Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD ile İran arasında sağlanan ateşkesin ardından akaryakıtta indirim bekleniyor..
İran’dan ateşkes sonrası zafer açıklaması..
Ateşkes anlaşmasının ardından altın, gümüş ve bitcoinde hızlı yükselişler başladı..
Ateşkes anlaşmasından sonra petrol fiyatlarında sert düşüş yaşandı..
İran: ABD’yi 10 maddelik planı kabul etmeye zorlayarak tarihi bir zafer elde ettik..
Ateşkesin ardından Hürmüz Boğazı tekrar geçişlere açılıyor..
ABD ile İran arasında iki haftalık ateşkes..
İsrailli Kuduz Köpek Türk dizisinin yıldızını hedef aldı..
Ünlü teknik adam Lucescu hayatını kaybetti..
İranlı kadınlar ABD saldırısına karşı nöbette..
ABD Başkanı Trump: İRAN MEDENİYETİ BU GECE YOK OLACAK!.
İstanbul’daki İsrail Başkonsolosluğuna saldıranların kimlikleri belli oldu..
İstanbul’daki İsrail Başkonsolosluğu‘na silahlı saldırı!.
CHP’li Üsküdar Belediyesinde ele geçirilen valizler dolusu rüşvet paraları ifşa oldu..
Üsküdar Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu..
Yunanistan’dan Kahpe İsrail’e 750 milyon dolarlık silah satışı!.
Netenyahu Trump’ı ateşkes yapmaması için Epstein üzerinden tehdit etmeye devam ediyor!.
CHP’nin ara seçim çakallığına Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan veto!.
Trump İran’ın elinden kaçıp kurtulmanın yollarını arıyor..
MHP İstanbul İl Başkanlığı ve 39 ilçe başkanlığını feshetti!.
Bu geçe akaryakıta gelecek olan zamlar iptal edildi..
CHP’deki skandalları eleştiren Yılmaz Özdil Sözcü TV’den kovuldu!.
İsrail medyası enkaz görüntülerini artık saklayamıyor..
İran ile ABD arasında iki aşamalı ateşkes müzakereleri başladı..
İran İsrail’deki binaları direk hedef aldı!. Çok sayıda ölü ve yaralı var!.
Fenerbahçe Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ederek zirve yarışına yeniden dahil oldu..
İran İsrail’in kalbi Hayfa’ya füze yağdırdı..
Trump’tan skandal açıklamalar: İran’daki protestoculara ve Kürtlere silah dağıttık!.
İran’a tosladıkça kuduran Trump “S*ktiğmin Boğazını Açın” diyerek küfürler savurdu!.
İran vurduğu ABD uçakları ile helikopterlerinin enkaz görüntülerini paylaştı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

AK Parti’den CHP’ye sert tepki!.

AK Parti’den CHP’ye sert tepki!.
20.01.2020
A+
A-

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamalarla CHP’ye çok sert tepki gösterdi. Çelik, “CHP yöneticilerinin İdlib’den ölümden kaçarak göç eden mazlumlar için ‘terörist’ demesi, Avrupa’daki ırkçıların göçmenlere karşı kullandığı dilin aynısıdır. CHP yöneticileri neden Avrupa’nın aşırı sağ partileriyle aynı dili kullanıyor?” ifade etti!.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada CHP’nin Berlin Zirvesi’ne olan tutumunu eleştirdi. CHP’nin ​’Darbecilerle görüşün’, ve ‘kendi halkından onbinlerce insanı katledenlerle el sıkışın’ dediğini belirten Çelik, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

CHP yöneticileri Berlin Zirvesi’ni olumlu bulduklarını söylüyorlar. Ama bu zirveye gelene kadar Cumhurbaşkanımız tarafından yürütülen güçlü diplomasiyi görmezden gelen basiretsiz tavırlarını sürdürüyorlar. Bu zirvenin etkili bir sürecin sonunda varılan aşama olduğunu anlamıyorlar.

Sürekli aynı ezberi tekrarlıyorlar. Milli çıkarlarımız adına taraf olduğumuz konuları, tarafsızlık adına etkisizleştirmeye çalışıyorlar. Herkesle görüşülmeli diyorlar. Örtülü bir cümle bu. Hangi vesilelerle söylediklerine bakınca cümle açılıyor.”

“Darbecilerle görüşün” diyorlar, “Kendi halkından onbinlerce insanı katledenlerle el sıkışın” diyorlar. Türkiye’nin milli onuruna ve milli çıkarlarına saldıranlara tek söz söylemeden dış politikamıza karşı hasmane davranıyorlar.

“Herkesle görüşün” CHP yöneticileri, Cumhurbaşkanımızın Trump’tan Avrupalı liderlere, Putin’de Afrikalı ve Ortadoğulu liderlere dek geniş yelpazede yürüttüğü diplomasiyi görmezden gelerek, Putin’le yürüttüğü başarılı diplomasiyi eleştiriyorlar.”

“​İdlip’ten kaçan masumlara ve mazlumlara, “terörist” diyecek kadar ırkçı bir dil kullanarak saldırıyorlar. Aynı dili PYD/YPG’ye karşı kullanamıyorlar. Telkinle iş yapmak bizim siyasi geleneğimizde yoktur. CHP dış politikada kimlerle yanyana düştüğüne iyi bakmalıdır.

CHP yöneticilerinin İdlip’ten ölümden kaçarak göç eden mazlumlar için “terörist” demesi, Avrupa’daki ırkçıların göçmenlere karşı kullandığı dilin aynısıdır. CHP yöneticileri neden Avrupa’nın aşırı sağ partileriyle aynı dili kullanıyor?”

“​CHP yöneticileri Türkiye’nin milli çıkarlarına başka başkentlerden değil Ankara’dan bakmayı öğrenmelidir. Şimdiye kadar pekçok başkentin gözünden baktılar, bir konuda da Ankara’nın gözüyle bakarlarsa bu bir dönüm noktası olacaktır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.