Site Rengi

HABER ÖZETİ
Meteoroloji’den 45 il için Sarı Kodlu uyarı geldi!.
Aşırı kazık fiyatlar sonrası restoran ve kafelerde boykot dönemi başlıyor!.
Diyarbakır’da belediye meclisinde toplantısında Türk Bayrağı krizi!.
Çin’den sosyal medya ahlaksızlığına darbe!
CHP’li Belediyelerde makamlar eşe dosta peşkeş çekiliyor!.
Erdoğan’ı kızdıran “Kent Lokantaları” çıkışı!.
Doğalgaz ve elektriğe Mayıs ayında zam yok!.
Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı..
Amerika yine kahpeliğini yaptı!. Filistin’in BM üyeliğini veto ettiler!.
Tanju Özcan’ın eşi Bolu Belediyesi’ni basıp protesto gösterisi yaptı!.
AK Parti’de Istakoz ve Maldivler skandalından sonra şimdi de Rolex krizi patlak verdi!.
CHP’li başkanın kızı Çankaya Belediyesi’ne başkan yardımcısı oldu!.
Ve beklenen oldu!. Kuduz Köpek İsrail İran’a saldırdı!.
Askeri üniforma ile servis yapan soysuz it tutuklandı!.
Tokat depremi sonrası uzman isimden dikkat çeken açıklama!.
Google İsrail’i eleştiren 28 çalışanını kapı önüne koydu!.
Seçimler bitti, zam yağmuru başladı!. Kırmızı ete yüzde 25 zam!.
Tokat’ta korkutan deprem!.
400 bin vergi kaçakçısına kaymaklı devlet kıyağı!.
Denizbank’ta yeni bir Seçil Erzan skandalı!.
Metin Akpınar-Duygu Nebioğlu skandalında ortalık toz duman oldu!.
Ticaret Bakanlığı’ndan komedi gibi ceza açıklaması!.
Aracını yanlış yere park eden AK Partili vekili şikayet eden vatandaşa hapis cezası!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebine ret!.
Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!.
Vatandaşların linç ettiği Uzman Çavuş cinsel tacizden tutuklandı!.
Ticaret Bakanı Bolat’tan fahiş fiyat açıklaması!.
Erdoğan’ın kıdemli yancısı Gezi Teröristlerine af çağrısı!.
Kahpe ABD’nin ikiyüzlülüğü!. “Gazze’de Soykırım” kelimesi yasaklandı!.
Hastane randevularında yeni döneme giriliyor…
DOLAR 32,5863
EURO 34,7960
ALTIN 2.509,75
BIST 9.693,46

ABD’nin yaptırım tehdidine Başkan Erdoğan’dan kapak gibi cevap!. “Kiminle Dans Ettiklerinin Farkında Değiller!.”

ABD’nin yaptırım tehdidine Başkan Erdoğan’dan kapak gibi cevap!. “Kiminle Dans Ettiklerinin Farkında Değiller!.”
26.10.2020
A+
A-

ABD’nin Azerbaycan’a aba altından sopa göstererek işaret ettiği yaptırım tehdidine yanıt veren Başkan Erdoğan, “Bazı Amerikalılar çıkıyor, İlham kardeşimi arıyor, diyor ki; ‘Biz sizin yanınızda kimin yer aldığını biliyoruz, Erdoğan var, Türkiye var. Biz Türkiye’ye de yeri gelirse yaptırım uygularız.’ Sen kiminle dans ettiğinin farkında değilsin. Yaptırımın neyse geç kalma yap” ifadelerini kullandı!.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Malatya 7. Olağan İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada “Hollanda’da bir milletvekili müsveddesi var. Haddini bilmesi lazım. Kiminle yol yürüdüğünü hesap ettin mi? Haddini bileceksin. Faşizm bizim kitabımızda yok, sizin kitabınız var. Bizim kitabımızda sosyal adalet var. Nazizm sizin ülkelerinizde oldu” diye konuştu. Erdoğan ayrıca, “Bazı Amerikalılar çıkıyor, İlham kardeşimi arıyor, diyor ki; ‘Biz sizin yanınızda kimin yer aldığını biliyoruz, Erdoğan var, Türkiye var. Biz Türkiye’ye de yeri gelirse yaptırım uygularız.’ Sen kiminle dans ettiğinin farkında değilsin. Yaptırımın neyse geç kalma yap” ifadelerini kullandı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

İşte şu son zamanlarda Fransa’nın başındaki zat şaşırmış, yatıyor kalkıyor Erdoğan ile uğraşıyor. Dün Kayseri’de de söyledim, bu bir vaka onun için hakikaten kontrolden geçmesi lazım.

