Site Rengi

HABER ÖZETİ
İngilizler 12. adamları Özgür Özel’i hazırlama telâşına düştü!.
Uğur Mumcu dosyası 33 yıl sonra yeniden açılıyor..
CHP Lideri Kılıçdaoğlu’ndan Terörsüz Türkiye sürecine destek açıklaması..
Denize döktüğümüz(!) Yunanların ekonomisini şaha kaldırdık!.
TÜİK sipariş enflasyon oranlarını açıkladı!.
TÜİK kira zam oranını yüzde 31 olarak açıkladı..
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu hakkında tutuklama talebi..
Donald Trump’ın İran saldırılarını durdurma kararını Netanyahu da sosyal medyadan öğrendi..
Günlerdir İran’a tehditler savurarak atıp tutan Trump yine kıvırdı!.
Merkez Bankası’ndan Kripto Varlık Merkezi Kayıt Sistemi’ne onay..
CHP’den AK Parti’ye geçen Tuzla Belediye Başkanı’ndan ilk açıklama..
Efsane Başkan Aziz Yıldırım’dan Acun Ilıcalı’ya sert sözler!.
CHP içindeki Rüşvet, Yolsuzluk, Hırsızlık ve baskı skandalları gündemden düşmüyor!.
3 CHP’li Belediye Başkanı ile 1 İyi Partili milletvekili AK Parti’ye geçiyor..
A 101 marketçilik Carrefour’u resmen devraldı..
Trump’tan İran’a yeni saldırı dalgası emri..
Sözde gazeteci Cem Küçük tutuklandı!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı!.
Ahbap’taki rüşvet trafiği deşifre oldu!.
Sendika başkanı 1 milyon, yardımcısı 750 bün maaş alıyor!.
Dün Haluk Levent ile kol kola milleti tokatlayanlar bugün kıvırmaya başladı!.
Öğrenci affını içeren kanun teklifi Meclis’ten geçti..
IBAN mağdurlarını da kapsayan 12. Yargı Paketi Resmi Gazete’de yayımlandı..
ABD Başkanı Trump İsrail’in Gazze’den çekileceğini açıkladı..
Gülistan Doku davasındaki tutuklu sayısı 20’ye yükseldi!.
MHP’den ses getirecek teklif: Rüşvet ve Yolsuzluk Parti Kapatma Nedeni Olsun!.
Haluk Levent’in kabarık sabıka dosyaları!.
Okullardaki Mescit ve Cuma Namazı düzenlemesine DEM Parti karşı çıktı!.
Behzat Ç.’yi de yolsuzluktan paketlediler!.
ABD seçmeninin Trumpa desteği yüzde 32’ye kadar geriledi..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Fondaş Tele1’de İslam’a hakaret! Özdemir İnce, Hz. İbrahim ve Hacer’e saldırdı! “Ümmet diktatoryadır!.” (video haber)

Fondaş Tele1’de İslam’a hakaret! Özdemir İnce, Hz. İbrahim ve Hacer’e saldırdı! “Ümmet diktatoryadır!.” (video haber)
27.11.2022
A+
A-

CHP tarafından fonlanan Tele1’de İslam ve Müslümanlar hedef alındı. Cumhuriyet yazarı Özdemir İnce, ‘Ümmet’ kavramını Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın taraftarı olmakla eş değer gördü. Türkiye’de ümmetin yeri olmadığını söyleyen İnce, “Ümmetin ne faydası var? Ümmet diktatoryadır” deyip Hz. İbrahim, Hz. Hacer ve Hz. İsmail’i hedef alan rezil sözler sarfetti.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği SİHA’ların hedef alındığı programda, bu kez de ‘Ümmet’ kavramı üzerinden İslam ve Müslümanlar hedef alındı.

CHP tarafından fonlanan Tele 1’de Namık Koçak’ın moderatörlüğünü yaptığı programda, Cumhuriyet yazarı Özdemir İnce, tepki çeken açıklamalarda bulundu.

TELE1’DE ‘ÜMMET’ HAZIMSIZLIĞI

Sunucu Koçak, “‘Dikkat ediyorsunuz hani ‘demografik yapı bozuluyor’ diyorduk ya. O demografik yapı farklı bir şey… Bir ümmet oluşturma. Yandaş gazetelere baktığınız zaman, bir şey oluyor “Ümmet sevindi, ümmet şunu istedi, ümmet bunu istedi… Türkiye’yi böyle bir yere doğru götürme çabası var” ifadeleriyle rahatsızlığını dile getirdi.

Koçak’tan gazı alan Cumhuriyet yazarı Özdemir İnce, “Ümmetin ne faydası var? Ümmet diktatoryadır” deyip Hz. İbrahim, Hz. Hacer ve Hz. İsmail’i hedef alan rezil sözler sarfetti.

İşte o skandal açıklamalar;

“ÜMMET NE İŞE YARAR? GS, BJK VE FB’NİN DÜNYADAKİ TARAFTARI GİBİ…”

“Ümmet bizim, yasalarımızda, literatürümüzde, 1923’ten bu yana hatta Kurtuluş Savaşı’nın başlangııcından itibaren ümmet asla ve asla bizi dilimizde ve düşüncemizde gündelik hayatımızda yer almayan bir kavram. Ümmet nedir? Söylendiğine göre bir dinin mensuplarına ümmet diyorlar. Ümmet bir dine inanların toplamı. Peki, ne iş yarar ümmet? Bu neye benziyor? Galatasaray’ın Beşiktaş’ın Fenerbahçe’nin dünyadaki taraftarlarına benziyor.

“ÜMMETİN NE FAYDASI VAR? ÜMMET DİKTATORYADIR!”

Ümmetin ne faydası var? Cumhuriyet’e bir yazı yazacağım ‘ümmet’ üzerine… Ümmetin vatanı yoktur. Ümmet vatansızdır. Bayrağı, ulsal marşı yoktur. Ama dini vardır. İstedikleri kadar bağırsınlar, Türk olmak Müslüman olmaktan önemlidir. Türkiye ümmetin hakim olduğu bir ülke değil, vatan değil. Eğer bir ümmet bu topraklar üzerinde egemen olursa yaşamak olmaz. Ümmet nedir biliyor musun? Diktatoryadır.

“REZİL SÖZLER: İBRAHİM, HACER’LE BİRLİKTE İCAT ETTİ İSMAİL’İ”

Şimdi Müslüman falan bırakalım. Üç İbrahimi dinin mensubunu alalım. Her ne kadar bizimki biraz İsmaili idiyse… Çünkü Hacer’le birlikte icat etti İbrahim, İsmail’i. Müslümanlar oradan türemiştir. Beni bu işten çakmaz diye bilirler yazarlar ama ben onlardan iyi çakarım.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.