Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kahpe İsrail Gazze’yi ikiye bölmek için operasyon başlattı!.
İsmail Saymaz Adalet Bakanlığı sözcüsünü rezil rüsva etti!.
Türkiye-Irak arasında 20 milyar dolarlık anlaşma..
Son 3 ayda Kamu araçları için ödenen kira 880 milyon 765 bin TL!.
MHP Lideri Bahçeli’den çok sert DEM Parti çıkışı!. Kapatmak Namus Borcudur!.
Müşterisini tehdit eden ukala satıcıya tepkiler çığ gibi!.
Emekliler için 9 maddelik refah düzenlemesinin detayları belli oldu..
TBMM’nin bu haftaki gündemi Fahiş Fiyatlara yaptırım!.
İyi Parti’de istifa depremi devam ediyor!.
Erdoğan-HAMAS zirvesi dünya basınında..
DEM Parti’de yeni bir bayrak krizi daha patlak verdi!.
Kayyum yönetiminin Van Büyükşehir Belediyesi’ne bıraktığı borç dudak uçuklattı!.
Cumhuriyet Başsavcılığı AK Partili Alinur Aktaş’a dava açmaya cesaret edemedi!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl aranın ardından Irak’a gidiyor…
CHP’nin yönettiği İstanbul, İzmir ve Ankara’nın toplam borcu 300 milyar TL!.
Savaşların bitmesini istemeyen ABD’den İsrail ve Ukrayna’ya milyarlarca dolar hibe!.
ABD’den TikTok yasağına onay!.
CHP AK Parti’den devraldığı belediyelerin toplam 100 milyar borçları açıkladı!.
Uğur Dündar hakkında çıkan babalık haberleri ile ilgili yayın yasağı aldırdı!.
Hükümet inkâr etsede IMF ile görüşmelere başladı!.
Merkez Bankası faiz arttırımına gidecek mi?.
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu bugün başlıyor!.
CHP’li Başkandan takdire şayan karar!. Çalışma ruhsatı bulunmayan Suriyelilerin dükkanları kapatılıyor!.
Tipik CHP zihniyeti!. Eş, dost, akraba, ahbap kim varsa yanlarına aldılar!.
Meteoroloji’den 45 il için Sarı Kodlu uyarı geldi!.
Aşırı kazık fiyatlar sonrası restoran ve kafelerde boykot dönemi başlıyor!.
Diyarbakır’da belediye meclisinde toplantısında Türk Bayrağı krizi!.
Çin’den sosyal medya ahlaksızlığına darbe!
CHP’li Belediyelerde makamlar eşe dosta peşkeş çekiliyor!.
Erdoğan’ı kızdıran “Kent Lokantaları” çıkışı!.
DOLAR 32,5608
EURO 34,8287
ALTIN 2.417,33
BIST 9.645,02

Sapkınları eleştiren muhtara ceza…

Sapkınları eleştiren muhtara ceza…
22.06.2020
A+
A-

Sapkınların “Kadına özgürlük, sevişiriz cenabet gezeriz. Tayyip sana ne” yazılı pankartına, “Aman doğurmayın, kesinlikle de karışmayacağız. Ayrıca doğurmamanız için teşvik de vereceğiz. Nesliniz çabuk kurusun da bu millet sizin gibi ahlaksız pisliklerden kurtulsun” diye tepki gösteren İstanbul Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Muhtarı Enver Çatalkaşkan’a 87 gün adli para cezası verildi.

Türkiye’de tartışmalı yargı kararlarına bir yenisi daha eklendi. Eşcinsel sapkınların ‘Onur Yürüyüşü’ adlı rezil provokasyonu gerçekleştirdiği gün sosyal medyada yapılan “Kadına özgürlük, sevişiriz cenabet gezeriz. Tayyip sana ne” yazılı ahlak dışı paylaşıma tepki gösteren Mahalle Muhtarı Enver Çatalkaş’a adli para cezası verildiği öğrenildi.

