Site Rengi

HABER ÖZETİ
Mehmet Akif Ersoy hakkındaki iddianame kabul edildi!. 226 yıl hapis cezası istendi!.
İb*nelerle dolu gemi Türkiye’den izin alamadığı için limansız kaldı!.
Barış Yarladaş’tan Özgür Özel hakkında bomba iddialar!.
KAAN’a F-110 motorları ABD’den için onay çıktı..
Bay Kemal CHP İstanbul İl Başkanlığına kendi posterini astırdı..
LGS sonuçları açıkladı..
S-400’lerin akibeti belli oldu..
Beyaz Saray’dan dikkat çeken fotoğraf paylaşımı..
Yeditepe Üniversitesi’ndeki Ayet düşmanlarına jet soruşturma!.
Ankara, NATO’ya ev sahipliği yaparken Çankaya Belediye Başkanı tatilde çıktı!.
Yargıtay kararı çıkmazsa Ağustos’ta yavru CHP’yi kuracaklarmış..
Yeditepe Üniversitesi mezuniyetinde pankart skandalı!. Ayeti engellediler!.
Türkiye ile İngiltere arasında savunma ve güvenlik ortaklığı anlaşması..
Mahkeme başkanı duruşma da küstahlık yapan İmamoğlu’nu fena haşladı!.
ABD Başkanı Trump F-35’lerin Türkiye’ye verileceğini açıkladı..
Yunan basını Erdoğan ile Trump’u yan yana gördükçe kuduruyor!.
Muhalefetin düştüğü içler acısı durum!. Erdoğan’ı Erdoğan’ın misafirlerine şikâyet etti!.
Dünya Erdoğan-Trump ikilisinin fotoğraf karelerini konuşuyor..
Trump Türkiye’ye karşı CAATSA yaptırımlarının kaldırılacağını açıkladı!.
Dünya Kupası’nda başarısız olan 13 teknik direktör istifa etti!.
Termometreler 40 dereceyi gösterecek!.
Netenyahu itini Türkiye’nin F-35’leri alma korkusu sardı!.
NATO Genel Sekreteri Rutte Ankara’da..
Kripto para piyasasındaki kayıp 1 trilyon doları geçti!.
ABD Başkanı Trump Anıtkabir ziyaretini iptal etii..
Venezuela’da ölü sayısı 3 bin 842’ye yükseldi!.
Usta oyuncu Zihni Göktay hayatını kaybetti..
Milli Eğitim Bakanı Tekin’den Laikleri kudurtacak müfredat değişiklikleri!.
Netenyahu iti ABD ile İsrail’in geleceğinden endişe ettiğini açıkladı!.
Özgür yine Ekrem’den talimat almaya gitti!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Ahmet Hakan’dan Abdullah Gül yorumu…

Ahmet Hakan’dan Abdullah Gül yorumu…
18.08.2020
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin bir sonraki seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olarak tekrar ismi geçen Abdullah Gül ismine gelen tepkilere “Abdullah Gül’den neden bu kadar korkuyorlar?” demesiyle ilgili Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin bir sonraki seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olarak yeniden ismi anılan Abdullah Gül ismine gelen tepkilere “Abdullah Gül’den neden bu kadar korkuyorlar?” şeklinde cevap vermişti.

Bunun üzerine Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yine bombayı patlattığını ifade eden Hakan, Kılıçdaroğlu’nun saptamaları konusunda insanın ya saçını başını yolacağını, ya da bu duruma kahkahalarla güleceğini, bunun ortasının olmadığını belirtti.

“Erdoğan’la Abdullah Gül meydana çıktığında Erdoğan şakkadanak kazanır”

“Siyaset dâhisi, seçim allamesi, analizciler kralı falan olmaya gerek yok.” ifadelerini kullanan Ahmet Hakan, siyaseti orta/alt seviyede gözlemleyen herhangi bir vatandaşın bile meydana Tayyip Erdoğan ile Abdullah Gül’ün çıktığında Erdoğan’ın rahatlıkta kazanacağını “şakkadanak” göreceğini bildirdi.

Yaptığı açıklamalardan birilerinin Kemal Kılıçdaroğlu’nu AK Parti’nin Abdullah Gül’ün aday olma ihtimalinden bile ödünün koptuğuna inandırdığını ifade eden Hakan, bu durumda Kemal Kılıçdaroğlu açısından iki büyük vahametin söz konusu olduğunu bildirdi.

Kılıçdaroğlu’nun etrafında AK Parti’nin Abdullah Gül’ün aday olma ihtimali karşısında ödünün koptuğunu söyleyen ve buna Kılıçdaroğlu’nu ikna edebilen tiplerin olduğunu kaydeden Hakan, ikinci vehamet olarak ise Kılıçdaroğlu’nun aklının, Abdullah Gül’ün aday olma ihtimalinin belirmesi karşısında bile AK Parti’nin ödünün koptuğuna yattığını, bunun böyle olduğuna samimiyetle inandığını belirtti.

Hakan, “Kılıçdaroğlu açısından hangisi daha vahimdir?” diye sordu.

AK Partililerin Abdullah Gül’ün aday olma ihtimalinden korkmaları için akıllarını peynir ekmekle yemiş olmaları gerektiğinin altını çizen Hakan, AK Parti’nin Gül’ün adaylığından korkmasının, siyasi realiteye uygun olmadığını bildirdi.

“Bazı CHP’liler tepki olarak Erdoğan’a bile oy verebilir”

Gül’ün adaylığından acayip korkan kesimin CHP tabanı olduğunu kaydeden Hakan, Gül’ün aday olması halinde Erdoğan’ın rahat bir nefes alacağını, AK Parti’de ‘düğün dernek kurulacağını’, Muharrem İnce’nin haklılığının kanıtlanacağını, CHP’nin kaynayacağını, bazı CHP’lilerin tepki olarak Erdoğan’a oy bile verebileceğini, Meral Akşener’in ikinci huruç hareketini başlatacağını, Ekmeleddin Bey’in bir kez daha yad edileceğini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.