Site Rengi

HABER ÖZETİ
Seçim günü hava nasıl olacak?.
İYİ Parti lideri Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a hainlik suçlaması!.
Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırarak 2 bin 300 lirayı geçti..
Fatih Erbakan AK Parti’ye İstanbul adayını geri çekmek için şartlarını açıkladı!.
Seçim öncesi Sinan Oğan’dan AK Parti’ye destek açıklaması..
Seçim öncesi doğalgaz ve elektriğe “Zam Yok” açıklaması…
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan veda gibi açıklama.. SENEYE BİZ YOKUZ…
Gökhan Zan 3 milyon dolar avanta istedi mi?. Ses kayıtları ile ilgili uzman raporu yayındandı!.
Rusya kanlı saldırının arkasında Amerika, İngiltere ve Ukrayna’nın olduğunu açıkladı!.
Kurum’dan İmamoğlu’na mal beyanı tepkisi: MİLYON DOLARLIK VİLLARINI NEDEN SAKLIYORSUN?.
DOLAR 32,3869
EURO 35,2153
ALTIN 2.326,10
BIST 9.079,97

Akşener’in Netenyahu hadsizliğine tokat gibi yanıt! “PKK evimizi yıkarken neredeydin?.”

Akşener’in Netenyahu hadsizliğine tokat gibi yanıt! “PKK evimizi yıkarken neredeydin?.”
20.05.2021
A+
A-

Terör örgütü PKK ve HDP ağzıyla konuşarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı terörist Netanyahu’ya benzeten Akşener’e cevabı hendek teröründe evleri yıkılan vatandaşlar verdi.

Türkiye’nin yurt içi ve dışında yürüttüğü terörle mücadelesi FETÖ’nün sabotajları, terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin karalama kampanyaları ile karşılaştı. Türkiye’nin seçilmiş cumhurbaşkanı, tezgahına yurt dışında başlanan, ardından muhalefetin söylemine yansıyan otoriterlik söylemleri ile yıpratılmaya çalışılırken, bunu son olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in çirkin benzetmesi takip etti.

İftira kardeşliği

“Erdoğan’ın İsrail versiyonu” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı katliamcı Netanyahu’ya benzeten Akşener’in pusuda bekleyen çevrelerin değirmenine su taşıdığı skandalının ‘ilham kaynağı’ şaşırtmıyor. İşte, Akşener’in ilham aldıkları. Eski HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Ağustos 2015’te birçok kenti yıkıp iç savaş çıkarmak isteyen PKK’ya yönelik operasyonu ‘vahşet’ olarak, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da terör örgütüne karşı yapılan operasyonları sivil katliam olarak nitelendirdi.

Afrin’e “işgal” dediler

Daha da ileri giden Demirtaş, “Tarihe kadın-çocuk katleden Başbakan ve Cumhurbaşkanı olarak geçecekler” diyerek Cizre’yi Gazze’ye benzetmişti. Akşener’in ilham aldığı HDP, 2018 yılında Afrin’i terör örgütünden kurtarmak için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na da “işgal” deyip PKK’ya destek için dünyaya “sivil katliam yapılıyor” propagandası yaptı.

Cevabını verdiler

Erdoğan’ı Netanyahu’ya benzeten Akşener’e cevabı hendek teröründe evleri yıkılan vatandaşlar verdi. Şırnaklı Hatice Atan, “Terör örgütü PKK evimizi yıktı. Bugün eğer herkes kendi evinde oturabiliyorsa Recep Tayyip Erdoğan sayesindedir. Devlet evleri yeniden inşa etti. Terör örgütü benim derneğimi yıktı, evimi ateşe verdi, arabayı yaktı. Beni yerimden etti” dedi.