‘FAŞİZM SİZİN KİTABINIZDA VAR’

Bir de Hollanda’da bir vekil müsveddesi var o da kalkmış bizimle ilgili yine bir şeyler yapıyor, ya bir defa haddini bil. Kiminle yol yürüdüğünü hiç hesap ettin mi haddini bileceksin. Faşizm bizim kitabımız yok sizin kitabınızda var. Bizim kitabımızda sosyal adalet var.

Suriye’de bütün o zulme uğrayan garip gurebaların imdadına kim koşuyor? Türkiye! Biz koşuyoruz. Şu anda 4 milyon göçmeni topraklarımızda biz beslemiyor muyuz? Biz barındırmıyor muyuz? Bir o kadarını da Suriye’de aynı şekilde biz beslemiyor muyuz? Bunu gören göz sizde yok. Sizin gözünüz var görmüyor, kulağınız var duymuyor, ağzınız var hakkı hakikati konuşamıyor. Sizin benzerleriniz ülkemizde de var zaten. Onlara derslerini 2023’te 2024’te en güzel şekliyle vereceğinize inanıyorum.

Milyonlar masum insanın acı çekmesiyle neticelenen bütün bu felaketlerin bir kısmının yükünü biz üstlendik. Milli gelirine göre en çok insani yardım yapan ülkelerin başında biz geliyoruz bir numarayız, bundan dolayı herhangi bir pişmanlığımız da yok tam tersine binlerce yıllık kardeşliğimiz olan insanlara kucak açmaktan da şeref duyuyoruz.

Varsın bizi de hedef tahtasına koysunlar, durmak yok yola devam.

Suriye’de 4 milyon insanın hepsine sahip çıktık, şimdi bir de orada briket evler yapıyoruz ve bu evlerde de İdlib’de evsiz kalan kardeşlerimizi oralara yerleştirmenin gayreti içindeyiz. Başta Almanya söz verdiler bize, ondan sonra 50 dereden 50 su getirdiler. Bunların sözlerine inanılmaz. Ve ben orada emeği olan tüm STK’larımıza teşekkür ediyorum. Biz batıdan teşekkür beklerken sınırlarımız dibinde terör koridoru oluşturma gayreti ile karşılaştık.

Libya’da iftira ve ithamlarla bölgeden dışlanmaya çalışıldık ama hayır oradaki kardeşlerimizin daveti ile biz Libya’dayız. Biz Suriye halkının daveti ile Suriye’deyiz illa zalim Esed’in davetini beklememize gerek yok. Zalim Esed işine gelenleri davet edebilir ama biz orada o mazlum milletin daveti ile oradayız.

‘ABD KİMİNLE DANS ETTİĞİNİN FARKINDA DEĞİL’

Bazı Amerikalılar çıkıyor, İlham kardeşimi arıyor, diyor ki; ‘Biz sizin yanınızda kimin yer aldığını biliyoruz, Erdoğan var, Türkiye var. Biz Türkiye’ye de yeri gelirse yaptırım uygularız.’ Sen kiminle dans ettiğinin farkında değilsin. Yaptırımın neyse geç kalma yap.

F-35 için adım attık, bizi tehdit ettiniz. ‘S400’leri Rusya’ya geri gönderin’ dediniz. Biz kabile devleti değiliz. Biz Türkiye’yiz, Türkiye. Ben İHA’yı da SİHA’yı da Akıncıyı’da yapmaya muvaffak olan grubumuzu tebrik ediyorum.

Dünyayı yaşanmaz hale getiren güçler, oyunlarını bozduğumuz, gerçek yüzlerini ortaya çıkardığımız için bizi de hedef tahtasına koymuşlar. Varsın koysunlar, durmak yok yola devam.

‘ELLERİNDEN GELSE ÜLKEMİZİ BİR KAŞIK SUDA BOĞMAYA NİYETLİLER’

Ülkemizin demokrasi ve kalkınma mücadelesinde kat edilen her mesafe milyonlarca mazlumun da sevinç kaynağıdır. Güçleri yetse, ellerinden gelse ülkemizi bir kaşık suda boğmaya niyetli olanların heveslerini kursaklarında bıraktıkça yeni sinsiliklerle, yeni ahlaksızlıklarla karşımıza çıkıyorlar. Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle, ne yaparlarsa yapsınlar bu kutlu yürüyüşü durduramayacaklar.

Ülkemizin büyümesi ve kalkınması yolunda en büyük güç kaynağımız milletimizin birliği beraberliği ve kardeşliğidir.

Son dönemde bu gücüme yönelik saldırıların arttığını görüyoruz. Milletimiz bu sinsi tuzağı da boşa çıkardı. Fitne fesat bencillik bataklığına saplananların akıbeti hüsran olacaktır..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.