Site Rengi

HABER ÖZETİ
Sudan Cumhurbaşkanının oğlu Ankara’daki motorsiklet kazasında hayatını kaybetti!.
CHP’li Başkan 400 lira olan nikah ücretini Suriyelilere 10 bin TL yaptı..
Beşiktaş’ta Şenol Güneş sesleri…
İyi Parti Lideri Dervişoğlu’nun A takımı belli oldu..
Mardin’deki kaçak elektriğin vatandaşa maliyeti 6 milyar 250 milyon!.
1 Mayıs’ta polislere saldıran 29 kişi tespit edilip yakalandı!.
Erdoğan-Özel görüşmesindeki o koltuğun neden boş olduğu ortaya çıktı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP’ye iade-i ziyarette bulunacak..
Özgür Özel’den görüşme sonrası ilk açıklama..
Bedelli Askerlik ücreti 200 bin TL oluyor..
Türkiye İsrail ile tüm ticari anlaşmaları durdurdu!.
Erdoğan-Özel görüşmesinde masaya yatırılacak konular belli oldu..
Türkiye’den İsrail hakkındaki soykırım davasına müdahil olma kararı!.
ABD Merkez Bankası FED faizi sabit tuttu..
Taksim Meydanı’nda çıkma zorbalığında 210 gözaltı!.
Bitcoin piyasası tepe taklak!.
Yargıtay 30. turda da başkanını seçemedi!.
AK Parti’nin Besleme Medyası’nda Başkanlık Sistemi kavgası!.
Ali Erbaş’ın A 8 Long tutkusu bir türlü geçmedi!.
Temassız ödeme limitleri 1,500 TL’ye çıkarılıyor..
CHP’nin kazandığı Üsküdar Belediyesi’nde işçi kıyımı!.
5 ayda yüzde 200 zam gelen tavuk etine ihracat kısıtlaması geldi!.
ABD’de de protestocu öğrencilere “Okuldan Atma” tehdidi!.
CHP Lideri Özel’in 1 Mayıs Taksim programı belli oldu..
İyi Parti Lideri Dervişoğlu’ndan Yeni Anayasa açıklaması…
İngiliz köpeklerini bozguna uğrattığımız Kut’ül Amare zaferinin 108. yılı kutlu olsun…
CHP’den 1 Mayıs kararı!. “Hep birlikte Taksim’e yürüyoruz” diyerek duyurdular…
İBAN üzerinden tahsilat yapanlara verilecek para cezası miktarları belli oldu…
Başsavcılık alçak sapığa verilen İyi Hal İndirimine isyan etti!.
MHP’den TikTok’un kapatılması için TBMM’ye kanun teklifi!.
DOLAR 32,3349
EURO 34,8434
ALTIN 2.392,52
BIST 10.276,88

Sapkınları eleştiren muhtara ceza…

Sapkınları eleştiren muhtara ceza…
22.06.2020
A+
A-

Sapkınların “Kadına özgürlük, sevişiriz cenabet gezeriz. Tayyip sana ne” yazılı pankartına, “Aman doğurmayın, kesinlikle de karışmayacağız. Ayrıca doğurmamanız için teşvik de vereceğiz. Nesliniz çabuk kurusun da bu millet sizin gibi ahlaksız pisliklerden kurtulsun” diye tepki gösteren İstanbul Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Muhtarı Enver Çatalkaşkan’a 87 gün adli para cezası verildi.

Türkiye’de tartışmalı yargı kararlarına bir yenisi daha eklendi. Eşcinsel sapkınların ‘Onur Yürüyüşü’ adlı rezil provokasyonu gerçekleştirdiği gün sosyal medyada yapılan “Kadına özgürlük, sevişiriz cenabet gezeriz. Tayyip sana ne” yazılı ahlak dışı paylaşıma tepki gösteren Mahalle Muhtarı Enver Çatalkaş’a adli para cezası verildiği öğrenildi.

