Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump’un tehditlerine rağmen Müslüman Başkan kazandı!.
1.8 milyon Hacı adayı için bugün kura çekiliyor..
ABD’de hava sahası krizi!.
İmamoğlu’nun babasına ve oğluna yurt dışı çıkış yasağı..
Venezuela’nın yeraltı kaynaklarına çökmeye kalkan ABD Çin’e tosladı!.
Bahçeli’nin gördüğü lüzum üzerine Demirtaş tahliye ediliyor!.
Selahattin Demirtaş’tan Devlet Bahçeli’ye teşekkür mektubu..
Motosikletler için koruyucu ekipman zorunluluğu getirildi..
CHP’nin şaibeli kurultay davası yine ertelendi..
Bahçeli kurmaylarını İmralı’ya gönderiyor..
MHP Lideri Bahçeli’den Adalet Bakanlığı’na Selahattin Demirtaş talimatı!.
Deprem yardımlarına çöken AK Partili vekile Merkez Bankası’ndan kıyak ihale!.
Trump Veneuzela’nın yeraltı kaynaklarının peşinde!.
Ekrem’in sahte diplomasının detayları belli oldu…
2026 yılı trafik cezaları tarifesi belli oldu..
ChatGPT’ye sağlık ve hukuk konularında danışmanlık dönemi sona erdi!.
Alman Başbakan Erdoğan’dan fırçayı yiyince çantasını açamamış!.
Kahpe İsrail ateşkes anlaşmasını 194 defa ihlal etti!.
Venezuellalı muhalif kahpe darbe yapması için ABD’ye adeta yalvarıyor!.
Yeni hafta soğuk ve yağışlı hava ile başlıyor..
CHP’nin yere göğe sığdıramadığı İngiliz Kemâl’in gerçek yüzü ortaya çıktı!.
Sağlık raporu alamayan Hacı olamayacak..
Reha Muhtar THY’nin kara listesine alındı!.
60 il de kesintisiz afet iletişim sistemi devreye giriyor!.
Peygamberler şehri Şanlıurfa Cadılar Bayramı kepazeliği!.
Torex vurguncusu Faruk Fatih Özer cezaevinde ölü bulundu!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Cumhur İttifakı mesajı…
Ayasofyayı yakmaya çalışan alçak pişman değilmiş!.
Bahis skandalı ile ilgili 3 bin 700 kişi incelemeye alındı..
TOGG Avrupa’da ilk müşterilerine teslim edilmeye başladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İmamoğlu İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden İstanbul’a ulaşımcı transfer etti!.

İmamoğlu İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden İstanbul’a ulaşımcı transfer etti!.
03.12.2019
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaşım Planlama Müdürlüğü’ne, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden transfer ettiği ulaşım uzmanı Utku Cihan’ı getirdi. İBB Birim Fiyat ve Standartlar Müdürlüğü’ne ise 29 yıldır belediyede çalışan Canan Melikler’i atadı.

İBB’de müdür ve üstü kadrolara atamalar devam ediyor. Başkan İmamoğlu, dikkat çekici iki yeni atama daha yaptı. Ulaşım Planlama Müdürlüğü’ne, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan ulaşım uzmanı Utku Cihan getirildi. Ayrıca 29 yıldır İBB’de kesin hesap uzmanı olarak çalışan Canan Melikler müdür olarak atandı.

UTKU CİHAN KİMDİR? 

Ulaşım Planlama Müdürlüğü’ne atanan Utku Cihan, 2005 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden mezun oldu. 2013 yılında Bahçeşehir Üniversitesi, Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi Bölümü’nde yüksek lisans yapan Cihan, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Kentsel Dönüşüm Ana Bilim Dalında “Sürdürülebilir Ulaşım” konusunda doktora yapıyor. İş yaşamına 2004 yılında özel planlama bürosunda başlayan Cihan, 2008 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde işe girdi. ESHOT Genel Müdürlüğü’nde Şehir Plancısı olarak görev yapan Cihan, 2011 yılından itibaren Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nda Ulaşım Planlama Şefi olarak çalıştı. Son 1 yıldır İzmir Büyükşehir Belediyesi, Toplu Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü görevini yürütmekte iken 26 Kasım 2019 tarihinden itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Planlama Müdürü olarak göreve başladı.

CANAN MELİKLER KİMDİR? 

İBB Birim Fiyat ve Standartlar Müdürlüğü’ne atanan Canan Melikler 1964 İstanbul doğumlu. Şehremini Lisesi’nin ardından Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’ni bitiren Melikler, 1988-1990 yılları arasında şantiye şefi olarak çalıştı. 1990 yılında İBB’ye Kesin Hesap Müdürlüğü’nde göreve başlayan Melikler,  29 yıllık görev süresinin ardından Birim Fiyat ve Standartlar Müdürü olarak atandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.