Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’nin kâbusu Akın Gürlek İçişleri Bakanı oldu..
CHP’li Başkan küçük çocuğa cinsel istismardan tutuklandı!.
Adalet Bakanı ve İçişleri Bakanı değişti..
Trump İran’ı ikinci ABD donanmasını göndermekle tehdit etti!.
Gezi Darbesi organizatörü Ayşe Barım hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi!.
Bakan Fidan Suriye’den sonra Irak’ı da PKK’dan arındıracaklarını açıkladı!.
Domuza çarşaf giydirip paylaşan alçak tutuklandı!.
Epstein’in suç ortağından Trump’a açık tehdit!.
Bebek Otel’in sahibi Muzaffer Yıldırım’ım malvarlıklarına el konuldu..
Yaşına başına mesleğine bakıp utanmadan Özgür Özel’in küfürlerini savundu!.
Özgür Özel’in ayyaş kafayla attığı mesajlara tepkiler çığ gibi!.
İsrail’den ABD’ye İran resti: YA HEMEN VURUN YA DA BİZ TRK BAŞIMIZA VURURUZ!.
İran’dan dünyanın uykularını kaçıracak Atom Bombası açıklaması..
CHP’li Başkandan Özgür Özel hakkında şok açıklamalar!. Anama bacıma sayıp söven ahlaksızın birisi!.
İyi Partili ahmağın önce tipine sonra da alçakça ettiği hakaretlere bakın!.
CHP Lideri Özel’in dün öve öve bitiremediği yardımların toplamı 5 milyon!.
Sigara yasakları genişliyor..
CHP’li Keçiören belediyesi AK Parti’ye geçiyor..
Epstein sapığı araya hatırı sayılır kişiler sokup yıllarca Putin’le görüşmeye çalışmış!.
Epstein’in kardeşi ağabeyini Trump’ın öldürdüğünü açıkladı!.
Bill Gates’in Epstein skandalından sonra Microsoft hisseleri çakıldı!.
Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya uyuşturucu ve fuhuştan tutuklandı..
Umman’daki yapılan ABD ile İran arasındaki kritik zirve sona erdi!.
6 Şubat depreminin 150 milyar dolara mâl olduğu açıklandı!.
AK Parti 3 yılda 455 bin konut yaparken CHP 275 konutu yapamayıp vatandaşı dolandırdı!.
Yurt dışından gümrüksüz alışveriş dönemi resmen sona erdi..
MİT’ten Mossad operasyonu!. Mehmet Budak Derya ve Veysel Kerimoğlu gözaltında!.
Epstein belgelerinde kan donduran “İnsan Avı” detayı..
Asrın felaketinin üzerinden 3 yıl geçti..
Süresiz Nafaka dönemi nihayet sona eriyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

ODA TV çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla tutuklanan Eyüp Fatih Şağban’ı tarikat lideri olarak tanıtmış!.

ODA TV çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla tutuklanan Eyüp Fatih Şağban’ı tarikat lideri olarak tanıtmış!.
05.09.2020
A+
A-

Oda TV İslami duyarlılığa sahip vakıf, dernek, sivil toplum kuruluşu ve cemaatlere yönelik haberlerinde sürekli yorumda bulunurken, Eyüp Fatih Şağban’ı “Uşşaki Tarikatı Lideri Fatih Nurullah Efendi” olarak tanıttığı ve övdüğü ortaya çıktı. SABAH’tan Kenan Kıran’ın haberi…

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyona gözaltına alınan Fatih Nurullah takma adını kullanan Fatih Şağban (58) küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı.

 

 

ODA TV ŞAĞBAN’I TARİKAT LİDERİ OLARAK TANITMIŞ
Soner Yalçın’ın imtiyaz sahibi olduğu Oda TV’nin haberlerinde Eyüp Fatih Şağban’ı tarikat lideri ve efendi olarak tanıttığı ifade edildi.