“Cenabet de gezeriz!”

Küfür yobazları tarafından sapkınlığın meşrulaştırılıp, ahlaksızlığa tepkinin suç kapsamına alınmaya çalışıldığı ülkemizde şok bir ceza kararı alındı. İstanbul Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Muhtarı Enver Çatalkaş’ın, sapkınların “Kadına özgürlük, sevişiriz cenabet gezeriz. Tayyip sana ne” yazılı pankart görseline tepki göstermesi dolayısıyla adli para cezasına çarptırıldığı tespit edildi. Herşey, Muhtar Çatalkaş’ın, LGBT sapkınlarının ‘Onur Yürüyüşü’ adı altındaki provokasyonunun yaşandığı gün sosyal medyada yapılan “Kadına özgürlük, sevişiriz cenabet gezeriz. Tayyip sana ne” yazılı pankart görseline tepkisini koymasıyla başladı. Kendisinin paylaşmadığı görsele yorum olarak tepkisini koyan Muhtar Çatalkaş, “Aman doğurmayın, kesinlikle de karışmayacağız. Ayrıca doğurmamanız için teşvik de vereceğiz. Nesliniz çabuk kurusun da bu millet sizin gibi ahlaksız pisliklerden kurtulsun” ifadelerini sarf etti.

CHP’li dâvâ açtı

Sapkın eylem ve söylemlere karşı ifade özgürlüğünü kullanan Muhtar Enver Çatalkaş, bu sözlerin ardından ceza davasıyla sarsıldı. Çatalkaş’a dönemin CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Çinkılıç’ın şikayetiyle dâvâ açıldı. CHP’li Çinkılıç, söz konusu görselin kendilerine ait olduğunu ve “Kadınlar Yaşasın, Yaşasın Kadınlar” ifadesi yer alan pankart yazısının deforme edildiğini savundu. Muhtar Çatalkaş ise “Ben müştekiyi tanımıyorum. Ona hitaben de yazmadım. Twitter’da gördüğüm pankarta yorum yazdım. O pankarttaki sözler montajsa, montajı yapanlara dâvâ açılması gerekir” savunmasını yaptı.

Mahkemeden şok karar

Adana 18. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Ayşegül Özcan, CHP’li Çinkılıç’ı haklı bularak Çatalkaş’ın mahkumiyetine karar verdi. Mahkeme, 2019/510 Esas, 2019/1012 Karar No’lu hükmünde, paylaşımı yapan kişi olmayıp sadece ahlaksızlığa tepki göstermiş olmasına rağmen muhtar Çatalkaş’ı 87 gün adli para cezası ile cezalandırarak 1.740 TL ödemesini kararlaştırdı. 8/10/2019 tarihli ceza kararıyla bir kez daha şoka uğrayan Muhtar Çatalkaş, gazetemiz Akit’e yaptığı açıklamada haksızlığa uğradığını belirtti.

Ahlaksızlar aklandı!

Muhtar Enver Çatalkaş, “Bu karar adil değil. Benim burada hiçbir suçum, günahım yok. Sapkınlara tepki göstermek suç değildir, olamaz. Cezalandırılacaksa onur yürüyüşü altında provokasyon yapanlar cezalandırılmalıdır” dedi. Ceza dâvâsını açan CHP’li Rukiye Çinkılıç’ı tanımadığını mahkemede de vurguladığını kaydeden Çatalkaş, şöyle konuştu: “Ben öyle birisini tanımam, ona hakaret etmedim. Cezaya itiraz hakkı dahi vermediler. Kadınlar Günü ile alakası yok benim yorumumun. ‘Sevişirim doğurmam, Tayyip sana ne’ falan diyenlerin söylediği özgürlükse, benim söylediklerim de özgürlük. Ben söylediklerimden geri adım atmıyorum. Pişman değilim çünkü doğruları söyledim.”

(yeni akit)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.