
A-
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, İstanbul’da katıldığı toplantıda 3600 ek gösterge ile ilgili tarih verdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, İstanbul’da katıldığı “MEXT BİL-İşim Eğitim ve İstihdam Programı” iş birliği protokolü imza töreninde yaptığı konuşmada, maaş zamları ve 3600 ek gösterge gibi konularda tarih vererek açıklama yaptı.

Bakan Vedat Bilgin, katıldığı toplantıda, emeklilerin ve kamu çalışanlarının durumu ile ilgili açıklamanın haziran sonunda, 3600 ek gösterge meselesi ile ilgili açıklamanın ise bu ay sonunda yapılacağını aktardı.

“Çalışmalar tamamlanmak üzere”

Bakan Bilgin, konuşmasında, temmuz ayında düzenlemeler yapılacağını, emekli maaşlarını ve kamu çalışanlarının özlük haklarını düzenleyen çalışmaları tamamlamak üzere olduklarını dile getirdi.

Vedat Bilgin

“Ücretlilerin enflasyon karşısındaki kayıplarını giderecek çalışmalar önümüzde”

Bakan Bilgin, buradaki konuşmasında, “Ücretlilerin enflasyon karşısındaki kayıplarını giderecek çalışmalar önümüzde. Temmuzda yapacağımız düzenlemeler var. Emeklilerin maaşlarını, kamu çalışanlarının özlük haklarını düzenleyen çalışmaları tamamlamak üzereyiz.” dedi.

“3600 ek gösterge açıklaması bu ay sonunda”

Vedat Bilgin, toplantıda, 3600 ek gösterge meselesi ile ilgili açıklamanın bu ay sonunda yapılacağını kaydetti.

Bakan Bilgin, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yatırım, istihdam, büyüme de esas yatırım insana olandır. Üretim gücünün artarak devam etmesi bizim için çok önemli. Bilişim endüstrisi çağına dönüyoruz. Burada uygulamaya soktuğumuz proje istihdam garantili olacak. Türkiye’nin bütün sanayi bölgelerinde istihdam projeleri başlatacağız. Bu programlarla sanayinin istihdam kabiliyetini çoğaltacağız.

“Çalışanlarımıza sahip çıkıyoruz”

Biz çalışanlarımızın sorunlarını çözmek zorundayız, çalışanlarımıza sahip çıkıyoruz ve koruyoruz. Emeklilerin durumu ve kamu çalışanlarının durumu ile ilgili açıklamayı haziran sonunda yapacağız. 3600 ek gösterge meselesi ile ilgili açıklamayı da bu ay sonu yapacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.