Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan okul katliamları ile ilgili açıklama..
Kahramanmaraş’taki okul saldırısında can kaybı 9’a yükseldi!.
Okulda katliam yapan saldırganın babasının polis annesinin öğretmen olduğunu ortaya çıktı!.
14 yaşındaki saldırgan 5 silah ve şarjör ile okulu basmış!.
Kahramanmaraş Valisi acı haberi duyurdu!. 4 kayıp 20 yaralı!.
Efendisinden aldığı icazet ile Türkiye’yi Avrupa’ya şikâyet etme turuna çıkıyor!.
Şanlıurfa’dan sonra bir okul katliamı da Kahramanmaraş’ta meydana geldi..
Avrupa’dan “ABD’siz NATO” senaryosu!. Türkiye Lider konumunda..
Tehditler savuran dengesiz Trump yine umut vaad etmeye başladı!.
Bir belediye daha AK Parti’ye geçiyor..
MHP Lideri Bahçeli muhalefetin ara seçim çağrısına kapıyı kapattı: Seçimler Zamanında Olacak..
İtalyan derginin İsrail şerefsizliklerini deşifre ettiği kapak dünyayı ayağa kaldırdı!.
İsrail ABD’den destek alıp Türkiye’ye saldırmak için lobi yapıyor..
Mansur Yavaş hakkında soruşturma izni verildi..
ABD 15 savaş gemisi ile Hürmüz Boğazı ablukasına başladı!.
İran ABD’den 270 milyar dolar savaş tazminatı istedi!.
Hürmüz Boğazı’ndaki ABD ablukası başladı!.
Yabancı turist rezervasyonları iptal oldu ama yerli turiste kuruş indirim yok!.
İran hezimeti ile kuduran Trump tüm tuşlara aynı anda basıyor..
Fenerbahçe 5’de 5 yaparsa şampiyonluğu ilan edecek..
İran darbesi ile kafayı yiyen Trump şimdi de kendisini Hz. İsa’nın yerine koydu!.
ABD’nin Hürmüz Boğazı’na Abluka açıklaması petrol fiyatlarını yeniden tırmandırdı!.
İngiltere Trump’ın Hürmüz Boğazı Abluka planına katılmayacağını açıkladı..
Çağrı Bey sondaj gemisi tarihi görev için yola çıktı..
İran’ın kabul etmediği Trump dayatması müzakere maddeleri belli oldu!.
MHP Lideri Bahçeli’den 3. Dünya Savaşı uyarısı!.
İran’dan ABD’ye rest: Savaşırlarsa Savaşırız!.
Galatasaray’a şampiyonluk yolunda Kocaelispor darbesi..
İRAN-ABD savaşının kaderini Çin füzeleri değiştirdi!.
Trump müzakere görülmeleri sonrası yeniden tehditler savurmaya başladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Adliye’de dehşet! Duruşma sonrası eski gelini ve ailesi tarafından dövülerek öldürüldü!.

Adliye’de dehşet! Duruşma sonrası eski gelini ve ailesi tarafından dövülerek öldürüldü!.
23.07.2020
A+
A-

Denizli Adliye Sarayı’na bir davada şahit olmak için giden 70 yaşındaki İsmail Kılınç, duruşma sonrası eski gelini, eski gelininin yeni eşi ve eski dünürü tarafından döverek öldürüldü.

Denizli’de, İsmail Kılınç (70), oğluna açılan nafaka davasında tanık olarak dinlendikten sonra, adliye koridorunda eski gelini, gelinin yeni eşi ve eski dünürü tarafından dövülerek, öldürüldü. 3 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, dün Denizli Adliye Sarayı‘nın birinci katındaki 4. Aile Mahkemesi’nin bulunduğu koridorda meydana geldi. Burdur’un Gölhisar ilçesinde hayvancılık yapan 4 çocuk babası İsmail Kılınç, Denizli’de yaşayan oğlu Gökhan Kılınç’a, 6 yıl önce ayrıldığı eşi Ayşe A. tarafından açılan nafaka davasının duruşmasında, tanık olarak dinlendi. Ayşe A.’nın nafaka yükseltme talebinde bulunduğu duruşma çıkışı İsmail Kılınç, iddiaya göre eski gelini Ayşe A. ile kadının şimdiki kocası Hasan A. ve eski dünürü Ünal S.’nin saldırısına uğradı.

Koridordaki saldırı üzerine, duruşma salonundan koşarak gelen Gökhan Kılınç, babasını yerde buldu. Kılınç’ın yardım istemesi üzerine olaya polis müdahale etti. Dövülen İsmail Kılınç’ın kalbi durdu. Hemşire olan Gökhan Kılınç, babasını kalp masajı yaparak, hayata döndürmeye çalıştı. Bu sırada gelen sağlık ekipleri tarafından Servergazi Devlet Hastanesi‘ne kaldırılan Kılınç, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis, 3 şüpheliyi gözaltına aldı

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis, Ayşe A., Hasan A. ve Ünal S.’yi gözaltına aldı. 3 şüphelinin polisteki sorgusu sürüyor.

İsmail Kılınç’ın cenazesi ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Gölhisar ilçesine götürüldü. Kılınç’ın yakınları gözyaşlarına boğuldu.

‘Babam adliyede acımasızca öldürüldü’

Olayda kendisi de darbedilen Gökhan Kılınç, “Boşandığım eşimin açtığı nafaka artırım davası vardı. Babam da tanığım olarak geldi. Eski eşim, yeni evlendiği kocası ve babasıyla gelmiş. Mahkemede tanıklar dinlendi, daha sonra biz de savunmamızı yaptık. Bu sırada mahkeme salonunda, hakimin önünde, eski eşim bana ‘Seninle görüşeceğiz. Daha önce yapmadığımı dışarıda yapacağım’ dedi. Hakim de eski eşimi, ‘Mahkeme salonundasınız unutmayın’ diye uyardı. Ben de ‘Ne yapacaksın?’ dedim. ‘Burada olmaz, dışarıda olacak’ dedi. Dışarı çıkarken, eski eşim anneme küfürler etti. Ben, duruşma zaptını almayı beklerken, 3 kişi koridorda babama saldırmışlar. Koridorda, babamı yere yıkmışlar, başını yere vuruyorlar, tekme tokat dövüyorlar, boğazını sıkıyorlardı. Ben gelince, bana da saldırıp, darbettiler. Kıyafetlerimi yırttılar. Babama koştum ve üzerine kapandım, tekme-tokat vurmaya devam ettiler. Babamın yerde yatarken solunumu yoktu. Kalbi durmuştu. Hemşire olduğum için suni teneffüs ve kalp masajı yaparak geri döndürmeye çalıştım. Ancak babam hayatını kaybetti. Mahkeme salonu önünde vefat etti. Bir insana yakışmayan şekilde öldürüldü. Nafaka davasıydı, boşanma davasından husumeti oldukları için bana karşı hınçları var. Sadakatsizliğini ispat edip, boşanmıştım. Bana zarar vermek için uğraşıyorlardı. Adliyeye planlı şekilde gelmişler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.