Site Rengi

HABER ÖZETİ
İran İsrail’in Lübnan’a saldırılarına devam etmesi nedeni ile Hürmüz’ü yeniden kapattı!.
İsrail medyası Trump ve Netenyahu’yu yerden yere vurdu!.
Yenilgiyi hazmedemeyen ABD atıp tutmaya devam ediyor..
Katiller ordusu İsrail Lübnan’da katliam yapıyor!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD İran ateşkessi ile ilgili açıklama..
Tehditler savuran Trump neden dansöz gibi kıvırdı!.
İran’dan Trump’a “Kumarbaz Kaybetti” manşeti!.
ABD ile İran arasında sağlanan ateşkesin ardından akaryakıtta indirim bekleniyor..
İran’dan ateşkes sonrası zafer açıklaması..
Ateşkes anlaşmasının ardından altın, gümüş ve bitcoinde hızlı yükselişler başladı..
Ateşkes anlaşmasından sonra petrol fiyatlarında sert düşüş yaşandı..
İran: ABD’yi 10 maddelik planı kabul etmeye zorlayarak tarihi bir zafer elde ettik..
Ateşkesin ardından Hürmüz Boğazı tekrar geçişlere açılıyor..
ABD ile İran arasında iki haftalık ateşkes..
İsrailli Kuduz Köpek Türk dizisinin yıldızını hedef aldı..
Ünlü teknik adam Lucescu hayatını kaybetti..
İranlı kadınlar ABD saldırısına karşı nöbette..
ABD Başkanı Trump: İRAN MEDENİYETİ BU GECE YOK OLACAK!.
İstanbul’daki İsrail Başkonsolosluğuna saldıranların kimlikleri belli oldu..
İstanbul’daki İsrail Başkonsolosluğu‘na silahlı saldırı!.
CHP’li Üsküdar Belediyesinde ele geçirilen valizler dolusu rüşvet paraları ifşa oldu..
Üsküdar Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu..
Yunanistan’dan Kahpe İsrail’e 750 milyon dolarlık silah satışı!.
Netenyahu Trump’ı ateşkes yapmaması için Epstein üzerinden tehdit etmeye devam ediyor!.
CHP’nin ara seçim çakallığına Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan veto!.
Trump İran’ın elinden kaçıp kurtulmanın yollarını arıyor..
MHP İstanbul İl Başkanlığı ve 39 ilçe başkanlığını feshetti!.
Bu geçe akaryakıta gelecek olan zamlar iptal edildi..
CHP’deki skandalları eleştiren Yılmaz Özdil Sözcü TV’den kovuldu!.
İsrail medyası enkaz görüntülerini artık saklayamıyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Datça’da bayramda yer yok

Muğla’nın Datça ilçesinde, Kurban Bayramı tatili yaklaşırken otellerde doluluk oranı, şimdiden yüzde 100’lere ulaştı. Datça’da tatil planlayanlara, ‘Rezervasyonlarınızı yaptırmadan yola çıkmayın’ uyarısı yapıldı.

Datça’da bayramda yer yok
30.07.2019
A+
A-

Muğla’nın Datça ilçesinde, Kurban Bayramı tatili yaklaşırken otellerde doluluk oranı, şimdiden yüzde 100’lere ulaştı. Datça’da tatil planlayanlara, ‘Rezervasyonlarınızı yaptırmadan yola çıkmayın’ uyarısı yapıldı.

Türkiye Küçük Oteller Derneği Başkan Yardımcısı ve Datça Turizm Otelciler Derneği Başkanı Bülent Sancakdar, yaz aylarına denk gelen bayram tatillerinde turizmin çok yoğun geçtiğini söyledi. Datça'da, temmuz ayının 15'inden ağustosun sonuna kadar bütün otellerdeki doluluk oranının yüzde 100'lere ulaştığını kaydeden Sancakdar, "Bayram süresince Datça'da yer bulmak çok zor. Bayramda Datça'ya gelecek olan misafirlerimiz, kesinlikle rezervasyonlarını yapmadan yola çıkmasınlar; çünkü 22 bin 261 olan Datça nüfusunun bugünlerde ve bayramda 65- 70 bin kişilere ulaşması bekleniyor" diye konuştu.

Datça'nın var olan hizmet kapasitesinin bayramlardaki yoğunluğu kaldıramadığını da belirten Sancakdar, "Geçen yıl bayram tatilinde yaşanan sıkıntıların tekrarlanmasını istemiyoruz. Geçen sene rezervasyon yaptırmadan tatile gelenler, çok büyük sıkıntılar yaşadı. Datça kıyıları, hoş olmayan görüntülere sahne oldu" dedi.

9 günlük bayram tatillerinde, sadece Datça'da değil başka sahil beldelerinde aynı sıkıntıların yaşandığını belirten Bülent Sancakdar, "Altyapı kapasitemiz nedeniyle gelecek misafirlere dört dörtlük bir hizmet verebilmek çok zorlaşıyor. Temennimiz o ki 9 günlük bayram tatilleri yerine turizmi 120 hatta 150 güne yayabilmek. Bunu gerçekleştirebilirsek tatilciler de işletme sahipleri de mutlu olacak. Datça'nın yerleşik düzende oturan insanları, esnafı rahat edecek" diye konuştu.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.