Site Rengi

HABER ÖZETİ
Tüm yurttaki 90 bin Camii’de 15 Temmuz Selâsı okundu..
ABD’den İran’a ikinci dalga operasyon!.
Haluk Levent tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi..
Özgür Özel yeni parti kuracaklarını açıkladı..
Haluk Levent sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edildi!.
Ahbap yakalası Gökhan Özoğuz’dan şaşırtan açıklama!.
Eda Ece küstah sözleri için özür diledi!.
Deprem bağışçılarının paraları kumar masalarında!.
Ahbap’a ikinci dalga operasyon!.
Abbas Erakçi Trump’ın Hürmüz Boğazı açıklaması ile dalga geçti!.
ABD Başkanı Trump yine İran’a tehditler savurdu..
Mahkeme kararı ile Bay Kemal’in veto ettiği kurultay kararını çıkarmaya çalışıyorlar..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Osmanlı düşmanı soysuz kahpelere rest!. İster Kabul Edin İster Etmeyin…
Trump Hürmüz Boğazı’nı ele geçirip ücretli hale getirecekmiş!.
Ahbap’ın para trafiğini yöneten İmamoğlu’nun danışmanı!.
Muhsin Yazıcıoğlu dosyası tozlu raflardan indi!. 25 şüpheli gözaltına alındı!.
Altın haftaya yine sert düşüşle başladı!.
Haluk Levent hakkında yakalama kararı!.
Türk ve Müslüman düşmanı ABD’li senatör geberdi!.
Muhalefet cephesindeki “Kiralık Gazeteci” tartışması devam ediyor..
İran Hürmüz Boğazı’nı yediden kapattığını duyurdu..
ABD İran’a üçüncü defa saldırdı!.
1,5 milyon Suriyeli ülkesine döndü, 2,2 milyon Suriyeli kaldı!.
Netenyahu’nun pi*i ölüm korkusu yüzünden adını soyadını değiştirdi!.
Selahattin Demirtaş ağzıyla Erdoğan’a içi boş tehditler savurdu!.
Trump’ın İtalya ve İspanya liderleri ile kriz yaşamasına Erdoğan engel oldu..
Türkiye’den Venezuela’ya 30 ton insani yardım..
NATO Zirvesi’nde alkol ikramı yapıldı mı, yapılmadı mı!.
CHP’li Çankaya Belediyesi’ne yolsuzluk ve hırsızlık operasyonu..
Saadettin Saran ve Elâ Rümeysa Cebeci hakkında istenen cezalar belli oldu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Çocuklar için ‘Tenis Sokağa İndi’ projesi

Bursa’da, çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durması ve sporla ilgilenmesi için ‘Tenis Sokağa İndi’ projesi başlatıldı. Cadde ve sokak aralarına fileler gerilirken, Bursa halkı da projeye ilgi gösteriyor. 

Çocuklar için ‘Tenis Sokağa İndi’ projesi
26.07.2019
A+
A-

Bursa’da, çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durması ve sporla ilgilenmesi için ‘Tenis Sokağa İndi’ projesi başlatıldı. Cadde ve sokak aralarına fileler gerilirken, Bursa halkı da projeye ilgi gösteriyor. 

Çocukların kötü alışkanlıklardan uzaklaşması ve ilgilerinin tamamen spora yönelmesi amacıyla Bursa'da harekete geçildi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün de desteğiyle Bursa’da Tenis İl Temsilciliği tarafından 'sokak tenisi' etkinlikleri düzenlendi. Kentin çeşitli mahalle ve caddelerinde sokağa kurulan filelerle tenis çocuklara tanıtılarak, ilgileri spora çekildi. 6 yıl önce başlanan projede 4 farklı yerde caddeler kapatılıp kort fileleri yollara gerildi. Böylelikle halkın tenise olan ilgisinin artırılması amaçlanırken, devam eden proje dahilinde yakın süreçte yeniden tenisi sokağa indirmeyi planlayan Tenis İl Temsilciliği, böylelikle daha fazla çocuğa ulaşmak istiyor.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

En büyük ideallerinin tenisle daha fazla çocuğu buluşturmak olduğunu belirten Tenis İl Temsilcisi Göksel Yenigün, "Sokak tenisi yaptığımızda, yoldan geçen insanlar aramıza dahil olarak bizlerle tenis oynadı, çocuklar ise en büyük ilgiyi gösterenler oldu. Hatta ilk kez eline çocukların raket aldığına şahitlik ettik. Bu bizler için oldukça önemli, zira çocukların ilgisini tenis gibi, spor branşlarına çekebilirsek onların ilerleyen süreçlerinde daha disiplinli, sosyal ve kötü alışkanlıklardan uzak bir hayat sürmesini de sağlayabiliriz" dedi.

İLGİLERİNİN TAMAMEN SPORA YÖNELMESİ AMAÇLANDI

Etkinliklerde çocuklarla yakından ilgilenen Tenis Eğitmeni Emine Dursun ise halkın tenise dair hevesinden de bahsederek, "Bursa'nın çeşitli noktalarında tenis sokağa inerek, vatandaşlarla bütünleşti. Pek çok çocuk da bu sayede keyifli bir vakit geçirdi. Bu noktada çocukların ilgilerinin spora yönelmesini istiyoruz. Baktığımızda spordan uzak yetişen bir çocuğun ilgisi farklı durumlara, kötü alışkanlıklara yönelebiliyor bunu da engelleme adına çocuklarımızın ilgisini tamamen spora yöneltmek için uğraş veriyoruz" diye konuştu. 

Bursa halkından da destek alan projenin, yakın süreçte bu kez şehrin çeşitli noktalarında tekrarlanması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.