Site Rengi

HABER ÖZETİ
DEM Parti tetikçilik yapan sokak itlerine ceza verilmesine karşı çıktı!.
Kumarbaz Haluk Levent’i devletten üstün ilan eden dangalaklar sus pus oldu!.
FETÖ’cü kahpeler enkazın yerini tespit edip Yazıcıoğlu’nun ölmesini beklemişler!.
İstanbul’da ticari taksi açılış fiyatı 230 TL’ye yükseldi..
Venezuela’daki deprem felâketinde ölü sayısı 5 bini geçti!.
Haluk Levent’in yardım paraları ile oynadığı yüklü bahisler ortaya çıktı!.
Sırtımıza kambur olan KKTC’de asgari ücret Türkiye’nin iki katı!.
15 Temmuz Hain Darbe Girişimine “Tiyatro” diyen Nasuh Mahruki tutuklandı!.
Haddini aşan Acun Ilıcalı’ya Aziz Yıldırım’dan adamlık dersi!.
Altın yarırımcısını ters köşe yapmaya devam ediyor..
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 19 kişi tutuklandı!.
Ahbap’a temiz kâğıdı veren CHP’li meclis üyesi için gözaltı kararı!.
Trump’ın oy oranı seçim kaybettiği seviyeye kadar geriledi..
Felâket palavracısı Oğuzhan Uğur da Ahbap’tan gözaltına alındı!.
IBAN mağdurlarının beklediği 12. yargı paketi Meclis’ten geçti..
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm emri FETÖ’den!.
Trump yine İran’a tehditler savurdu!.
Kayıp deprem paraları için bilirkişi görevlendirildi!.
Bay Kemal Ekrem’in ekibini darmadağın etmeye devam ediyor..
Haluk Levent ve 14 kişi Ahbap yolsuzluğu kapsamında tutuklandı..
Tüm yurttaki 90 bin Camii’de 15 Temmuz Selâsı okundu..
ABD’den İran’a ikinci dalga operasyon!.
Haluk Levent tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi..
Özgür Özel yeni parti kuracaklarını açıkladı..
Haluk Levent sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edildi!.
Ahbap yakalası Gökhan Özoğuz’dan şaşırtan açıklama!.
Eda Ece küstah sözleri için özür diledi!.
Deprem bağışçılarının paraları kumar masalarında!.
Ahbap’a ikinci dalga operasyon!.
Abbas Erakçi Trump’ın Hürmüz Boğazı açıklaması ile dalga geçti!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Akşener’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a TOGG teşekkürü..

Akşener’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a TOGG teşekkürü..
02.11.2022
A+
A-
Yerli otomobil Togg için düşüncelerini paylaşan İyi parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a projeye verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

İyi Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener, Cumhuriyetin 99. yılında Bursa’nın Gemlik ilçesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla açılan Togg fabrikası hakkında görüşlerini paylaştı.

İyi Parti lideri, yerli araç için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Akşener daha sonrasında ise Togg’un banttan indiği törene atıfta bulunarak eleştirilerini sıraladı.

“Bu yatırımı geç kalmış olmakla birlikte kıymetli buluyoruz”

Meral Akşener, Geçtiğimiz hafta Togg’un fabrika açılış ve banttan indirme töreni vardı. Bu yatırımı da geç kalmış olmakla birlikte kıymetli buluyoruz.  dedi.

“Togg’dan memnunuz”

Togg’dan memnun olduklarını ancak geçmişi kötüleme çalışmalarının yanlış olduğunu kaydeden Akşener,  Buradan Sayın Erdoğan’a sesleniyorum; geçmişi kötüleyerek kendini ibra etmekten vazgeç. İHA/SİHA çalışmalarından memnunuz. İktidara geldiğimizde bu çalışmalara her türlü desteği vereceğiz. Togg’dan memnunuz ama geçmişi kötüleme çalışmanızdan rahatsızız. diye konuştu.

