Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kuduz Köpek Netenyahu 2 milyon kişiyi sürerek Gazze’yi işgâl edecek!.
Terörsüz Türkiye toplantısı 8 saat sürdü, 2. toplantı Cuma günü..
Fatura ödemeleri katlanacak..
Terörsüz Türkiye Komisyonu bugün toplanıyor..
Kahpe İsrail Gazze’nin tamamını işgal etme kararı aldı!.
Sahte Diploma skandalında 37 kişi tutuklandı!.
Sığınma Evine sığınan kızı Sığınma Evi Müdürü taciz etti!.
Cari açığı kapatmak için yine sigaraya zam yapıldı!.
CHP’li başkan düğün masraflarını bile belediyeye ödetmiş!.
Trump itinin Gazze’ye 60 milyon dolarlık yardım palavrası çöktü!.
Şehit olan iki askerin güneş altında 4 saat bekletilip ölmesine kim neden oldu!.
Okullardaki Serbest Kıyafet saçmalığı nihayet sona eriyor!.
Türkiye bataklığa saplanıyor!. 3 milyonluk ev kredisinin geri ödemesi 11 milyon!.
Yerli ve Milli TOGG’u Almanlara daha ucuza satıyoruz!.
Avukatı Selahattin Demirtaş’ın önümüzdeki ay tahliye edilebileceğini açıkladı..
Emlak vergilerindeki yüzde 1.000’lik zam vatandaşı isyan ettirdi!.
Trump destekçilerinin İsrail’den nefret etmeye başladığını açıkladı!.
Avrupa’nın en büyük nükleer santraline bombalı saldırı!.
Sahte diploma çetesi!. Profesörden avukata, doktordan padişah torununa…
Diyanet’teki eskort skandalı büyüyor!.
Demirtaş’ın tahliye edilmesini Öcalan mı istemiyor!.
Tunç Soyer hakkındaki iddianame tamamlandı!. 45 yıl hapis cezası isteniyor!.
Akaryakıta çifte zam geliyor!.
Atlar koştukça Bakan Yardımcılarının cepleri doluyor!.
Kahpe İsrail’e bir darbe de Slovenya’dan!.
ABD Başkanı Trump’tan Türkiye’ye yüzde 15 gümrük vergisi kararı!.
Rüşvet soruşturmasında Muhittin Böcek’in gelini de tutuklandı!.
Eski tip sürücü belgesi yenileme süresi 3 ay uzatıldı..
Adana’da ormanları yakan vatan haini şerefsizler böyle yakalandı!.
AK Parti’nin Terörsüz Türkiye yolunda komisyon üyeleri belli oldu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Akşener, Erzurum’daki provokasyondan sonra emin olmuş! “Kemal Kılıçdaroğlu ilk turda kazanacak!.”

Akşener, Erzurum’daki provokasyondan sonra emin olmuş! “Kemal Kılıçdaroğlu ilk turda kazanacak!.”
08.05.2023
A+
A-

Katıldığı canlı yayında gündemi değerlendiren İyi Parti lideri Meral Akşener, Millet İttifakı olarak seçimleri kazanacaklarını vurgulayarak “Oy oranını bilmiyorum ama Kılıçdaroğlu kesinlikle seçilecek, hele bu Erzurum dan sonra kesin.” dedi.

Türkiye’de seçimlere kısa bir süre kala partilerin miting süreci devam ediyor..

Cumhur İttifakı’nın adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,
Atatürk Havalimanında yaklaşık 2 milyon kişinin katıldığı miting gerçekleştirdi. Vatandaşların akın akın geldiği miting alanında yoğunluk oluştu.

Bu sırada İstanbul mitingini gölgede bırakmak için algı çalışmaları başladı.

Cumhur İttifakı’nın tarihi meydan okuması altında ezilen CHP, aradığı mağduriyeti Erzurum’da buldu.

Korsan mitingle mağduriyet yarattı

Miting için Erzurum’a giden Ekrem İmamoğlu’na, İl Seçim Kurulu tarafından büyük miting alanı gösterildi.

Erzurum İl Başkanlığı ve Ekrem İmamoğlu, büyük meydanın doldurulamayacağını öngörüp, şehir merkezinde miting yapma kararı aldı. İzinsiz gerçekleştirilen bu miting, Erzurum’da olayların çıkmasına neden oldu.

Karşı karşıya gelen gruplar birbirlerine taş ve su şişesi attı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise yaptığı açıklamasında olayın provokasyon olduğunu açıklamış, “Bir tiyatro ile karşı karşıyayız” demişti.

Akşener: Kılıçdaroğlu ilk turda kazanacak

Tüm bu gelişmelerin ardından İyi Parti lideri Meral Akşener, Habertürk TV canlı yayınında gündemi değerlendirdi.

Mitinglerinin coşkuyla devam ettiğini belirten Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu’nun kesinlikle kazanacağını söyledi.

“Miting çok coşkuluydu, kalabalığımız çok iyi”

“Bugünkü miting çok coşkuluydu. Önce Zeydan Bey daha sonra Mansur Bey daha sonra Ekrem Bey sonra ben ve Kemal Bey konuştuk” diyen Akşener, şu ifadeleri kullandı:

Millet İttifakı’nın verdiği görüntü gerçekten millete güven veriyor. Ben tam ortada duran kişiyim, partim de aynı. Bir taraf CHP’nin temsil ettiği seçmen kitlesi var bir tarafta da sağın çeşitli renklerinde insanlar var. Muhafazakârlık da çeşitli renklerde. Bizim bulunduğumuz yer tam ortada. Bizim seçmenimiz böyle bir kitle. ‘Bir Kemal’e bir Meral’e oy’ dediğim zaman, parti olarak yaptığımız toplantılarda alkış oranının yüksekliğinden anlıyorum. Kalabalığımız çok iyi.

Ben şimdi Kemal Bey’in 1. turda seçileceğine inanıyorum. Ben aktif politika içinde tek kadın politikacı kaldım. Kadın olmak Türkiye’de dezavantaj. İster siyasette, ister medyada, ister iş insanlığında. Bize ‘bu’ diye hitap ediliyor. Bir erkeğe yapılabiliyor mu? Biz 6 parti bir araya geldik. Orada biz genel başkanlar olarak eşitiz. Zannedildi ki, ben bu eşitlikten rahatsız oldum. Böyle bir durum yok. Ortaya çıkan gerçeklik, benim şahsi hesabım olmadığı net bir şekilde. Bu sokakta da anlaşıldı.

“Oy oranını bilmiyorum ama kesinlikle seçilecek hele bu Erzurum’dan sonra kesin”

Bugün Adana’da çok değer verdiğim hanımefendi ‘Meralciğim Allah senden razı olsun çok önemli bir iş yaptın 1. turda alıyoruz’ dedi. Sayın Kılıçdaroğlu harama el uzatmayan, kul hakkı yemeyen; yani bugüne kadar parasal üç kâğıt açısından hakkında dedikodu çıkmamış, çok dikkatli bir devlet insanı. Burada yüzde 100, Cumhurbaşkanlığı konusunda en ufak bir problem yaşamayacak.

Oy oranını bilmiyorum ama kesinlikle seçilecek, hele bu Erzurum’dan sonra kesin. Birinci turda seçilecek ben buna inanıyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.