“Cenabet de gezeriz!”

Küfür yobazları tarafından sapkınlığın meşrulaştırılıp, ahlaksızlığa tepkinin suç kapsamına alınmaya çalışıldığı ülkemizde şok bir ceza kararı alındı. İstanbul Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Muhtarı Enver Çatalkaş’ın, sapkınların “Kadına özgürlük, sevişiriz cenabet gezeriz. Tayyip sana ne” yazılı pankart görseline tepki göstermesi dolayısıyla adli para cezasına çarptırıldığı tespit edildi. Herşey, Muhtar Çatalkaş’ın, LGBT sapkınlarının ‘Onur Yürüyüşü’ adı altındaki provokasyonunun yaşandığı gün sosyal medyada yapılan “Kadına özgürlük, sevişiriz cenabet gezeriz. Tayyip sana ne” yazılı pankart görseline tepkisini koymasıyla başladı. Kendisinin paylaşmadığı görsele yorum olarak tepkisini koyan Muhtar Çatalkaş, “Aman doğurmayın, kesinlikle de karışmayacağız. Ayrıca doğurmamanız için teşvik de vereceğiz. Nesliniz çabuk kurusun da bu millet sizin gibi ahlaksız pisliklerden kurtulsun” ifadelerini sarf etti.

CHP’li dâvâ açtı

Sapkın eylem ve söylemlere karşı ifade özgürlüğünü kullanan Muhtar Enver Çatalkaş, bu sözlerin ardından ceza davasıyla sarsıldı. Çatalkaş’a dönemin CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Çinkılıç’ın şikayetiyle dâvâ açıldı. CHP’li Çinkılıç, söz konusu görselin kendilerine ait olduğunu ve “Kadınlar Yaşasın, Yaşasın Kadınlar” ifadesi yer alan pankart yazısının deforme edildiğini savundu. Muhtar Çatalkaş ise “Ben müştekiyi tanımıyorum. Ona hitaben de yazmadım. Twitter’da gördüğüm pankarta yorum yazdım. O pankarttaki sözler montajsa, montajı yapanlara dâvâ açılması gerekir” savunmasını yaptı.

Mahkemeden şok karar

Adana 18. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Ayşegül Özcan, CHP’li Çinkılıç’ı haklı bularak Çatalkaş’ın mahkumiyetine karar verdi. Mahkeme, 2019/510 Esas, 2019/1012 Karar No’lu hükmünde, paylaşımı yapan kişi olmayıp sadece ahlaksızlığa tepki göstermiş olmasına rağmen muhtar Çatalkaş’ı 87 gün adli para cezası ile cezalandırarak 1.740 TL ödemesini kararlaştırdı. 8/10/2019 tarihli ceza kararıyla bir kez daha şoka uğrayan Muhtar Çatalkaş, gazetemiz Akit’e yaptığı açıklamada haksızlığa uğradığını belirtti.

Ahlaksızlar aklandı!

Muhtar Enver Çatalkaş, “Bu karar adil değil. Benim burada hiçbir suçum, günahım yok. Sapkınlara tepki göstermek suç değildir, olamaz. Cezalandırılacaksa onur yürüyüşü altında provokasyon yapanlar cezalandırılmalıdır” dedi. Ceza dâvâsını açan CHP’li Rukiye Çinkılıç’ı tanımadığını mahkemede de vurguladığını kaydeden Çatalkaş, şöyle konuştu: “Ben öyle birisini tanımam, ona hakaret etmedim. Cezaya itiraz hakkı dahi vermediler. Kadınlar Günü ile alakası yok benim yorumumun. ‘Sevişirim doğurmam, Tayyip sana ne’ falan diyenlerin söylediği özgürlükse, benim söylediklerim de özgürlük. Ben söylediklerimden geri adım atmıyorum. Pişman değilim çünkü doğruları söyledim.”

(yeni akit)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.