Site Rengi

HABER ÖZETİ
Sağlık Bakanlığının duyurduğu uygulamaya ilk itiraz Cumhurbaşkanı Danışmanından geldi!.
Yahşihan’ın tapusunu üzerine geçiren AK Partili Başkan görevden uzaklaştırıldı..
Kahpe İsrail 3 yıl da tam 22 bin çocuk öldürdü!.
Başörtüsü yasağını onaylayan Aliyev gelen tepkiler üzerine Müslüman Lider rollerine büründü!.
Ataşehir Belediyesi AK Parti’ye geçti..
39 bin nüfuslu AK Partili belediyenin imar müdürenden baldızına 68 milyon liralık Porsche!.
MEB Kasım’da 9 günlük ara tatil olacağını duyurdu..
Saraçhane Bülbülü Şaban Sevinç tutuklandı!.
Azerbaycan’da öğrencilerden sonra öğretmenler içinde başörtüsü yasağı geldi!.
A Milli Takım da Montella dönemi sona erdi..
İmamoğlu’nun çöktüğü 480 milyon değerindeki villaların hikâyesi!.
İkinci kez hakim karşısına çıkan Mehmet Akif Ersoy’un tutukluluğun devamına karar verildi!.
Fon vurgunundan 214 kişi 187 milyar 653 milyon tokatlamış!.
Ekrem’in gizli kasası Yunanistan’da yakalandı!.
TFF olağanüstü seçim gündemi ile toplanıyor..
Sayan sülalesinin bürokrasi saltanatı yıkılıyor!.
Fon soruşturmasında dezenformasyon yaptıkları için ifadeye çağırıldılar!.
Afyon Vali Yardımcısı silahla vurulmuş halde ağır yaralı olarak bulundu!.
Gözaltına alınan Berna Laçin’den jet hızında kıvırma!.
Fon mağdurlarına anapara ödemeleri başladı..
Üzerinde 1,630 mülk kaydı bulunan AK Partili Başkan Yardımcısı pes dedirtti!.
AK Partili Başkan ve Yardımcısının üzerine kayıtlı tam 2031 mülk çıktı!.
Bakan beyin borsadaki 50 milyar dolarlık vurgundan haberi yok galiba!.
İstanbul’da bina çöktü!.
ABD ile Yunanistan arasında 4 milyar dolarlık askeri anlaşma!.
Fatma Betül Sayan Kaya AK Parti’den ihraç edildi!.
Fon hırsızlarına kaptırılan paralar yarından itibaren ödenmeye başlıyor..
Fatma Betül Sayan Kaya ve sevgili Kocişi hakkında soruşturma izni verildi!.
Montella’yı kovmaya hazırlanan TFF Arda Turan’ın kapısını çalacak..
Ahmet Denizolgun cinayetini örtbas etmek için ellerinden geleni yapmışlar!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Ağlak Yunanistan’ın Cumhurbaşkanı, Güney Kıbrıs’ta Türk katliamı yapan EOKA’cıların mezarlarını ziyaret edecek!.

Ağlak Yunanistan’ın Cumhurbaşkanı, Güney Kıbrıs’ta Türk katliamı yapan EOKA’cıların mezarlarını ziyaret edecek!.
20.09.2020
A+
A-

Avrupa’nın şımarık çocuğu Yunanistan’ın Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropulu, Kıbrıs Rum Yönetimi ziyareti öncesi yine Türkiye’yi hedef aldı. Yunan Cumhurbaşkanı, ayrıca Güney Kıbrıs’a yapacağı ziyarette Kıbrıs Türklerine yaptığı katliamlarla öne çıkan EOKA’cıların mezarlarını da ziyaret edecek.

Türkiye’nin meşru haklarını kullandığı Doğu Akdeniz’de hazımsızlık yaşayarak gerilimi tırmandıran Yunanistan’ın Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropulu, Kıbrıs Rum Yönetimi ziyareti öncesinde yine Türkiye’yi hedef alma cüretinde bulundu.

Üç günlük ziyaret yapmak üzere yarın Güney Kıbrıs’a gidecek olan Yunan Cumhurbaşkanı, Rum Haber Ajansı’na küstah açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin adada işgalci olduğunu iddia eden Yunan Cumhurbaşkanı, Türkiye ile diplomasi yolunu izlediklerini ileri sürerek yalanlarına bir yenisini daha ekledi.

Fransa ve Fransa’yı arkasına alan Yunanistan’dan Türkiye’ye yönelik yeni tehditler art arda gelirken, Güney Kıbrıs’a gidecek olan Yunan Cumhurbaşkanı yine skandal sözler sarf etti.

Türkiye’nin KKTC’de işgalci olduğu yönünde skandal bir iddiada bulunan Sakellaropulu, Türkiye’nin buna son vermesi ile kapsamlı çözüm sağlanacağı şeklinde küstah ifadeler kullandı.

Yunan Cumhurbaşkanı, meşru haklarını kullanan Türkiye’nin tavrının Avrupa Birliği (AB) üyesi devletlerin egemenliklerine ve egemenlik haklarına yönelmekle beraber bölgedeki barış ve güvenliği de tehdit ettiği iddialarında bulunarak bir skandala daha imza attı.

Tahriklerde bulunan ve Fransa’nın arka çıktığı şımarık Yunanistan’ın Cumhurbaşkanı Sakellaropulu, Türkiye ile diplomasi yolunu izlediklerini, iyi komşuluk ilişkilerine saygı duyduklarını ileri sürerek Türkiye’nin herhangi bir meydan okumasını göğüslemeye ve cevap vermeye her an hazır oldukları iddiasında bulundu.

Kıbrıs Türklerini katleden EOKA’cıların mezarlarını ziyaret edecek!

Yunan Cumhurbaşkanı Güney Kıbrıs’a yaptığı ziyarette Rum lider Nikos Anastasiadis ile görüşecek. Yunan Cumhurbaşkanı, ayrıca Kıbrıs Türklerine yaptığı katliamlarla öne çıkan EOKA’cıların mezarlarını da ziyaret edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.