Site Rengi

HABER ÖZETİ
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm emri FETÖ’den!.
Trump yine İran’a tehditler savurdu!.
Kayıp deprem paraları için bilirkişi görevlendirildi!.
Bay Kemal Ekrem’in ekibini darmadağın etmeye devam ediyor..
Haluk Levent ve 14 kişi Ahbap yolsuzluğu kapsamında tutuklandı..
Tüm yurttaki 90 bin Camii’de 15 Temmuz Selâsı okundu..
ABD’den İran’a ikinci dalga operasyon!.
Haluk Levent tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi..
Özgür Özel yeni parti kuracaklarını açıkladı..
Haluk Levent sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edildi!.
Ahbap yakalası Gökhan Özoğuz’dan şaşırtan açıklama!.
Eda Ece küstah sözleri için özür diledi!.
Deprem bağışçılarının paraları kumar masalarında!.
Ahbap’a ikinci dalga operasyon!.
Abbas Erakçi Trump’ın Hürmüz Boğazı açıklaması ile dalga geçti!.
ABD Başkanı Trump yine İran’a tehditler savurdu..
Mahkeme kararı ile Bay Kemal’in veto ettiği kurultay kararını çıkarmaya çalışıyorlar..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Osmanlı düşmanı soysuz kahpelere rest!. İster Kabul Edin İster Etmeyin…
Trump Hürmüz Boğazı’nı ele geçirip ücretli hale getirecekmiş!.
Ahbap’ın para trafiğini yöneten İmamoğlu’nun danışmanı!.
Muhsin Yazıcıoğlu dosyası tozlu raflardan indi!. 25 şüpheli gözaltına alındı!.
Altın haftaya yine sert düşüşle başladı!.
Haluk Levent hakkında yakalama kararı!.
Türk ve Müslüman düşmanı ABD’li senatör geberdi!.
Muhalefet cephesindeki “Kiralık Gazeteci” tartışması devam ediyor..
İran Hürmüz Boğazı’nı yediden kapattığını duyurdu..
ABD İran’a üçüncü defa saldırdı!.
1,5 milyon Suriyeli ülkesine döndü, 2,2 milyon Suriyeli kaldı!.
Netenyahu’nun pi*i ölüm korkusu yüzünden adını soyadını değiştirdi!.
Selahattin Demirtaş ağzıyla Erdoğan’a içi boş tehditler savurdu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CÜBBELİ AHMET HOCA’DAN DİKKAT ÇEKEN UYARI!..

CÜBBELİ AHMET HOCA’DAN DİKKAT ÇEKEN UYARI!..
08.10.2019
A+
A-

Cübbeli Ahmet Hoca, Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna yönelik olası askeri operasyonuna katılacak askerlerimize dua etti..

Türkiye, Suriye’nin doğusuna yönelik harekat çalışmalarında sona geldi. Operasyon için hazırlıklarını tamamlayan TSK, sadece ‘Ateş‘ emrini bekliyor.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Fırat’ın doğusuna yönelik olası operasyonuna katılacak askerlerimize dua etti.

Cübbeli Ahmet Hoca, 6 Ekim Pazar günü yaptığı sohbetinde Türkiye’nin terör örgütleri YPG/PKK ve DEAŞ’a yönelik, başlatmak üzere olduğu Barış Pınarı Haraketı‘na ilişkin değerlendirmelerde bulunarak operasyona katılacak askerlerimize dua etti.

“Oralar korunmazsa buralar işgal olur”

Amerika Birleşik Devletleri’nin terör örgütlerine yaptığı 30 bin tırlık yardıma dikkat çeken Cübbeli Ahmet Hoca, “Rabbim askerimizi selametle Güvenli Bölge’yi tesis ederek çıkmaya muvaffak eylesin. Bu vatan hepimizin vatanı oralar korunmazsa buralar işgal olur. Bizim oralarda çoluğumuz çocuğumuz Mehmetçik, boşuna şehit olmuyor, gazi olmuyor. Akan her damla kan çok kutsal kandır. Çünkü, bu zikirleri bu namazaları bu medreseleri onlar koruyor. Onun için askere çok dua edeceğiz. Biz koruyan polislere çok dua edeceğiz. Amerika 30 bin tır destek verdi bunlara. Fırat’ın doğusunda tehlike çok büyük. Bunları askerimize karşı kullanacaklar. Allah askerimizi oradan selametle çıkarsın.

İşte Cübbeli Ahmet Hoca’nın askerlerimiz için yaptığı o duası…

“Yakında yapılacak ve inşâallah zaferle sonuçlanacak Fırat’ın doğusu operasyonunun diğerleri gibi olmayacağı ve hepsinden önemli olduğu anlaşılmaktadır. Onun için tüm Müslüman vatandaşlarımız devletimizin ve askerlerimizin arkasında yekvücut olmalıdır. Bu arada Türk askerinin ‘Kürdistan’ adı altında aslında siyonistan olan siyonistlerle savaştığı unutulmamalıdır. Bu harekât Türk askerinin yapacağı en büyük cihattır. İşte vatanın bölünmemesi ve kutsallarımızın müdâfaası husûsunda cihat görmek isteyenler Türk ordusunun yapacağı bu cihâdı görmelidirler ve desteklemelidirler. En büyük mesele ise; bu arada Siyonistlerin ülkemize, milletimize ve hükümetimize yapmaya çalıştığı ekonomik darbeler ve iç kargaşalar olacaktır ki bu hususta herkes uyanık olmalıdır. Maddî olarak ne zarar gelse de bunu sîneye çekmeli, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne hiçbir keyfi, hiçbir rahatı tercih etmemeliyiz. Rabbimiz, Müslüman Türk ordumuza âcil muzafferiyetler ihsân eyleyip siyonizmi, uşaklarını ve içimizdeki destekçileri olan vatan hâinlerini kahr-u perîşân ederek bizlere vatanımızda emân ve sukûnet ihsân eylesin. Âmîn!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.