Oda TV’nin 27 Nisan 2016 tarihli haberinde yer alan haberinde Fatih Sağban’ı “Uşşaki Tarikatı Lideri Fatih Nurullah Efendi” olarak tanıttığı öğrenildi. Oda TV; söz konusu haberinde; Fatih Sağhan hakkında; “Tarikat lideri”, “Fatih Nurullah Efendi” ve “Uşşaki lideri…” ve “Uşşaki tarikatı lideri…” ifadelerini kullanmış.

Oda TV haberinde; Fatih Şağban’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan konuşmasının videosunu da yayınladı.

Oda TV’nin; İslami duyarlılığa sahip vakıf, dernek, sivil toplum kuruluşu ve cemaatlere yönelik haberlerinde sürekli yorumda bulunurken, Fatih Şağban’ı “Uşşaki Tarikatı Lideri Fatih Nurullah Efendi” olarak tanıtması dikkat çekiyor.

 

 

ODA TV’NİN EYÜP FATİH ŞAĞBAN’I ÖVDÜĞÜ O HABER!
Oda TV’nin; 27 Nisan 2016 tarihinde yayınlanan “Çok çamlar deviriyor, artık misyonunu tamamladı O tarikat lideri Erdoğan’a bayrak açtı” başlıklı haberde Fatih Şağban’ı tarikat lideri olarak tanıtıyor.

ODA TV’NİN SÖZ KONUSU HABERİ AYNEN ŞÖYLE:
“Bir süre önce Atatürk Havalimanı’ndaki ‘el öptürme izdihamı’ görüntüleriyle gündeme gelen “Uşşaki Tarikatı Lideri ‘Fatih Nurullah Efendi”, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın artık misyonunu tamamladığı belirterek “Başkanlık sistemi falan diye de hiç zorlamasın Tayyip Bey” dedi.


Erdoğan’ın istediği yönetimin ‘meşrutiyet’ olacağını söyleyen ‘Fatih Nurullah Efendi’, “Kaldı ki bu hükümeti maneviyatta Ahmet Davutoğlu’na teslim ettik. Tayyip Bey’in misyonu tamamlanmıştır. Vazifesini yapmıştır. Tayyip bey bir şekilde desteklemek, onları ilerletmek gibi duygularla hareket ediyor ama, burada çok çamlar da devriliyor” dedi.

Tarikatın yayın organı olan Nurani TV’de konuşan Uşşaki tarikatı lideri ayrıca, 1980 anayasası hazırlanırken, bir süre önce hayatını kaybeden Nur cemaatinin önde gelen isimlerinden olan Mehmet kırkıncı’nın bir rüya gördüğünü, daha sonra da Kenan Evren’e markaj yaparak imam hatip yasasını anayasaya eklettirdiğini iddia etti.”

Uşşaki liderinin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
“Hiç kimse anayasaya manayasaya dokunmasın. Yok başkanlık sistemiydi, bilmem neydi, böyle oyalansın gitsinler.
Başkanlık sistemi falan diye de hiç zorlamasın Tayyip Bey. Zaten başkanlık sistemi var şu anda Türkiye’de. Onun istediği şekildeki bir idare meşrutiyet olur. O zaman Mehdi alehisselamın zuhuru olur. Bazı şeylere fazla dokunmak iyi değildir. Kaldı ki bu hükümeti maneviyatta Ahmet Davutoğlu’na teslim ettik. Tayyip Bey’in misyonu tamamlanmıştır. Vazifesini yapmıştır. Tayyip bey bir şekilde desteklemek, onları ilerletmek gibi duygularla hareket ediyor ama, burada çok çamlar da devriliyor yani.”

EYÜP FATİH ŞAĞBAN TUTUKLANDI
Sakarya’nın Akyazı ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyona gözaltına alınan Fatih Nurullah takma adını kullanan Eyüp Fatih Şağban (58) sevk edildiği mahkemece küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı. Şağban, Akyazı’da yazlıkta anne ve babasıyla birlikte kalan 12 yaşındaki kız çocuğunu birden fazla taciz ettiği ifade edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.