“İktidara geldiğimizde otomotivden ÖTV’yi kaldıracağız”

İktidara geldiklerinde otomobillerden ÖTV’yi kaldıracaklarını söyleyen İyi Parti lideri Akşener, “Vergilerden önce 300 bin lira olan arabanın fiyatı vergilerle 637 bin liraya çıkıyor. Kasko, sigorta ve vergilerdeki artışlar da araba sahibi olmanın önünde engel oldu. Yerli otomobil üretmekle övünen iktidar, otomotiv sanayisini küçültüyor. Oluşan üretim kaybı 400 binin üzerine çıktı. Bugün Türkiye küresel otomotiv yatırımlarının dışında kalmış durumda. Türk otomotiv sektörünü geliştirecek pek çok çözümle geliyoruz. Kararlı ekonomik koşulları sağlayacağız, otomobillerde ÖTV’yi kaldıracağız, otomobili temel ihtiyaca dönüştüreceğiz. ifadelerini kullandı.

Meral Akşener den Cumhurbaşkanı Erdoğan a Togg teşekkürü #1

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamalarının devamı şu şekilde:

“Türkiye vizyonumuzu idealist öğretmenlerimizle gerçekleştireceğiz”

İyi Parti olarak uzman, başöğretmenlik gibi sınava dayalı düzeni doğru bulmuyoruz. 5 yıl, 15 yıl kıdemi esas alarak maaşlarda düzenleme yapacağız. Ek ders göstergelerini yükselterek öğretmenlerimize bir net maaş ikramiye vereceğiz. Her öğretmenimizin maaşında iyileştirme yapacağız. Tayin, terfi gibi tüm problemleri çözeceğiz. Zengin, güçlü ve mutlu Türkiye vizyonumuzu idealist öğretmenlerimizle gerçekleştireceğiz.

Demre bizim için yalanları deşifre eden bir yerdir. Rüzgargülü projemizle 11 milyon öğrencimize ücretsiz kahvaltı ve öğle yemeği vereceğimizi ilan etmiştik. Demre Belediye Başkanımız da iktidar provası olarak pilot uygulamasını başlattı. Daha birinci haftasında kaymakamlık uygulamayı yasakladı. Böylece milletimiz AK Parti’nin siyasetinin engel siyasetini görmüş oldu. İyi Parti her alandaki projeleri ve kadrolarıyla iktidara hazır.

Meral Akşener den Cumhurbaşkanı Erdoğan a Togg teşekkürü #2

“Milletimiz bu vasatlığa mecbur değil İyi Parti var”

Bakan Nebati ufuk açıcı bir açıklama yaptı. Biz bu Marslı arkadaşların ekonomiyi dünyadaki gibi algılamadıklarını biliyoruz da bizi asıl ilgilendiren kısım ‘insan temelli’ olarak söyledikleri yaklaşım. Bugün enflasyon canavarı insanımızı yemekten giyinmekten ediyor, bu yaklaşımın sonucunda her geçen gün bir öncesini aratıyor. Doç. Dr. Nebati Bakan’ın, ekonomiyle olan epistemolojik kopuşunun bir benzeri de insana dair bakışında cereyan ediyor. Sayın Erdoğan’a seslenmek istiyorum; artık bir paralel evrende yaşıyorsun. Tüm fırıldaklar meydana saçıldı. Şükürler olsun ki milletimiz bu vasatlığa mecbur değil. Çünkü İyi Parti var.

Meral Akşener den Cumhurbaşkanı Erdoğan a Togg teşekkürü #3
Meral Akşener den Cumhurbaşkanı Erdoğan a Togg teşekkürü #4
Meral Akşener den Cumhurbaşkanı Erdoğan a Togg teşekkürü #5
Meral Akşener den Cumhurbaşkanı Erdoğan a Togg teşekkürü #6
Meral Akşener den Cumhurbaşkanı Erdoğan a Togg teşekkürü #7
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.