Site Rengi

HABER ÖZETİ
Hürmüz’de tansiyon yine yükseldi!. Trump “Vurduk” dedi İran yalanladı!.
Gülistan Doku’nun katil zanlısı Vali Beyin oğlunun ifadesine ulaşıldı!. Görmemiş, Duymamış, Bilmiyormuş!.
İran’dan ABD’ye “Savaş‘a Hazırız” mesajı..
İran’dan Trump’a rest: Afganistan’a Heyet Göndermiyoruz!.
Okul saldırılarından sonra BTK’dan kritik hamle!.
Gülistan Doku davasının cinayet zanlısı olan Vali’nin oğlu linç edilmekten son anda kurtuldu!.
CHP’li başkanların çarpık sapıklıkları deşifre oldu!.
İran Hürmüz Boğazı’nı yeniden trafiğe kapattı!.
Mutlak Butlan kararı çıkarsa CHP içinde neler olur..
Trump’ın “Uranyumu Teslim Edecekler” sözlerine İran’dan jet yalanlama!.
Bir yolsuzluk operasyonu da CHP’li Ataşehir Belediyesi’ne!.
İran Hürmüz Boğazı’nı sadece sivil gemilere açık olduğunu açıkladı..
Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır darbe!.
Gülistan Doku davasında tanık polis Vali hakkındaki tüm skandal gerçekleri anlattı!.
Hürmüz Boğazı açıldı, petrol fiyatları çakıldı!.
Yapı Kredi Bankası’ndan radikal karar!. Şiddet içerikli dizilere reklam verilmeyecek!.
Papara 100 milyon dolara satıldı..
CHP’li Uşak Eşme Belediye Başkanı da rüşvetten tutuklandı..
Amerika Suriye’deki son askeri üssünü de boşalttı..
ABD Başkanı Trump İran ile anlaşmak üzere olduklarını söyledi!.
Okul katliamında ölen öğrenci sayısı 10’a yükseldi!.
81 ildeki okul önlerinde güvenlik uygulamaları başladı..
İran’ın saldırıları sonucu Burj Al Arab kapanıyor!.
Her felaketi siyasete alet eden CHP yine boş durmadı!.
Okul saldırılarından sonra polis 591 hesap ve bağlantı kurdukları yöneticilerin peşine düştü!.
Okul katliamcısının babası tutuklandı!.
Milli Eğitim Bakanı Tekin’den saldırı ile ilgili açıklama!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan okul katliamları ile ilgili açıklama..
Kahramanmaraş’taki okul saldırısında can kaybı 9’a yükseldi!.
Okulda katliam yapan saldırganın babasının polis annesinin öğretmen olduğunu ortaya çıktı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İstanbul’da panik! 15 kişi kurtarıldı!.

İstanbul’da panik! 15 kişi kurtarıldı!.
14.11.2020
A+
A-

Maltepe’de gece saatlerinde üç katlı binanın girişinde bulunan elektrik saatinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı önce patlama sonra yangın meydana geldi.

Yoğun dumanın sardığı apartmanda mahsur kalan on beş kişiyi itfaiye ekipleri tahliye ederken kurtarılan üç yaşlı vatandaş acil sağlık ekipleriyle birlikte tedbir amaçlı çevre hastanelere götürüldü. Elektrik saatinde çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınırken çok sayıda itfaiye ekibi uzun süre duman tahliyesi gerçekleştirdi.

Dairesinde mahsur kalan komşusunu telefonla konuşarak sakinleştirdi

Yürekleri ağza getiren yangın Maltepe ilçesinde yer alan Altıntepe Mahallesi, Üçkardeşler Sokak’ta meydana geldi. Üç katlı binanın girişinde bulunan elektrik saati gece 01.00 sularında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. Yangına büyük çoğunluğu uykuda yakalanan apartman sakinleri büyük korku yaşarken yoğun dumanın sardığı apartmanda bulunan ve sağlık sorunları olan üç yaşlı vatandaş başta olmak üzere mahsur kalan on beş kişi için itfaiye ekipleri seferber oldu. İtfaiye merdiveniyle bir taraftan vatandaşlar tahliye edilirken bir taraftan da yanan elektrik saatine ekipler müdahale etti. Binanın üst katında bulunan ve yoğun dumandan etkilenen bir vatandaşı sakinleştirme görevi ise komşusuna düştü.

İstanbulda hareketli gece 15 kişi kurtarıldı

Cep telefonuyla iletişime geçen komşusu dışarıdan yangının durumunu soran balkondaki vatandaşa, “Yangın söndürüldü, yangın yok zaten sadece duman var sakin ol hepinizi kurtaracaklar şimdi” dedi. Kısa sürede tahliye edilen on beş kişiden on ikisine ambulanslarda oksijen desteği verilirken üç yaşlı vatandaş tedbir amaçlı çevre hastanelere götürüldü.

Yangını ilk gören vatandaşlardan olan Hüseyin Altunkaya, “Patlamalar oldu sonra duman oluştu, itfaiye geldi içeride yaşlıları hastaları tahliye etti. Şu anlık bir sıkıntı yok, beş altı kere büyük patlamalar oldu. Sadece kabloların yanmasından dolayı apartman içerisinde duman oluştu. Yaralanan yok sadece dumandan etkilenen ninelerimiz, dedelerimiz var” derken bir diğer apartman sakini Damla Bozkurt, “İçerideydik, bir anda binanın trafosundan patlama yaşandı. Çıkabilenler içeriden çıktı diğerleri içeride kaldı. Bu ilk değil, ikinci kez oluyor. Kimse bir şey yapmıyor, yaptırdık diyorlar bitiyor. İnsanların canı paradan daha önemli olmalı, eski çok eski ikinci patlama bu. Burada kaç kişi oturuyor, kimsenin hiç umurunda değil” diyerek bina yönetimine tepki gösterdi.

Bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibi çevre güvenliğini alırken öte yandan itfaiye ekibiyle birlikte yangının çıktığı nokta olan elektrik saatinde kabloların neden tutuştuğunun ortaya çıkması için soruşturma başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.