Kaç kere hatırımızı sordu

Atan, “Konuşmak çok kolaydır, o dönemde neler yaşadık, devletimiz nasıl yanımızdaydı, Cumhurbaşkanı Erdoğan nasıl vatandaşı ile ilgilendi. Bunun tanığı şahidi biziz. Eskiden evleri kötü olanlar, şimdi daha iyi evlerde oturuyor. Meral Akşener önce kendine baksın! O dönemde PKK bu şehri yok ederken Meral Akşener, kaç kere buraya geldi, aç mısınız, bir ihtiyacınız var mı diye kaç kere sordu. Hiç görmedik” diye konuştu.

Terör diliyle konuşuyor

Güneydoğu’dan kanaat önderi Orhan Kandemir de “Meral Akşener, PKK dili ile konuşuyor. Meral Akşener’in üslubu doğru değildir. Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı’na kalkıp, terör devletinin başkanına benzetmesi kesinlikle kabul edilecek bir tarafı yok. Bunu şehit aileleri, gaziler ve korucular olarak kabul etmiyoruz. İsrail, terör devletidir. Meral Hanım da bunu diyorsa o da terör diliyle konuşuyordur. Türkiye’de siyaset yapan birinin bu terör dilini kullanması bizi üzüyor” dedi.

Çirkin benzetme

HDP’nin katliam olarak takdim etmeye çalıştığı, hendek teröründe PKK’nın mağdur ettiği canlı tanıklar o günleri şöyle anlattı:

Diyarbakırlı Abdullah Aktaş: Devletimize ve milletize Allah zeval vermesin. Terör örgütünün yıktığı yeri yeniden inşa eden bir devletimiz var. Cumhurbaşkanımızın bu millete yaptığı hizmetler ne anlatılır ne de tarif edilir. Bunun aksini söyleyen Cumhurbaşkanına çamur atmış olur.

Hakkarili Nadide Demir: Benim evimi yaktılar. Çok zor durumda kaldım. Evimden bir bardak bile çıkaramadım. Şimdi evime geçtim. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da teşekkür ediyoruz. Evimizi yeniden aldık.

Hendeklere karşı çıktığı için çoğu kez terör örgütü tarafından tehdit edilen ve teröristler tarafından öldürülen Ahmet Öz’ün oğlu Ruhullah Öz: Teşbih bile büyük hata. O süreçte iki yazı kaleme almıştım. Bu çirkin benzetmede taraflar yer değiştirmiş. Zalim mazlum, mazlum zalim olarak konumlandırılmış. Buna cevap bile verilmez.

Şehit babasından tokat gibi cevap

Hendek terörü sırasında Şırnak’ta şehit olan bir güvenlik görevlisinin babası, “Hendek operasyonları bugün İsrail’in yaptıklarına benzetiliyor. Kesinlikle doğru değil, kabul etmem. İsrail, bugün Filistin’de binaları, hastaneleri bombalıyor, yakıp yıkıyor, masum insanların üzerine teröristçe saldırıyor. Güneydoğu’da siz bir binanın bombalandığına şahit oldunuz mu? Olamazsınız. Bizim askerimiz, polisimiz vatanı müdafa için oradaydıydı. PKK’nın yaptıkları aynı İsrail’in yaptıklarına benziyor” dedi.

Terör örgütüne FETÖ yardımı

Siviller öldürüldü yalanının pazarlanmaya çalışıldığı hendek terörü sırasında 859 güvenlik görevlisi şehit edildi, 335 vatandaş hayatını kaybetti. 4 bin 711 güvenlik görevlisi ile 2 bin 106 vatandaş yaralandı. PKK, Güneydoğu’da sözde “özerklik” ilan ederek bölgede hendekler açıp barikatlar kurarken, bölgede görevli FETÖ’cü güvenlik görevlileri, PKK’nın planıyla ilgili istihbarata rağmen engellemedi. FETÖ’cü generaller operasyonlara destek veriyor gibi görünerek en büyük ihaneti yaptılar. Eski 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti ve eski Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan bu isimlerden.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.