Site Rengi

HABER ÖZETİ
Bakan Fidan Suriye’den sonra Irak’ı da PKK’dan arındıracaklarını açıkladı!.
Domuza çarşaf giydirip paylaşan alçak tutuklandı!.
Epstein’in suç ortağından Trump’a açık tehdit!.
Bebek Otel’in sahibi Muzaffer Yıldırım’ım malvarlıklarına el konuldu..
Yaşına başına mesleğine bakıp utanmadan Özgür Özel’in küfürlerini savundu!.
Özgür Özel’in ayyaş kafayla attığı mesajlara tepkiler çığ gibi!.
İsrail’den ABD’ye İran resti: YA HEMEN VURUN YA DA BİZ TRK BAŞIMIZA VURURUZ!.
İran’dan dünyanın uykularını kaçıracak Atom Bombası açıklaması..
CHP’li Başkandan Özgür Özel hakkında şok açıklamalar!. Anama bacıma sayıp söven ahlaksızın birisi!.
İyi Partili ahmağın önce tipine sonra da alçakça ettiği hakaretlere bakın!.
CHP Lideri Özel’in dün öve öve bitiremediği yardımların toplamı 5 milyon!.
Sigara yasakları genişliyor..
CHP’li Keçiören belediyesi AK Parti’ye geçiyor..
Epstein sapığı araya hatırı sayılır kişiler sokup yıllarca Putin’le görüşmeye çalışmış!.
Epstein’in kardeşi ağabeyini Trump’ın öldürdüğünü açıkladı!.
Bill Gates’in Epstein skandalından sonra Microsoft hisseleri çakıldı!.
Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya uyuşturucu ve fuhuştan tutuklandı..
Umman’daki yapılan ABD ile İran arasındaki kritik zirve sona erdi!.
6 Şubat depreminin 150 milyar dolara mâl olduğu açıklandı!.
AK Parti 3 yılda 455 bin konut yaparken CHP 275 konutu yapamayıp vatandaşı dolandırdı!.
Yurt dışından gümrüksüz alışveriş dönemi resmen sona erdi..
MİT’ten Mossad operasyonu!. Mehmet Budak Derya ve Veysel Kerimoğlu gözaltında!.
Epstein belgelerinde kan donduran “İnsan Avı” detayı..
Asrın felaketinin üzerinden 3 yıl geçti..
Süresiz Nafaka dönemi nihayet sona eriyor..
MHP’li Feti Yıldız Öcalan’a umut hakkı konusuna açıklık getirdi..
CHP’li Buca Belediyesi’ne “Ver Rüşveti Al Ruhsatı” operasyonu..
Altın ve gümüş piyasasında deprem!. Fiyatlar adeta çakıldı!.
Putin’in adı tam 1055 kez geçiyordu!. Rusya’dan gündemi sarsacak Epstein açıklaması..
ABD Başkanı Trump’tan İran lideri Hamaney’e suikast tehdidi..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Korkunç olayda fidye detayı!.

Korkunç olayda fidye detayı!.
15.03.2020
A+
A-

Manisa’da Sevişler Baraj Gölü’nün kıyısında kesik insan kolu bulundu. Çalışmalarda kolun, 7 Şubat’ta kaçırılan ve ailesinden 450 bin TL fidye istenen Özcan Eren’e (22) ait olabileceği değerlendirildi. Yapılan incelemelerde Özcan Eren’in en son, veteriner hekim Mehmet T.’nin (33) otomobilinde görüldüğü ve baraj çevresine gittikleri tespit edildi. Gözaltına alınan Mehmet T. ifadesinde, fidye mektubunu kendisinin yazdığını ancak Eren’i öldürmediğini söyledi. Eren’in ailesinden, kesik kolla karşılaştırılması için DNA örneği alındığı, öğrenildi.

Dün öğleden sonra, Soma ilçesi Sevişler Mahallesi’ndeki baraj gölünün kıyısında mahalleli, omuzdan kesilmiş insan kolu buldu. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine Soma Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemede insan kolunun bir erkeğe ait olduğu belirlendi. Geniş çaplı çalışma başlatan ekipler, kesik kolu DNA incelemesi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Jandarma ve polis ekipleri, Su Altı Arama Kurtarma Timi ile kesik kolun kime ait olduğunu belirlemek için baraj gölü ve çevresinde arama çalışması başlattı.

1 HAFTA ÖNCE KAYBOLAN KİŞİ ÜZERİNE YOĞUNLAŞILDI

Yapılan araştırmaların ardından ekipler, kayıp başvurularına odaklandı. Kesik kolun, 1 hafta önce ailesinin kırsal Bayat Mahallesi’nde kaçırıldığından şüphelenerek kayıp başvurusunda bulunduğu Özcan Eren’e (22) ait olabileceğini değerlendiren polis ve jandarma ekipleri, çalışmalarını bu yönde genişletti.

İlçedeki MOBESE ve güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan ekipler, Özcan Eren’in en son ilçe çıkışında görüldüğünü ve veteriner hekim Mehmet T.’nin otomobilinde olduğunu belirledi. Görüntülerde ayrıca, Mehmet T.’nin ilçeye dönerken yalnız olduğu saptandı. Mehmet T.’nin son cep telefonu görüşmelerinin de Sevişler Baraj Gölü çevresinde yapıldığı tespit edildi.

450 BİN TL FİDYE İSTEMİŞ

Özcan Eren’in ailesiyle iletişime geçen ekipler, dedesinden 450 bin TL fidye istendiğini öğrendi. Bunun üzerine jandarma ve polis ekiplerince düzenlenen ortak operasyonla Mehmet T. evinde yakalanıp, gözaltına alındı. Sorgusunda çelişkili ifadeler veren Mehmet T.’nin, fidye mektubunu yazdığını itiraf ettiği ancak cinayeti işlemediğini ileri sürdüğü öğrenildi. Mehmet T.’nin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Ayrıca, Özcan Eren’in ailesinden, kesik kolla karşılaştırılması için DNA örneği alındığı, öğrenildi.

Korkunç olayda fidye detayı
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.