Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump yine İran’a içi boş tehditler savurdu!.
FED’in faiz kararı belli oldu..
Ahmet Davutoğlu siyaseti bırakma kararı aldı!.
Parti kurup “En Müslüman Benim” rolleri kesmeye başladılar!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a verilen 860 bin dolar rüşvet dava dosyasında!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yolsuzluktan paketlendi!.
Yol-Köprü-Tünel ücretleri ile trafik cezalarını ödemeyen gurbetçilere sınırdan geçiş izni verilmeyecek..
CHP’nin sapık başkanı Özkan Yalım’ın Kamuya verdiği zarar 17 milyon!.
Türkiye, Kerkük petrol sahasının yüzde 15’ini satın aldı..
Erdal Beşikçioğlu CHP’de kaldı, teşkilat Ekremcilere katıldı!.
Yusuf Tekin’den Kemalistlere Laikatak geçirtecek Mescit ve Cuma Namazı talimatı!.
Trump’tan Netenyahu’ya Türkiye resti!. F-35’leri KİME SATACAĞIMIZI SANA SORACAK DEĞİLİZ!.
Cem Küçük TGRT’den kovuldu!.
Ahbap’a kayyum atandı!.
Sedat Peker’e küfür ve hakaretler yağdıran müptezele kurşun yağmuru!.
CHP yine Beyaz Türklere teslim edildi!.
DEM Parti’den Terörsüz Türkiye açıklaması: 86 Milyon Kazandı..
Ahbap soruşturması büyüyerek devam ediyor!.
Ahbap’tan sonra İtsever Dernekler de vurgun yapma peşine düştü!.
Kabine İran-ABD Savaşı ve ekonomi başlığı ile toplanıyor..
Bitcoin kritik eşikte!.
AB euro banknotların tasarımını değiştiriyor..
CHP’li vekilin aklı ile Vali’yi görevden alıp dünyanın diline düştük!.
İran ABD’nin 11 savaş uçağını ve 17 İHA’sını düşürdüğünü açıkladı..
A.M. Başarır’ı safdışı bırakan Özel’in A Takımı belli oldu!.
Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Parti için ilk yorum: Arınma Büyük Ölçüde Gerçekleşti!.
Kumarbaz Levent’e kimin ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı..
Trump 2028 seçimlerinde tekrar aday olacağını açıkladı..
Muhsin Yazıcıoğlu’nu FETÖ’nün öldürdüğü kesinleşti!.
Ahbap operasyonu ne zaman ve nasıl başladı?.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Almanya’nın lanetlenen raporu ortaya çıktı! Pedofiller desteklenmiş!.

Almanya’nın lanetlenen raporu ortaya çıktı! Pedofiller desteklenmiş!.
18.07.2020
A+
A-

Almanya’da Hildesheim Üniversitesi’nin ‘Lanetlenen rapor’ adı altında yayımladığı bir araştırma acı gerçeği gün yüzüne çıkardı. 1970’li yıllarda başlanan ve 30 yıl Berlin Yönetimi tarafından desteklenen tepki çeken projenin üzeri örtülmeye çalışılsa da gerçeklerin ortaya çıkarılması için harekete geçildi.

Almanya yürekleri titreten yeni bir sapkınlık skandalı ile çalkalanıyor. Son dönemde özellikle ailelerinden koparılan çocukları eşcinsel çiftlerin yanına yerleştirerek nesilleri bozmaya çalışan Almanya’da, 1970’lerde başlayan ve “Deney” adı altında bilimsel palavranın ardına saklanan sapkınlık yeniden gündeme geldi. Alman Deutche Welle’nin gündeme getirdiği olayda, Batı Berlin’de yaşayan ve yetişkinlerle çocuklar arası cinsel ilişkinin ‘zararsız’ olduğunu savunan Helmut Kentler adındaki sapkın bir psikoloji profesörünün kendi adını verdiği sapkın deneyde, “pedofili erkeklerin ‘ideal koruyucu aile’ olacağı” görüşü savunuldu. Bu bağlamda evsiz çocuklar bilinçli olarak pedofili erkeklerin evlerine yerleştirildi.

Düzenli ödenek almışlar

Sapkın Profesörün “Deney aracı” olarak gördüğü 2 kişinin süreç boyunca mağdur edildiğini anlatması üzerine Hildesheim Üniversitesi’nin yaptığı araştırma daha büyük bir skandalı ortaya çıkardı. Araştırma sonucunda yetkililerin, sapkın deneye 30 yıl boyunca göz yumduğu belirtildi. Daha da vahimi, sözde deney adı verilen sapkın projeye katılan pedofil sapıklar, çocukların bakımı için Berlin yönetiminde düzenli olarak ödenek aldı. Üniversite tarafından yapılan araştırmada, sapkın deneye prestijli akademisyenlerin de katıldığı belirtildi.

Yaşadıklarını anlattılar

Sapkın profesörün deney aracı olarak gördüğü bugün 40’lı yaşlarda olan ve gerçek isimlerini söylememek için Marco ve Sven adını kullanan mağdurlar yaşadıklarını anlattı. Alman medyasına konuşan ikili, Daha önce pedofil suçundan mahkum edilmiş Fritz H’nin yanına yerleştirildiklerini söyledi. Yaşadıklarını aşmanın çok zor olduğunu anlatan ikili, “Hayatlarımız yok edildi” diyerek, sorumluların ceza almasını istediklerini vurguladı. İkilinin açıklamasına göre, Sven, Marco ve sekiz çocuk 1973-2003 yılları arasında pedofil sapık Fritz H’nın yanına yerleştirildi. Pedofil sapık Fritz H.’in ise 2015 yılında öldüğü açıklandı. Göttingen Üniversitesi ise Berlinli yetkililerin davayı çözmek istemediği sonucuna vardı.

30 bin kişi incelenecek

Uzun süre üstü örtülen skandalı çözmek için harekete geçildi. 15 Haziran’da Berlin Senatosu tarafından “Kentler Projesi’ne ışık tutmak amacıyla “Çocuklara yönelik şiddetle mücadele için bağımsız bir komisyon” oluşturdu. Komisyon Başkanı Sabine Andresen yaptığı açıklamada, daha önce yapılan şikayetlere rağmen ne Helmut Kentler hakkında ne de çocuklara sözde “koruyu aile” olarak belirlenen sapkınlar hakkında işlem yapılmadığını söyledi. Başlatılan yeni soruşturma kapsamında 30 bin kişinin incelemeye alındığı belirtilirken, sadece Gladbach kasabasında 70 kişinin doğrudan şüpheli olduğu belirtiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.