Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile Afet Bakanlığı kuruluyor!.
Rusya’da 7,8 büyüklüğünde deprem!. Tsunami uyarısı yapıldı!.
Gölge Başkan da Ekrem’i satıp istifa etti!.
Bahçeli’den ABD-İsrail koalisyonuna karşı Türkiye-Rusya-Çin koalisyonu önerisi..
Sapkın şarkıya mahkeme kararı ile erişim yasağı!.
İBB‘deki yolsuzluk skandalının nasıl patladığı ortaya çıktı!.
Pilot ve hosteslerin mide bulandıran seks grubu skandalı!.
Merkez Bankası kredi kartı faiz oranlarını düşürdü..
Diyanet İşleri Başkanlığı’na Safi Arpaguş atandı..
Bakanlıktan cinsel sapıklığa jet müdahale!.
CHP’li Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu görevden uzaklaştırıldı
FED merakla beklenen faiz kararını açıkladı..
Zelensky Putin ile savaşa devam etmek için sponsor arıyor!.
Peker’in avukatı davayı üstlendi, Minguzzi ailesine gelen tehdit mesajları bıçak gibi kesildi!.
Erdoğan’dan Netenyahu’ya yanıt: KUYRUK ACISI HİÇ BİR ZAMAN GEÇMEYECEK!.
Fazıl Say’dan laikleri ters köşe yapacak Gazze açıklaması!.
Dezenfektan satıcısı Bakan 53 ay sonra ortaya çıktı!.
CHP’li Bayrampaşa Belediye başkanı yolsuzluktan tutuklandı!.
Erdoğan’ın sözleri Netenyahu itini adeta kudurttu!.
Kahpe İsrail Yemen’i bombardıman altına aldı!.
CHP’den Kılıçdaroğlu’na açık çağrı!.
Kahpe Amerika’dan teröristlere 130 milyon dolar destek!.
Kiracılık devrini bitirecek sosyal konut projesi önümüzdeki ay başlıyor..
Dikkat!. Devlet son 5 yılda satılan gayrimenkullerin peşine düştü!.
Soylu şikâyet edince Bakan Yerlikaya’ya Bahçeli’den ayar geldi!.
Kahpe İsrail’in savunma bakanı Gazze’ye karşı açıkça soykırım ilan etti!.
Yeni evlenecek çiftler için ehliyet şartı geliyor…
Ahlaksız dizinin senaristi gözaltına alındı!.
Kahpe İsrail Gazze’yi kuşatma operasyonuna başladı!.
Kuduz köpek Netenyahu yine İslam ülkelerine saldırmakla tehdit etti!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Ağlak Yunanistan’ın Cumhurbaşkanı, Güney Kıbrıs’ta Türk katliamı yapan EOKA’cıların mezarlarını ziyaret edecek!.

Ağlak Yunanistan’ın Cumhurbaşkanı, Güney Kıbrıs’ta Türk katliamı yapan EOKA’cıların mezarlarını ziyaret edecek!.
20.09.2020
A+
A-

Avrupa’nın şımarık çocuğu Yunanistan’ın Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropulu, Kıbrıs Rum Yönetimi ziyareti öncesi yine Türkiye’yi hedef aldı. Yunan Cumhurbaşkanı, ayrıca Güney Kıbrıs’a yapacağı ziyarette Kıbrıs Türklerine yaptığı katliamlarla öne çıkan EOKA’cıların mezarlarını da ziyaret edecek.

Türkiye’nin meşru haklarını kullandığı Doğu Akdeniz’de hazımsızlık yaşayarak gerilimi tırmandıran Yunanistan’ın Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropulu, Kıbrıs Rum Yönetimi ziyareti öncesinde yine Türkiye’yi hedef alma cüretinde bulundu.

Üç günlük ziyaret yapmak üzere yarın Güney Kıbrıs’a gidecek olan Yunan Cumhurbaşkanı, Rum Haber Ajansı’na küstah açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin adada işgalci olduğunu iddia eden Yunan Cumhurbaşkanı, Türkiye ile diplomasi yolunu izlediklerini ileri sürerek yalanlarına bir yenisini daha ekledi.

Fransa ve Fransa’yı arkasına alan Yunanistan’dan Türkiye’ye yönelik yeni tehditler art arda gelirken, Güney Kıbrıs’a gidecek olan Yunan Cumhurbaşkanı yine skandal sözler sarf etti.

Türkiye’nin KKTC’de işgalci olduğu yönünde skandal bir iddiada bulunan Sakellaropulu, Türkiye’nin buna son vermesi ile kapsamlı çözüm sağlanacağı şeklinde küstah ifadeler kullandı.

Yunan Cumhurbaşkanı, meşru haklarını kullanan Türkiye’nin tavrının Avrupa Birliği (AB) üyesi devletlerin egemenliklerine ve egemenlik haklarına yönelmekle beraber bölgedeki barış ve güvenliği de tehdit ettiği iddialarında bulunarak bir skandala daha imza attı.

Tahriklerde bulunan ve Fransa’nın arka çıktığı şımarık Yunanistan’ın Cumhurbaşkanı Sakellaropulu, Türkiye ile diplomasi yolunu izlediklerini, iyi komşuluk ilişkilerine saygı duyduklarını ileri sürerek Türkiye’nin herhangi bir meydan okumasını göğüslemeye ve cevap vermeye her an hazır oldukları iddiasında bulundu.

Kıbrıs Türklerini katleden EOKA’cıların mezarlarını ziyaret edecek!

Yunan Cumhurbaşkanı Güney Kıbrıs’a yaptığı ziyarette Rum lider Nikos Anastasiadis ile görüşecek. Yunan Cumhurbaşkanı, ayrıca Kıbrıs Türklerine yaptığı katliamlarla öne çıkan EOKA’cıların mezarlarını da ziyaret edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.