Site Rengi

HABER ÖZETİ
Sözde gazeteci Cem Küçük tutuklandı!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı!.
Ahbap’taki rüşvet trafiği deşifre oldu!.
Sendika başkanı 1 milyon, yardımcısı 750 bün maaş alıyor!.
Dün Haluk Levent ile kol kola milleti tokatlayanlar bugün kıvırmaya başladı!.
Öğrenci affını içeren kanun teklifi Meclis’ten geçti..
IBAN mağdurlarını da kapsayan 12. Yargı Paketi Resmi Gazete’de yayımlandı..
ABD Başkanı Trump İsrail’in Gazze’den çekileceğini açıkladı..
Gülistan Doku davasındaki tutuklu sayısı 20’ye yükseldi!.
MHP’den ses getirecek teklif: Rüşvet ve Yolsuzluk Parti Kapatma Nedeni Olsun!.
Haluk Levent’in kabarık sabıka dosyaları!.
Okullardaki Mescit ve Cuma Namazı düzenlemesine DEM Parti karşı çıktı!.
Behzat Ç.’yi de yolsuzluktan paketlediler!.
ABD seçmeninin Trumpa desteği yüzde 32’ye kadar geriledi..
Trump yine İran’a içi boş tehditler savurdu!.
FED’in faiz kararı belli oldu..
Ahmet Davutoğlu siyaseti bırakma kararı aldı!.
Parti kurup “En Müslüman Benim” rolleri kesmeye başladılar!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a verilen 860 bin dolar rüşvet dava dosyasında!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yolsuzluktan paketlendi!.
Yol-Köprü-Tünel ücretleri ile trafik cezalarını ödemeyen gurbetçilere sınırdan geçiş izni verilmeyecek..
CHP’nin sapık başkanı Özkan Yalım’ın Kamuya verdiği zarar 17 milyon!.
Türkiye, Kerkük petrol sahasının yüzde 15’ini satın aldı..
Erdal Beşikçioğlu CHP’de kaldı, teşkilat Ekremcilere katıldı!.
Yusuf Tekin’den Kemalistlere Laikatak geçirtecek Mescit ve Cuma Namazı talimatı!.
Trump’tan Netenyahu’ya Türkiye resti!. F-35’leri KİME SATACAĞIMIZI SANA SORACAK DEĞİLİZ!.
Cem Küçük TGRT’den kovuldu!.
Ahbap’a kayyum atandı!.
Sedat Peker’e küfür ve hakaretler yağdıran müptezele kurşun yağmuru!.
CHP yine Beyaz Türklere teslim edildi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

HDP’li şerefsizlerin taziye ziyaretine gitti Necmettin Öğretmen’in katilinin aile boyu terörist olduğu ortaya çıktı!.

HDP’li şerefsizlerin taziye ziyaretine gitti Necmettin Öğretmen’in katilinin aile boyu terörist olduğu ortaya çıktı!.
24.11.2020
A+
A-

Necmettin öğretmeni haince ve şerefsizce katleden ve kırmızı bültenle aranırken askerlerimiz tarafından gebertilen terörist İsmail Sürgeç ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı!.

HDP’lilerin ailesine taziyeye gittiği terörist Sürgeç’in 2 ağabeyi ve bir kuzenin de terör örgütünde olduğu ve farklı tarihlerde etkisiz hale getirildikleri ortaya çıktı.

Kırmızı bültenle aranırken etkisiz hale getirilen ve HDP’lilerin ailesine taziyeye gittiği terörist İsmail Sürgeç’le ilgili çarpıcı detay ortaya çıktı. Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın katledilmesi olayının faili de olan teröristin 2 ağabeyi ve bir kuzenin de terör örgütünde olduğu ve farklı tarihlerde etkisiz hale getirildikleri ortaya çıktı.

25 yıldır örgütün dağ kadrosu içinde yer alan 46 yaşındaki terörist İsmail Sürgeç’in ağabeylerinden Kazım Sürgeç’in 1985 yılında Siirt’in Eruh ilçesinde yanındaki 7 teröristle birlikte çatışmada öldürüldüğü ortaya çıktı. Yine ağabeyi ‘Aydın Dersim’ kod adlı Çetin Sürgeç’in 1997 yılında Sivas’ta güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürüldüğü öğrenildi. Sürgeç’in diğer ağabeyi ‘Hasan Dersim’ kod adlı Hüseyin Sürgeç’in ise Muş’taki bir çatışmada yaralı olarak yakalandığı ve 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı.

İsmail Sürgeç’in kuzeni olan TKP/ML TİKKO örgütünde silahlı faaliyet yürüten Özlem Sürgeç de 1994 yılında Erzincan’da güvenlik kuvvetleriyle girdiği çatışmada ölü olarak ele geçirildi. Babası Hıdır Sürgeç de PKK’ya yardım ve yataklık suçundan yakalanıp aldığı 3 yıl 9 aylık hapis cezasını çekerken Elbistan cezaevinde öldü.

HDP’liler, Sürgeç’in ailesine taziye ziyaretine gitmişti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.