Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kahpe ABD Orta Doğu’ya 3 savaş gemisi konuşlandırdı!.
Mehter Marşı’na sırt dönen CHP’lilerden trajikomik savunma!.
CHP’deki rüşvet çarkı tüm detayları ile ortaya çıktı!.
Donald Trump’tan Hürmüz açıklaması: Donanmaya “Vur” emri verdim!.
Mehter Marşı çalmaya başlayınca ecdad düşmanı CHP’liler sırtlarını döndü!.
Azerbaycan’dan İsrail’e Resmi Bağımsızlık Günü kutlaması!.
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li Başkan görevden uzaklaştırıldı..
15 yaş altı için sosyal medya yasağı Meclis’ten geçti..
İran’dan net mesaj: Abluka Devam Ederken Hürmüz’ün Açılması İmkânsız!.
CHP’li A.M. Başarır’dan gazeteci Zihni Çakıra alçakça hakaret!.
Merkez Bankası faizi sabit tuttu..
CHP’li Ataşehir Belediyesindeki skandalın ayrıntıları ortaya çıktı!. Başkan Pound Seviyormuş!.
CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı!.
Gözler Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararında..
Fenerbahçe Türkiye Kupası’na veda etti..
Tunceli eski Valisi Tuncay Sonel Gülistan Doku davası kapsamında tutuklandı!.
ABD Başkanı Trump ateşkesi uzatmak istemediğini açıkladı..
Macaristan’ın yeni lideri Netenyahu’yu tutuklayacağını açıkladı..
Trump yine aptal aptal cümlelerle kahramanlık taslamaya devam ediyor!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan şiddete karşı yol haritasını açıkladı..
Gülistan Doku cinayetinin kilit ismi Vali bey de oğlu gibi “Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum” yalanına sarıldı!.
Okul saldırılarında son durum: 171 savcı görevlendirildi, 68 kişi tutuklandı!.
Japonya’da 7,4 büyüklüğünde deprem!.
İsrailli alçaktan Gazze’yi tamamen işgâl çağrısı!.
Kabine bugün Orta Doğu başlığı altında toplanıyor..
ABD ile İran arasındaki karşılıklı saldırılar tekrar başladı..
Hürmüz’de tansiyon yine yükseldi!. Trump “Vurduk” dedi İran yalanladı!.
Gülistan Doku’nun katil zanlısı Vali Beyin oğlunun ifadesine ulaşıldı!. Görmemiş, Duymamış, Bilmiyormuş!.
İran’dan ABD’ye “Savaş‘a Hazırız” mesajı..
İran’dan Trump’a rest: Afganistan’a Heyet Göndermiyoruz!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Ata Demirer’den güldüren doğum günü klibi

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm cenneti Bozcaada aşığı olan, ‘Eyvah Eyvah’ filmini de burada çeken Ata Demirer, tekneyle açıldığı ada açıklarında 47’nci yaş günü için klip çekti. Demirer, bu klibi de sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Ata Demirer’den güldüren doğum günü klibi
23.07.2019
A+
A-

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm cenneti Bozcaada aşığı olan, ‘Eyvah Eyvah’ filmini de burada çeken Ata Demirer, tekneyle açıldığı ada açıklarında 47’nci yaş günü için klip çekti. Demirer, bu klibi de sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Çektiği ‘Eyvah Eyvah’ filmiyle adını Bozcaada ile bütünleştiren oyuncu ve komedyen Ata Demirer, 47 yaşına girdi. Yaklaşık 30 yıldır zamanının büyük bölümünü Bozcaada’daki evinde geçiren Ata Demirer, bu yaz mevsiminde de geleneği bozmadı. Akşam yapacağı doğum günü partisi öncesi arkadaşlarını da yanına alan Ata Demirer, tekneyle denize açılıp yaş günü için güldüren bir klip hazırladı. Demirer, klibi de sosyal medya hesabından, 'Hayat Dostlarla' mesajıyla takipçileriyle paylaştı.

Ata Demirer klipte, “Anacım beni 6 Temmuz 1972’de doğurmuş. Bugün benim doğum günüm, ama her günüm isyan. Sen nerden çıktın sarışın kız, beni mahvettin" diyor. Ardından yanındaki iki kadın arkadaşı, üzerinde 'İyi ki doğdun ATA' yazılı bir pastayı, ünlü oyuncunun yüzüne yapıştırıyor. Neye uğradığını şaşıran Ata Demirer, klibin son bölümünde gülümsediği siyah beyaz fotoğraf ile yıllara meydan okurcasına mutluluğunu takipçileriyle paylaşıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.