Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kılıçdaroğlu partisinin hırsızlardan büyük ölçüde arındığını açıkladı..
AK Partili Ömer Çelik ile fon vurguncusu Osman Nacar’ın birlikte tatil yaptığı iddiası ortalığı fena karıştırdı!.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer yolsuzluktan tutuklandı!.
Cemil Tugay’dan AK Parti’ye geçiş sorusuna yanıt..
Bakan Gürlek’ten fon vurgunu yapanların para iadesi şartları ile ilgili açıklama..
Fon hırsızlığından sonra şimdi de vatandaşın arazilerine çöktükleri ortaya çıktı!.
Yine yenildik!.
Fatma Betül Sayan Kaya milletten tokatladığı 2 milyar TL’yi iade etti!.
Hakem Yasin Kol tutuklandı!.
Yasin Kol’un MASAK raporunda milyonlar havada uçuşuyor!.
Fon vurgununda en büyük işlemleri yapan 50 kişi belirlendi!.
Çarşı pazar yanarken Bakan beyimiz enflasyon masallarıyla şov yapıyor!.
Fon hırsızlığı yapıp milleti soyan 650 kişilik alçak çete kimse açıklayın!.
Fon vurgununu eleştiren AK Partili vekil fırçayı yiyince çark etti!.
AK Partili bürokrat Fatma Betül Sayan Kaya’nın 10 katı vurgun yapmış!.
Fon vurguncusu Fatma Betül sülalesini de ihya etmiş!.
Fon vurgunundaki tutuklu sayısı 85’e yükseldi!.
İyi Parti Lütfü Türkkan’ın yargı mensupları ile karıştığı rüşvet skandalı patlak verdi!.
Adana ve Osmaniye’de art arda korkutan depremler!.
Angeline Jolie’den Siyonist yapıya rest: GAZZE’de Soykırım Var!.
Milletin aklıyla alay eden Bakan beyin uyanık oğlu için soruşturma talebi!.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay AK Parti’ye katılıyor!.
Aziz Başkan Acun Ilıcalı’yı kapı önüne koyuyor!.
Mersin Büyükşehir Belediyesi!. Külçe külçe altınlar, balya balya dövizler!.
Erdoğan ile direk irtibat kurmak için kim var kim yok görevden almış!.
75 ilde 1.297 torbacı yakalandı!.
Üst üste 3 mağlubiyetin ardından Montella eleştirilere kulak asmadığını açıkladı..
MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu tutuklandı!.
A Milliler önüne gelene yenilmeye devam ediyor!.
BDDK’dan kredi kartı ve taksitli telefon sarışları için yeni düzenleme..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

AK Partili Ömer Çelik ile fon vurguncusu Osman Nacar’ın birlikte tatil yaptığı iddiası ortalığı fena karıştırdı!.

AK Partili Ömer Çelik ile fon vurguncusu Osman Nacar’ın birlikte tatil yaptığı iddiası ortalığı fena karıştırdı!.

YENİ Parti lideri Özgür Özel, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in fon krizinde 20 milyar TL çektiği iddialarıyla gündemden düşmeyen AK Parti’li Osman Arıkan Nacar ile tatil yaptığı iddiasını gündeme getirdi!.

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında Türkiye’nin gündemine oturan fon kriziyle ilgili çok sert eleştirilerde bulundu.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in AKP’de milletvekilliği de yapmış ve ismi fon krizinde 20 milyar TL çektiği iddia edilen Osman Arıkan Acar ile tatil yaptığı iddiasını grup kürsüsünden dile getiren Özel, “Nacar’a ilişkin 20 milyar liralık iddiayı ‘3 bin 333 apartman dairesi parası’ diye tarif etti.”

Özel, konuşmasının ilgili bölümünde şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye Yüzyılı’ dediler, yüzyılın soygununu yaptılar. Bundan sonra ‘Türkiye Yüzyılı’ yazısını gören, yüzyılın soygununu hatırlasın! Yüzyılın soygununu!   Dün AK Parti’nin saadet zincirine bir isim daha eklendi: AK Partili bürokrat Osman Arıkan Nacar, şirket E-Data. Para 20 milyar lira. Yani çektiği para 20 milyar lira, Fatma Betül Sayan Kaya’nın tam 10 katını vurmuş.   Peki kaç daire parası? Çünkü milyar deyince altı sıfır mı altı sıfır, Anadolu’da bazen kafa karışıyor.

Benim annem babam bile ‘Tam bu bir milyar… Milyar nedir?’ anlaşılmıyor. Buradan vurulan para 3 bin 333 apartman dairesi parası! 3 bin 333 apartman dairesi!   Diyor ki bu parayı kim kazanmış? Osman Arıkan Nacar. Peki normal şartlarda bu salondan birinin, herhangi birinin, ailesinden, yedi sülalesinden birinin fondan vurgun yaptığı çıksa manşet olur, değil mi? Peki bu kimmiş? 15 gün önce tatilini en yakın arkadaşıyla yapmış. En yakın arkadaşıyla baş başa tatil yapmış. Kimmiş? AK Parti’nin sözcüsü Sayın Ömer Çelik’miş! Bodrum’da tatil yapmışlar beraber!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.