Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump yine İran’a tehditler savurdu!.
Kayıp deprem paraları için bilirkişi görevlendirildi!.
Bay Kemal Ekrem’in ekibini darmadağın etmeye devam ediyor..
Haluk Levent ve 14 kişi Ahbap yolsuzluğu kapsamında tutuklandı..
Tüm yurttaki 90 bin Camii’de 15 Temmuz Selâsı okundu..
ABD’den İran’a ikinci dalga operasyon!.
Haluk Levent tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi..
Özgür Özel yeni parti kuracaklarını açıkladı..
Haluk Levent sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edildi!.
Ahbap yakalası Gökhan Özoğuz’dan şaşırtan açıklama!.
Eda Ece küstah sözleri için özür diledi!.
Deprem bağışçılarının paraları kumar masalarında!.
Ahbap’a ikinci dalga operasyon!.
Abbas Erakçi Trump’ın Hürmüz Boğazı açıklaması ile dalga geçti!.
ABD Başkanı Trump yine İran’a tehditler savurdu..
Mahkeme kararı ile Bay Kemal’in veto ettiği kurultay kararını çıkarmaya çalışıyorlar..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Osmanlı düşmanı soysuz kahpelere rest!. İster Kabul Edin İster Etmeyin…
Trump Hürmüz Boğazı’nı ele geçirip ücretli hale getirecekmiş!.
Ahbap’ın para trafiğini yöneten İmamoğlu’nun danışmanı!.
Muhsin Yazıcıoğlu dosyası tozlu raflardan indi!. 25 şüpheli gözaltına alındı!.
Altın haftaya yine sert düşüşle başladı!.
Haluk Levent hakkında yakalama kararı!.
Türk ve Müslüman düşmanı ABD’li senatör geberdi!.
Muhalefet cephesindeki “Kiralık Gazeteci” tartışması devam ediyor..
İran Hürmüz Boğazı’nı yediden kapattığını duyurdu..
ABD İran’a üçüncü defa saldırdı!.
1,5 milyon Suriyeli ülkesine döndü, 2,2 milyon Suriyeli kaldı!.
Netenyahu’nun pi*i ölüm korkusu yüzünden adını soyadını değiştirdi!.
Selahattin Demirtaş ağzıyla Erdoğan’a içi boş tehditler savurdu!.
Trump’ın İtalya ve İspanya liderleri ile kriz yaşamasına Erdoğan engel oldu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Yeşilköy’de denize girdikten sonra kaybolan gencin cesedi bulundu

Yeşilköy sahilinde dün akşam denize girdikten sonra kaybolan 28 yaşındaki Soner Taşkın’ın cansız bedeni bulundu. Ailesi sinir krizi geçirerek uzun süre gözyaşı dökerken, bazı vatandaşların sahilde güneşlenip yüzmeye devam etmesi dikkat çekti. 

Yeşilköy’de denize girdikten sonra kaybolan gencin cesedi bulundu
22.07.2019
A+
A-

Yeşilköy sahilinde dün akşam denize girdikten sonra kaybolan 28 yaşındaki Soner Taşkın’ın cansız bedeni bulundu. Ailesi sinir krizi geçirerek uzun süre gözyaşı dökerken, bazı vatandaşların sahilde güneşlenip yüzmeye devam etmesi dikkat çekti. 

Bakırköy Yeşilköy sahilinde dün akşam saat 20.00 sıralarında ağabeyi ile birlikte denize giren Soner Taşkın ağabeyine dalga kırandan denize atlayacağını söyledi. Buradan denize atlayan genç bir süre sonra gözden kayboldu. Ağabeyi hemen durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine deniz polisi sevk edildi. Arama yapan ekipler havanın kararmasıyla birlikte çalışmalara sabah devam etmek üzere bölgeden ayrıldı. 

Bu sabah saatlerinde arama çalışmaları tekrar başladı. Çalışmalara Deniz Polisi, Sahil Güvenlik Ekipleri, İBB ve Küçükçekmece Belediyesi arama kurtarma ekibi katıldı. Küçükçekmece Belediyesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen gençten saatler sonra  acı haber geldi. Taşkın'ın cansız bedeni saat 12.00 sıralarında karadan yaklaşık 100 metre açıkta bulundu. Yakınları acı haber ile yıkıldı. Sinir krizi geçiren baba Sedat Taşkın ve bazı yakınları baygınlık geçirdi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.  Arama çalışmaları sürerken Baba Sedat Taşkın arama çalışmalarına katılan ekiplerin az olduğunu söyleyerek tepki gösterdi. Kardeşiyle birlikte denize giren ağabey Gökhan Taşkın, "Buradan atladı yüzdü. Boğulduğunu gördüm. Ben de suya atladım. Can kurtarana haber verildi. Burada bizim canımızdan can gitti. Başka canlar yanmasın. İnsan arama dedektörü yok ama maden arama dedektörü var. İnsanlık bu mu?" diye konuştu. Arama çalışmaları sürerken bazı vatandaşların güneşlenip yüzmeye devam etmesi ise dikkat çekti. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından ceset, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.