Site Rengi

HABER ÖZETİ
Bakan Fidan Gazze’ye asker göndermeye hazır olduğumuzu açıkladı..
İstanbul’da musluklardan çamur akıyor!.
Bulgaristan’ı 2-0 yenerek Play-Off’u garantiledik..
Şehidin tabutu başında utanmadan kahkahalar atan AK Partili isimden pişkin savunma!.
Yunanistan Türkiye’ye karşı İsrail silahları ile donatılıyor..
Barış Yarkadaş CHP’deki rüşvet çarkını deşifre etti!.
Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor!.
Bitcoin mum gibi eriyor!.
Mansur şu iki kazık için belediye bütçesinden tam 2 milyar harcadı!.
Tam da Kadir Mısrığlu’nun dediği gibi “En Müslüman Benim” yarışına başladılar!.
Suça Sürüklenen Çocuklar düzenlemesi yargı paketinden çıkarıldı!.
Küçük kızı kaçırıp tecavüz eden sapığa iyi hal indirimi!.
İmamoğlu’nun sosyal medya hesaplarına erişim engeli..
20 askerimizin şehit olduğu askeri uçağın enkazı görüntülendi..
Kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’in odasına girip çiş ve kakalarını yaptılar!.
Akaryakıta yine zam!.
Vergi borcu faizlerine indirim yapıldı..
Düşen askeri kargo uçağı ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde…
ABD Gazze’ye askeri üs mü kuruyor…
70’den fazla futbolcu İsrail’in men edilmesi için UEFA Başkanına çağrı yaptı..
Ekrem’in ayağına gidip talimatı aldıktan sonra açıklama yaptı!.
Cumhur İttifakı zirvesi 18:00’da başlıyor..
20 askerin şehit olduğu askeri uçağın karakutusu bulundu..
Bakan yardımcısının teyzesi gümrük mallarını çalıp satmaktan tutuklandı!.
Türkiye’nin en ünlü iş insanlarını rüşvete bağladığı ortaya çıktı!.
Şehit olan 20 askerimizin isimleri belli oldu..
İBB’deki yolsuzluk ve rüşvet skandalında istenen cezalar belli oldu..
Düşen askeri kargo uçağımın enkazına ulaşıldı!.
İBB’deki 3 bin 900 sayfalık hırsızlık iddianamesi ile ilgili Özel’den ilk yorum..
CHP’li Başkan Ahmet Özer hakkında tahliye kararı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Ankara’da şofben faciası!. Hamile kadın ve 3 yaşındaki kızı hayatını kaybetti!.

12.12.2019
A+
A-

Ankara’da Suriye uyruklu hamile kadın ile 3 yaşındaki kız çocuğu evde ölü bulundu..

Alınan bilgiye göre, Altındağ ilçesi Örnek Mahallesi 662. Sokak’ta bir apartmanın üçüncü katında yaşayan 4 aylık hamile Hatice Ekin (23) ile 3 yaşındaki kızı Zelal Ekin’den yakınları öğle vaktinden beri haber alamadı.

HABER ALAMAYINCA KOMŞULARINI ARADI

Ailesinden haber alamayan baba Osman Ekin, eşi ve çocuğunu kontrol etmesi için yakınlarını aradı. Ekin ailesinin kapısını çalan komşuları ile yakınları, kapıyı kimsenin açmaması üzerine eve balkondan girdi, hamile anne ve kızı banyoda hareketsiz buldu. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekibi, Hatice Ekin ile kızı Zelal’in yaşamını yitirdiğini belirledi.

ACI HABERİ ALAN BABA YIKILDI

Başkent Doğalgaz ve polis ekipleri evde bir süre inceleme yaparken AFAD görevlileri de herhangi bir kimyasal bulguya rastlamadı. Çalıştığı iş yerinden evine dönen Baba Osman Ekin, çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi ve bir yakınının evine götürüldü.

ŞOFBENDEN Mİ ZEHİRLENDİLER?

Hamile anne ve kızının banyodaki şofbenden sızan doğalgaz nedeniyle yaşamını yitirdiği şüphesi üzerinde duruluyor. Cenazesi Ankara Adli Tıp Kurumuna kaldıran anne ve kızın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

“MERAK EDİP EVE BAKMAYA GİTTİM VE İKİSİ DE YERDE YATIYORDU”
Mahalledeki esnafından Merve Kabal, Hatice Ekin ile yaklaşık 4 aydır tanışıklıklarının olduğunu belirtti.

Sabahtan akşama kadar dükkanda durduğunu ve Hatice Ekin’in de kendisini ziyaret edip yoldaş olduğunu aktaran Kabal, “Bugün eşi aramış, telefonuna ulaşamayınca eşinin akrabaları var kendisi Suriyeli, eşinin akrabaları bu çevrede oturuyorlar, onlar gelip sordu, akşam saatlerinde gelmezdi zaten. Ben de en son sabah gördüğümü söyledim, akşam saat 20.30 civarında evlerinden çığlık sesleri geldi ve bir problem olduğunu fark ettim. Kapıyı açan olmayınca balkondan girmişler, banyonun kapısı da kilitliymiş. Merak edip eve bakmaya gittim ve ikisi de yerde yatıyordu.” dedi.

Kabal, anne ve kızının ölümü üzerine çevredekilerin bir çok şey söylediğini anlatarak, şunları kaydetti:

“Doğalgaz sızıntısı olduğu düşünülüyor. Şofbenden kaynaklı olabilir çünkü şofbenleri de banyodaymış zaten. Ben gördüğümde ikisi de yerdeydi… Bu olayları yaşadığımızda sekiz buçuk civarıydı. Alt komşusu öğlen 13.00’ten beri suyun açık olduğunu söylüyordu. Çamaşırlarını asmıştı ve yemek yapmış, mutfakta yemekleri vardı ve evi temizdi sonra da muhtemelen çocuğuyla birlikte banyoya girdi.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.