Site Rengi

HABER ÖZETİ
Norveç İsrail’i 5 golle sahaya gömdü!.
Avrupa’ya girişlerde pasaport kontrolüne son..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: GAZZE’YE ÖNCE BEN GİDECEĞİM SONRA SİZ..
18 yaş altı suç işleyen çocuklara Katlamalı Ceza geliyor..
Rekor üstüne rekor kıran gümüş piyasada bulunamıyor..
İsrail işbirlikçisi it ateşkes sonrası orta da kaldı!.
Hakkında soruşturma izni istenen Mansur Yavaş’tan açıklama..
Bitcoin de sert düşüş..
Yönettikleri belediyeleri b.k götürürken CHP heykel derdinde!.
Nobel Ödülü alan alçaktan akla zarar talep!.
Serdar Öktem cinayetinde 9 kişi tutuklandı!.
CHP’li Başkan 110 bin euro rüşveti boşluğuna geldiği için almış!.
Gazze’deki ateşkes’in tüm detayları..
Türk Barış Güçleri Gazze’de yer alacak mı…
Mescid-i Aksa’da yıllar sonra Sabah Namazı heyecanı..
Gazze’deki ateşkesin detayları belli oldu..
Yine CHP yine bavul dolusu para skandalı!.
İstanbul Altın Rafinerisi soruşturmasında 20 kişi tutuklandı!.
Gazze’deki ateşkes ile birlikte Refah Sınır Kapısı’da açılıyor..
ABD Başkanı Trump’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür..
Yeni düzenleme ile öğretmenlerin absürt kıyafetleri yasaklanıyor!.
Ateşkes sonrası yardım tırları Gazze’ye giriş yapmaya başladı..
Kapalıçarşı’da altın satışları durduruldu!.
Resmi ateşkese rağmen Kahpe İsrail Gazze’yi bombalamaya devam ediyor!.
Gazze’de ateşkes resmen başladı..
Trump 13 Ekim’de HAMAS’ın İsrailli esirleri serbest bırakacağını açıkladı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gazze’deki ateşkes ile ilgili kritik açıklama!.
MHP’li Serdar Öktem cinayetinin arkasından çetelerin hesaplaşması çıktı!.
Gazze’de ateşkes planının ilk aşaması onaylandı..
İspanya Kahpe İsrail’e karşı silah ambargosunu resmen onayladı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Yunanistan unsurlarınca Türk Kara Sularına itilen 134 göçmen kurtarıldı!.

Yunanistan unsurlarınca Türk Kara Sularına itilen 134 göçmen kurtarıldı!.
16.08.2022
A+
A-

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen üç ayrı düzensiz göçmen olayında toplam 134 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Marmaris açıklarında lastik botlar içerisinde Türk karasularına geri itilen 53 düzensiz göçmen Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yine Marmaris açıklarında farklı saatlerde Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına 4 can Salı ve bir lastik bot içeresinde 81 düzensiz göçmen Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılarak Ula Geri Gönderme Merkezine teslim edildiler.

136 AFGAN GÖÇMEN ÜLKELERİNE GÖNDERİLMİŞTİ

Iğdır ve Ağrı’dan Türkiye’ye yasa dışı yollarla giriş yapan Afganistan uyruklu 136 göçmen ülkelerine gönderilmişti.

Türkiye’ye yasa dışı yollarla giriş yapan Afganistan uyruklu göçmenlerin ülkelerine gönderilmesine devam ediliyor. Iğdır gönderme merkezinde 111 kişi Ağrı’dan ise getirilen 25 kişi ile birlikte toplam 136 göçmen ülkelerine charter seferiyle gönderildi. Göçmenler otobüslere bindirilerek Iğdır İl Göç İdaresi Müdürlüğü personelleri koordinesinde ve Iğdır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince sağlık kontrollerinin ardından Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı’na getirildi. Buradaki pasaport ve güvenlik işlemleri tamamlanan kafile, düzenlenen charter seferleriyle Kabil’e gönderildi. Böylelikle Iğdır’dan bu yıl gönderilen yabancı sayısı 3 bin 914 kişiye ulaştı.

Ocak ayından bu yana Türkiye genelinde 38 bin 930 Afganistan vatandaşının ülkesine dönüşü sağlandı. Göç İdaresi Başkanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, 27 ocak tarihinden bugüne kadar Afganistan’a düzenlenen 159 charter seferi kapsamında 28 bin 982 Afganistan vatandaşının ülkesine dönüşü sağlandı. Bu yıl sınır dışı edilen Afgan uyruklu yabancı sayısı 38 bin 931’a yükselirken, bu yıl yurt geneli sınır dışı edilen toplam düzensiz göçmen sayısı ise 63 bin 434 olarak kayıtlara geçti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.