Site Rengi

HABER ÖZETİ
Terörsüz Türkiye hedefinde yasal süreç başlıyor..
Veli Ağbaba’nın ağabeyi de rüşvetten gözaltına alındı!.
Sevgilisine “Ben Rüşvetsiz İş Yapamam” mesajı atan CHP’li Başkanın skandal yazışmaları!.
LGS tercih sonuçları açıklandı.. Tek tıkla öğren..
6.37 TL’lik indirimini ÖTV kazığı ile iptal edip 1 liraya düşürdüler!.
Fenerbahçe Konyaspor maçında F-16 ile gövde gösterisi yapan paşa emekliye sevk edildi!.
Türkiye’nin ilk kadın hava kuvvetleri paşası hayırlı olsun..
CHP’li Erdal Beşikçioğlu’nun uyuşturucu testi pozitif çıktı!.
Bay Kemal gibi şimdiden “İktidar Olamazsam İstifa Ederim” gazları vermeye başladı!.
ABD’de de 25 eyalet Trump yönetimine karşı dava açtı!.
Brent petrol çakıldı!.
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li Erdal Beşikçioğlu görevden uzaklaştırıldı!.
İngilizler 12. adamları Özgür Özel’i hazırlama telâşına düştü!.
Uğur Mumcu dosyası 33 yıl sonra yeniden açılıyor..
CHP Lideri Kılıçdaoğlu’ndan Terörsüz Türkiye sürecine destek açıklaması..
Denize döktüğümüz(!) Yunanların ekonomisini şaha kaldırdık!.
TÜİK sipariş enflasyon oranlarını açıkladı!.
TÜİK kira zam oranını yüzde 31 olarak açıkladı..
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu hakkında tutuklama talebi..
Donald Trump’ın İran saldırılarını durdurma kararını Netanyahu da sosyal medyadan öğrendi..
Günlerdir İran’a tehditler savurarak atıp tutan Trump yine kıvırdı!.
Merkez Bankası’ndan Kripto Varlık Merkezi Kayıt Sistemi’ne onay..
CHP’den AK Parti’ye geçen Tuzla Belediye Başkanı’ndan ilk açıklama..
Efsane Başkan Aziz Yıldırım’dan Acun Ilıcalı’ya sert sözler!.
CHP içindeki Rüşvet, Yolsuzluk, Hırsızlık ve baskı skandalları gündemden düşmüyor!.
3 CHP’li Belediye Başkanı ile 1 İyi Partili milletvekili AK Parti’ye geçiyor..
A 101 marketçilik Carrefour’u resmen devraldı..
Trump’tan İran’a yeni saldırı dalgası emri..
Sözde gazeteci Cem Küçük tutuklandı!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li Alim Karaca’nın aracını tekmelediği genç konuştu! “Özür iddiaları tamamen yalan..” (video haber)

CHP’li Alim Karaca’nın aracını tekmelediği genç konuştu! “Özür iddiaları tamamen yalan..” (video haber)
27.09.2020
A+
A-

Muğla’nın Fethiye ilçesinde trafik tartışması yaşadığı sırada CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından aracı tekmelenen tatilci Çağlar Özbakır, CHP’li Başkan Karaca’nın özür dilediği iddialarını yalanladı. Özbakır, “Kimse benden özür dilemedi. Çıkan haberler yalan. Ben olaydan sonra CHP’yi defalarca aradım, benimle kimse ilgilenmedi, hatta terslendim. Bu saatten sonra gelecek özrü de kabul etmiyorum” ifadelerini kullandı.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde polise başvuran tatilci Çağlar Özbakır, trafikte tartıştığı CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile korumasının kendisine hakaret ederek otomobiline zarar verdiği iddiasıyla şikayetçi olmuştu.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ‘mala zarar verme’, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ten ifade vermişti. O olayın görüntüleri ortaya çıkmış, görüntüler Özbakır’ın iddialarını doğrulamıştı. Görüntülerde CHP’li Başkan Karaca ve korumasının sürücünün yanına koşarak geldikten sonra arabasına zarar verdiği görülmüştü.

KİMSE BENDEN ÖZÜR DİLEMEDİ
Tüm bu olaylar sonrası bir takım haberler yapılmış, haberlerde CHP’li Başkan Karaca’nın mağdur tatilciden özür dilediği ileri sürülmüştü. Ancak bu haberlerin yalan olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili SABAH’a konuşan Çağlar Özbakır, “Kimse benden özür dilemedi. Kimseye ulaşmadan üst perdeden konuşmaya devam ediyorlar. Kibirden gözleri dönmüş” açıklamasında bulundu.

CHP’Lİ VEKİLDEN TEHDİT
Özbakır açıklamalarında şunları kaydetti: “Bana iftira atılıyor, ‘Yalancıdır bu çocuk, asıl alkollü olan kendisidir’ şeklinde… Mürsel Alban söylemiş bunları. Ben Mürsel Alban’ı aradım. Kendisine, ‘Ben iftira da atmıyorum kimseye, yalancı da değilim, haberi ya tekzip edin ya da benden özür dileyin’ dedim. Vekil olan Alban bana dedi ki, ‘Elinden geleni ardına koyma, ne yapıyorsan da yap’ dedi.

“CHP’Yİ DEFALARCA ARADIM”
Kimse benden özür dilemedi. Kimseye ulaşmadan üst perdeden konuşmaya devam ediyorlar. Kibirden gözleri dönmüş. Ben bunları umursamıyorum, arayıp aramamaları da önemli değil. Ben bu olayın kapanması için CHP’ye defalarca başvuruda bulundum, yerel yönetimlerden sorumlu başkanlara ulaştım, kadın kollarına ulaştım, Genel Merkezi aradım.

“HALKINDAN UZAK BİR PARTİ…”
Genel Merkez’deki sekreter, ‘Sosyal medyayı takip etmek zorunda değiliz, sizin olayınızla da ilgilenmek zorunda değiliz’ dedi. Ben eğer yalan söylüyorsan bunlar onların kayıtlarında vardır. Bu kadar ilgisiz, halkına uzak bir parti maalesef… Tekrar söylüyorum, kimse benden özür dilemedi. Bu saatten sonra da zaten özür dilenecek bir şey kalmadı. Bu dakikadan sonra dilenecek özür ancak kendisini kurtarmaya yönelik olan menfaatçi özürdür, tarafımdan kabul görmez.

(sabah)
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.