Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adaylığının Önünde Bir Engel Olmadığını Açıkladı..
Sapıklara yapılan operasyona ilk tepki yine aynı güruhtan!.
Tırıvırı Haydar’ın altın şovu elinde patladı!.
Tarladan 10 liraya alınan ürünü 100 liraya satan kabzımallar gözaltında!.
Kılıçdaroğlu’nun kurultaydaki ilk rakibi belli oldu..
LGBT’li sapkınlara yapılan operasyon AB’yi rahatsız etmiş!.
Adalet Bakanı Gürlek’i durdurabilene aşkolsun!.
Yargıtay’dan Özgür Özel’e “Partinin İsmini Değiştirin” tebligatı!.
CHP için kurultay takvimi işleme başladı..
LGBT derneklerine yurt dışından akan milyonlar deşifre oldu!.
Kurtlar Vadisi senaristlerinin FETÖ bağlantıları deşifre ediliyor..
Belçika’da İslam karşıtı alçak provokasyon!.
Kiralık sosyal konut başvuruları bugün başlıyor..
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi senaristleri ifadeye çağrılacak!.
FETÖ’nün yarım kalan intikamını almak için aparat olarak kullanılıyormuş!.
Kılıçdaroğlu sahaya inip ilk seçim startını veriyor..
Sapkın fenomenin sosyal medya hesabına erişim engeli!.
DEM Parti heyeti Pazartesi İmralı’ya gidiyor..
Melih Gökçek’ten Bülent Arınç’a zehir zemberek sözler!.
“Kiralık” diyerek devletten saklamaya kalktığı 44 milyonluk altın kömürlükten çıktı!.
Ve motorin 100 TL’ye dayandı!.
Trump İran’da savaş’ın biteceğini ve petrol fiyatlarının düşeceğini açıkladı..
Erdoğan ile görüşen Mansur Yavaş’tan eleştirilere cevap!.
İmamoğlu’na verilen siyasi yasak kararına ilk tepki Ali Babacan’dan geldi!.
Fenomen gelin 44 milyonluk altın ile sırra kadem bastı!.
Ekrem İmamoğlu’na siyasi yasak getirildi..
Trump İran-ABD savaşının biteceği tarihi açıkladı..
Mahkeme Mehmet Akif Ersoy’un tutukluluğuna devam kararı verdi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Almanya’da Türk hastanın solunum cihazını kapatan hasta da Türk çıktı!.

Almanya’da Türk hastanın solunum cihazını kapatan hasta da Türk çıktı!.
04.01.2023
A+
A-
Mannheim’da geçtiğimiz sene sesten rahatsız olduğu için solunum cihazını kapatarak Türk hastanın ölümüne neden olan diğer hastanın da Türk olduğu ortaya çıktı.
Almanya’nın Mannheim kentinde, geçtiğimiz sene kasım ayında Covid-19 tedavisi gören Hilal K., aynı koğuşta kaldığı diğer bir hastanın, solunum cihazının sesinden rahatsız olup cihazının fişini çekmesi sonucu hayatını kaybetmişti.Mannheim Diakonie Hastanesi’nde yaşanan olayda, 79 yaşındaki Hilal K.’nın ölümüne neden olan hastanın da Hatun C. adlı Türk hasta olduğu ortaya çıktı.

“Bunu nasıl yapabildiğini anlamıyorum”

Saadet Ö. yaptığı açıklamada, “Annem kalp çarpıntısı ve kansızlık teşhisi konulduktan sonra bir haftadır hastanedeydi. Klinikte bulunduğu sırada kendisine Covid-19 bulaştı.

Covid-19 koğuşuna götürüldüğünde zaten oksijen makinesine bağlıydı. Öldüğü gün akşam 19.00’a kadar yanındaydım ve çok yorgundu, çoğu zaman uyuyordu. Annemin hayata döndürülmesi gerekiyordu. Anneme bunu nasıl yapabildiğini anlamıyorum” dedi.

Beyni olmadan defnedildi

Saadet Ö. ayrıca, annesinin cenazesini hastaneden beyni olmadan teslim aldıklarını açıkladı.

Cenazenin defin işlemini bu şekilde yapmak zorunda kaldıklarını söyleyen Saadet Ö., hastane yönetiminin kendilerine haber vermediğini ve izin almadığını belirtti.

Hilal K.’nın ölümüne neden olan hasta daha önce uyarılmış

Saadet Ö., gittikten kısa bir süre sonra Hatun C., uykusunu böldüğü için yataktan kalkarak Hilal K.’nın bağlı olduğu solunum cihazını kapattığı ve hastane personelinin bu durumu fark ederek bir daha yapmaması gerektiği konusunda uyardığı ifade edildi.

Hatun C.’nin akşam saat 21.00 civarında Hilal K.’nın bağlı olduğu solunum cihazının fişini tekrar çektiği belirtildi.

Solunum cihazının kapalı olduğunu fark eden doktorlar ilk müdahalede Hilal K.’yı hayata döndürürse de talihsiz kadın daha sonra komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetti.

Hastane sözcüsünün açıklaması

Bir hastane sözcüsü basına yaptığı açıklamada, olayı doğrularken ancak olayın savcılığa intikal ettiği için daha fazla bilgi veremeyeceğini söyledi.

Saadet Ö. ise, hastaneyi solunum cihazını ilk kapatma girişiminden sonra da diğer kadın hastayı annesiyle birlikte aynı odada bırakmakla eleştirdi.

İHA’nın haberine göre; olayın ardından 72 yaşındaki Hatun C. cinayete teşebbüs suçlamasıyla gözaltına alınmıştı.

Almanya da Türk hastanın solunum cihazını kapatan hasta da Türk çıktı #2
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.