Site Rengi

HABER ÖZETİ
İmralı’dan ikinci aşama mesajı 27 Şubat da gelecek..
Akın Gürlek’e 1 hafta zaman veren Özgür Özel’den tık yok!.
Avrupa Birliği’nden Trump’un ek vergi uygulamasına misilleme..
Mahkeme kurultay davasının İBB dosyası ile birleştirilmesine karar verdi..
Trump İran’ı tehdit etmeye devam ediyor..
Murat Aci’nin katilleri Eylem Tok ve Bülent Cihantimur istenen ceza belli oldu..
Meksika’daki Kartellerin hesaplaşmasında 55 kişi hayatını kaybetti..
ABD yine eşek yerine koyacak sözde Kürt guruplar buldu..
TBMM Başkanı Kurtulmuş CHP Lideri Özel’i ziyaret edecek..
CHP’de Bay Kemâl’i geri getirme operasyonu başladı..
Rusya ile İran arasında 500 milyon euroluk gizli anlaşma..
Gözler yarın Beştepe’deki terör ve emekli ikramiyesi kararında..
İstanbul’da kuduz vakaları patlak verdi..
ABD ile İran arasındaki müzakereler perşembe günü devam edecek..
Özgür Özel’den Abdullah Gül açıklaması..
Gazze’de can kayıpları 72 bini geçti..
Trump küresel vergi oranını yüzde 10’dan yüzde 15’e çıkardığını açıkladı..
Metrobüsü birbirine katıp “Savcıyım” yalanıyla tehditler savuran köpekperest gözaltına alındı!.
Mazota 2,40 TL zam!. Çok şükür litresi 60 lirayı geçti..
Almanya, Fransa ve İsveç’ten “İran’ı Terk Edin” uyarısı!.
Ronaldo takım arkadaşları ile birlikte oruç tuttu!.
Trump İran’a saldırma girişiminin halâ gündeminde olduğunu açıkladı..
İran’dan BM’ye mektup: Saldırı durumunda meşru müdafaa hakkımızı kullanacağız..
Laik Atak geçiren ADD’den Bakan Tekin hakkında suç duyurusu..
DEM Parti ortak rapor sonrası taleplerini sıraladı..
ABD Başkanı Trump İran’a 10 gün süre verdiklerini açıkladı..
Bakan Fidan Türkiye’nün Gazze’ye asker göndermeye hazır olduğunu açıkladı..
5 ilin vali atamaları Resmi Gazete’de..
Fenerbahçe, Nottingham Forest’a 3-0 mağlup oldu..
Milletin dini inançlarına küfür edip yakalanınca “Sarhoştum” diyen alçak tutuklandı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

HDP’li şerefsizlerin taziye ziyaretine gitti Necmettin Öğretmen’in katilinin aile boyu terörist olduğu ortaya çıktı!.

HDP’li şerefsizlerin taziye ziyaretine gitti Necmettin Öğretmen’in katilinin aile boyu terörist olduğu ortaya çıktı!.
24.11.2020
A+
A-

Necmettin öğretmeni haince ve şerefsizce katleden ve kırmızı bültenle aranırken askerlerimiz tarafından gebertilen terörist İsmail Sürgeç ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı!.

HDP’lilerin ailesine taziyeye gittiği terörist Sürgeç’in 2 ağabeyi ve bir kuzenin de terör örgütünde olduğu ve farklı tarihlerde etkisiz hale getirildikleri ortaya çıktı.

Kırmızı bültenle aranırken etkisiz hale getirilen ve HDP’lilerin ailesine taziyeye gittiği terörist İsmail Sürgeç’le ilgili çarpıcı detay ortaya çıktı. Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın katledilmesi olayının faili de olan teröristin 2 ağabeyi ve bir kuzenin de terör örgütünde olduğu ve farklı tarihlerde etkisiz hale getirildikleri ortaya çıktı.

25 yıldır örgütün dağ kadrosu içinde yer alan 46 yaşındaki terörist İsmail Sürgeç’in ağabeylerinden Kazım Sürgeç’in 1985 yılında Siirt’in Eruh ilçesinde yanındaki 7 teröristle birlikte çatışmada öldürüldüğü ortaya çıktı. Yine ağabeyi ‘Aydın Dersim’ kod adlı Çetin Sürgeç’in 1997 yılında Sivas’ta güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürüldüğü öğrenildi. Sürgeç’in diğer ağabeyi ‘Hasan Dersim’ kod adlı Hüseyin Sürgeç’in ise Muş’taki bir çatışmada yaralı olarak yakalandığı ve 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı.

İsmail Sürgeç’in kuzeni olan TKP/ML TİKKO örgütünde silahlı faaliyet yürüten Özlem Sürgeç de 1994 yılında Erzincan’da güvenlik kuvvetleriyle girdiği çatışmada ölü olarak ele geçirildi. Babası Hıdır Sürgeç de PKK’ya yardım ve yataklık suçundan yakalanıp aldığı 3 yıl 9 aylık hapis cezasını çekerken Elbistan cezaevinde öldü.

HDP’liler, Sürgeç’in ailesine taziye ziyaretine gitmişti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.