Site Rengi

HABER ÖZETİ
Milletin soyan çalan Fon hırsızları milyon dolarları İsviçre’ye kaçırmış!.
Fon vurguncuları 2025 yılında da savcılık tarafından incelemeye alınmış!.
Yunan iti haddini aştı: TEK ÇÖZÜM TÜRKLERİN ÖLDÜRÜLMESİ!.
850 milyarlık fon vurgununun ayrıntıları ortaya çıktı!.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına usülsüz geçiş yapan 6 bin 134 kişinin vatandaşlığı iptal edildi!.
Bitcoin sert yükselişlerle 85 bin dolara çıktı!.
New York’taki Türk Evi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a coşkulu karşılama..
Berlin’de Türk aday seçim kazanınca Yahudiler kudurdu!.
Borsa da vatandaşın iç edilen 850 milyarı iyice çıkmaza girdi!.
Süper Lig’in yeni lideri Amedspor oldu..
Fenerbahçe Eyüpspor’u 8 golle sahaya gömdü!.
Alihan Kuriş’ten “CHP’ye Oy Vermeyenleri Cemaatten Kovun” talimatı!.
Meloni Türkiye’nin cinsel sapıklara yönelik operasyonlarını kınayan AB’ye destek vermedi!.
Kopenhag Stockholm Büyükelçileri güven mektubu sunmaya kuyruklu uşak frakıyla gitti!.
“Atatürk Olmasaydı Adınız Yorgo Olurdu” diyenlerin Yunanistan aşkı depreşti!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 16. defa BM Genel Kurulu’na hitap edecek..
“Ben Kaybetmem” diyerek hakim savcı odalarında tol kesen avukat tutuklandı!.
Alihan Kuriş çetesine operasyonlar devam ediyor..
Salah Galatasaray’ı bozguna uğrattı!.
İsrail bağlantılı dolandırcılık şebekesine büyük darbe!.
ABD Başkanı Trump Gröland için Danimarka ile anlaştığını açıkladı..
Washington Post: Pentagon’un açıkladığından daha fazla ABD askeri öldü!.
Çiftçiden 5 liraya alıp vatandaşa 100 liraya ürün satan çakallar tutuklandı!.
Yeni Parti Genel Müdürünün Cuma Namazı pozları!.
TOKİ’den borcunu erken kapatana yüzde 25 indirim!.
BAE’den dikkat çekici Türkiye-İsrail karşılaştırması!.
Netenyahu itinin partisi mum gibi erimeye devam ediyor..
Adalet Bakanlığı sapıkların üzerine gittikçe Avrupa kuduz köpek gibi havlıyor..
CHP’ye kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’in görevine son verildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile New York’ta görüşecek..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li Alim Karaca’nın aracını tekmelediği genç konuştu! “Özür iddiaları tamamen yalan..” (video haber)

CHP’li Alim Karaca’nın aracını tekmelediği genç konuştu! “Özür iddiaları tamamen yalan..” (video haber)
27.09.2020
A+
A-

Muğla’nın Fethiye ilçesinde trafik tartışması yaşadığı sırada CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından aracı tekmelenen tatilci Çağlar Özbakır, CHP’li Başkan Karaca’nın özür dilediği iddialarını yalanladı. Özbakır, “Kimse benden özür dilemedi. Çıkan haberler yalan. Ben olaydan sonra CHP’yi defalarca aradım, benimle kimse ilgilenmedi, hatta terslendim. Bu saatten sonra gelecek özrü de kabul etmiyorum” ifadelerini kullandı.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde polise başvuran tatilci Çağlar Özbakır, trafikte tartıştığı CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile korumasının kendisine hakaret ederek otomobiline zarar verdiği iddiasıyla şikayetçi olmuştu.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ‘mala zarar verme’, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ten ifade vermişti. O olayın görüntüleri ortaya çıkmış, görüntüler Özbakır’ın iddialarını doğrulamıştı. Görüntülerde CHP’li Başkan Karaca ve korumasının sürücünün yanına koşarak geldikten sonra arabasına zarar verdiği görülmüştü.

KİMSE BENDEN ÖZÜR DİLEMEDİ
Tüm bu olaylar sonrası bir takım haberler yapılmış, haberlerde CHP’li Başkan Karaca’nın mağdur tatilciden özür dilediği ileri sürülmüştü. Ancak bu haberlerin yalan olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili SABAH’a konuşan Çağlar Özbakır, “Kimse benden özür dilemedi. Kimseye ulaşmadan üst perdeden konuşmaya devam ediyorlar. Kibirden gözleri dönmüş” açıklamasında bulundu.

CHP’Lİ VEKİLDEN TEHDİT
Özbakır açıklamalarında şunları kaydetti: “Bana iftira atılıyor, ‘Yalancıdır bu çocuk, asıl alkollü olan kendisidir’ şeklinde… Mürsel Alban söylemiş bunları. Ben Mürsel Alban’ı aradım. Kendisine, ‘Ben iftira da atmıyorum kimseye, yalancı da değilim, haberi ya tekzip edin ya da benden özür dileyin’ dedim. Vekil olan Alban bana dedi ki, ‘Elinden geleni ardına koyma, ne yapıyorsan da yap’ dedi.

“CHP’Yİ DEFALARCA ARADIM”
Kimse benden özür dilemedi. Kimseye ulaşmadan üst perdeden konuşmaya devam ediyorlar. Kibirden gözleri dönmüş. Ben bunları umursamıyorum, arayıp aramamaları da önemli değil. Ben bu olayın kapanması için CHP’ye defalarca başvuruda bulundum, yerel yönetimlerden sorumlu başkanlara ulaştım, kadın kollarına ulaştım, Genel Merkezi aradım.

“HALKINDAN UZAK BİR PARTİ…”
Genel Merkez’deki sekreter, ‘Sosyal medyayı takip etmek zorunda değiliz, sizin olayınızla da ilgilenmek zorunda değiliz’ dedi. Ben eğer yalan söylüyorsan bunlar onların kayıtlarında vardır. Bu kadar ilgisiz, halkına uzak bir parti maalesef… Tekrar söylüyorum, kimse benden özür dilemedi. Bu saatten sonra da zaten özür dilenecek bir şey kalmadı. Bu dakikadan sonra dilenecek özür ancak kendisini kurtarmaya yönelik olan menfaatçi özürdür, tarafımdan kabul görmez.

(sabah)
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.