Site Rengi

HABER ÖZETİ
FED’in faiz kararı Trump’u kudurttu!.
Dünyayı Böl-Parçala-Yönet sistemi ile sömüren İngiltere dağılıyor!.
FED beklenen faiz kararını açıkladı..
Kıçını başını açıp keriz silkeleyen hesaplar kapatılmaya devam ediyor..
Serbest bırakılan avukat yine torbacılık yaparken yakalandı!.
Bu gece gelecek zam ile birlikte motorin 100 TL’yi geçecek!.
Husiler ABD ve İsrail’e köpeklik yapan Arapları vurmaya devam ediyor..
Silivri Bülbülü Özgür bugün de Fransızlara sürtündü!.
Yunan basını: Türkiye’ye çok yönlü hamlelerine karşı tek sığınağımız İsrail..
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adaylığının Önünde Bir Engel Olmadığını Açıkladı..
Sapıklara yapılan operasyona ilk tepki yine aynı güruhtan!.
Tırıvırı Haydar’ın altın şovu elinde patladı!.
Tarladan 10 liraya alınan ürünü 100 liraya satan kabzımallar gözaltında!.
Kılıçdaroğlu’nun kurultaydaki ilk rakibi belli oldu..
LGBT’li sapkınlara yapılan operasyon AB’yi rahatsız etmiş!.
Adalet Bakanı Gürlek’i durdurabilene aşkolsun!.
Yargıtay’dan Özgür Özel’e “Partinin İsmini Değiştirin” tebligatı!.
CHP için kurultay takvimi işleme başladı..
LGBT derneklerine yurt dışından akan milyonlar deşifre oldu!.
Kurtlar Vadisi senaristlerinin FETÖ bağlantıları deşifre ediliyor..
Belçika’da İslam karşıtı alçak provokasyon!.
Kiralık sosyal konut başvuruları bugün başlıyor..
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi senaristleri ifadeye çağrılacak!.
FETÖ’nün yarım kalan intikamını almak için aparat olarak kullanılıyormuş!.
Kılıçdaroğlu sahaya inip ilk seçim startını veriyor..
Sapkın fenomenin sosyal medya hesabına erişim engeli!.
DEM Parti heyeti Pazartesi İmralı’ya gidiyor..
Melih Gökçek’ten Bülent Arınç’a zehir zemberek sözler!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Ali Erbaş’a saldıran Ankara Barosu’na destek çıkan hukukçudan tepki çeken sözler! “Keşke Türkiye’ye dönmeseydik!.”

Ali Erbaş’a saldıran Ankara Barosu’na destek çıkan hukukçudan tepki çeken sözler! “Keşke Türkiye’ye dönmeseydik!.”
28.04.2020
A+
A-

İslam’ın eşcinsellerle ilgili hükmünü söylediği için Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a saldıran Ankara Barosu hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturmayı başlatan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na tepki gösteren hukukçu Metin Günday, “Almanya’da hukuk doktoramızı bitirdikten sonra, yaşanan bu hukuk rezaletlerini görmek ve yaşamaktansa, orada kalıp, bir avukatlık ofisi açsaydık da bu ülkeye dönmeseydik… İnan kendi adıma çok pişmanım.” dedi.

Ankara Barosu, İslam’ın eşcinsellerle ilgili hükmünü söyleyen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın nefret suçu işlediğini iddia ederek “Şaşkınlığımız; sesi çağlar öncesinden gelen bu şahsın, bir devlet kurumunun başında oturup söylemini kutsal sayılan değerler üzerine inşa ederek halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmesindeki kan kokan cüreti sebebiyledir.” şeklinde skandal ifadeler kullandı. Diyanet’in kadın düşmanlığının zeminini hazırladığını ileri süren Ankara Barosu, İslam’ın eşcinsellerle ilgili hükmünü açıklayan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş için, “Halkı ellerinde meşalelerle meydanlarda ‘cadı’ diye kadın yakmaya davet etmesi kimseyi şaşırtmamalıdır.” şeklinde skandal bir iddiada bulundu.

Soruşturma başlatan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na tepki

Büyük tepki çeken açıklamanın ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Ankara Barosu hakkında 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 216/3 maddesi kapsamında, Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri aşağılama suçundan re’sen soruşturma başlatıldı.

Bunun üzerine soruşturma başlattığı için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na tepki gösteren hukukçu Metin Günday, “Bunca yıldan beri öğrendiklerime de, öğrettiklerime de yazıklar olsun!” diyerek bir skandala imza attı.

“Bu ülkeye dönmeseydik”

Twitter’dan açıklama yapan Günday, “Almanya’da hukuk doktoramızı bitirdikten sonra, yaşanan bu hukuk rezaletlerini görmek ve yaşamaktansa, orada kalıp, bir avukatlık ofisi açsaydık da bu ülkeye dönmeseydik… İnan kendi adıma çok pişmanım.” şeklinde tepki çeken ifadeler kullandı.

İşte o tweetler:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.