Site Rengi

HABER ÖZETİ
Hürmüz Boğazı’nı kapatan İran Avrupa enerji piyasasını alt üst etti..
İran’ın ABD’ye ait hedefleri vurduğu Dubai’den kaçan kaçana!.
Danışmanları İran’dan çekilmesi için Trump’u ikna etmeye çalışıyorlar..
Netenyahu itinin geberdiği iddiası dünya gündeminde!.
İran’da duvara toslayan Trump Avrupa ülkelerinden yardım istedi..
İran’dan ABD’ye ağır darbe!. 5 yakıt tankerini kullanılamaz hale getirdiler!.
Türkiye’nin Milli ve Yerli Kamikaze İHA’ları tüm testleri başarı ile geçti..
Ticari taksilerde Basit Usül’e tabii olup vergi kaçırma dönemi sona eriyor..
Tanju Özcan’ın yasak aşkıyla mesajlaşmaları evlere şenlik!. ASIL SAADETTİN SARAN BENİM, HEPİNİZE YETERİM!.
ABD bombardıman uçakları sivil halkın üzerine ölüm kusuyor..
Savaşı kazanamayan ABD yine klasik kahpeliklerine başvurdu..
ABD Orta Doğu’y ateşe vermek için 5 bin asker gönderiyor!.
Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır darbe!.
Vatandaşa iftar da yarış atı kavurması yediren CHP’li başkandan komik savunma!.
Trump yalakası Pehlevi’ye İran halkından pankartlı cevap!.
İlber Ortaylı hayatını kaybetti..
Tanju Özcan’ın burs yalanı elinde patladı: Toplanan para 116 milyon, öğrencilere dağıtılan 11 milyon!.
İran’dan ateşlenen üçüncü füze Türk hava sahasında etkisiz hale getirildi..
AK Parti’den ayyaşları üzecek alkol düzenlemesi..
ABD’nin yakıt ikmal uçağı Irak’ta vurularak yere çakıldı!.
CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Rüşvet ve İrtikaptan gözaltına alındı!.
Rusya’dan İran’a savaşı kazandıracak taktikler!.
İran Tel Aviv’in kabini bombalarla havaya uçurdu!.
İran’dan ABD’ye sert mesajlar: Bölgedeki Petrol Kuyularınızı Havaya Uçurana Kadar Savaşa Devam Edeceğiz!.
Ünlü Tarihçi İlber Ortaylı entübe edildi..
Emeklilere ÖTV’siz araba teklifi Meclis’te..
İmamoğlu’na “Hırsızın Elini Sıkmam” diyen Enver Aysever tahliye edildi..
SGK haksız emekli edilen 650 bin kişiyi sistemden çıkardı..
İBB davasında dördüncü gün…
Merkez Bankası faizi yüzde 37’de sabit tuttu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Ayşenur Arslan Pençe Harekatlarından utanıyormuş!.

Ayşenur Arslan Pençe Harekatlarından utanıyormuş!.
18.06.2020
A+
A-

Ayşenur Arslan, Pençe-Kartal Operasyonu’nda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin hiçbir yeri bombalamadığını iddia ederek itibarsızlaştırma operasyonuna soyundu. Arslan, “Bir televizyoncu olarak bir gazeteci olarak her gün televizyonda bunları son dakika son dakika görünce utanıyorum. Doğru değil bunlar ya!” dedi.

Türkiye’nin terör operasyonu önceki gün başladı. Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri, Pençe-Kartal Operasyonu kapsamında terör örgütü PKK’nın stratejik noktalarını vurdu. Operasyonu Kara Kuvvetleri Komutanlığı Harekât Merkezi’nden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komuta Kademesi sevk ve idare etti. Daha sonraIrak’ın kuzeyi Haftanin’e komandolar girdi.

HDP’liler Pençe-Kartal Operasyonu’na tepki gösterirken, bu sefer de Cumhuriyet Halk Partisi’nin finanse ettiği HALK TV’nin programcısı Ayşenur Arslan, TSK’nın terör örgütü PKK/YPG’yi vurması hakkında hayret verici ifadeler kullandı.

PENÇE-KARTAL OPERASYONUN HİÇBİR YERİ VURMAMIŞ!

Sabah’ın haberine göre, Ayşenur Arslan canlı yayında şunları söyledi: “Hemen gözleri dışarı çevirirler. Dün mesela Pençe Harekâtı, Kuzey Irak’a bomba atmışız. Ben bu Pençe, Kartal Harekatlarını ne derseniz deyin onun adına. Son 20 senede herhalde 8 bin defa okumuşumdur. Her seferinde sanki yerle yeksan edilmiş gibi davranırlar hiç de öyle olmadığı ortaya çıkar. Ben utanıyorum biliyor musunuz? Bir televizyoncu olarak bir gazeteci olarak her gün televizyonda bunları son dakika son dakika görünce utanıyorum. Doğru değil bunlar ya!”

Arslan’ın sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.