Site Rengi

HABER ÖZETİ
Bir belediye daha AK Parti’ye geçiyor..
MHP Lideri Bahçeli muhalefetin ara seçim çağrısına kapıyı kapattı: Seçimler Zamanında Olacak..
İtalyan derginin İsrail şerefsizliklerini deşifre ettiği kapak dünyayı ayağa kaldırdı!.
İsrail ABD’den destek alıp Türkiye’ye saldırmak için lobi yapıyor..
Mansur Yavaş hakkında soruşturma izni verildi..
ABD 15 savaş gemisi ile Hürmüz Boğazı ablukasına başladı!.
İran ABD’den 270 milyar dolar savaş tazminatı istedi!.
Hürmüz Boğazı’ndaki ABD ablukası başladı!.
Yabancı turist rezervasyonları iptal oldu ama yerli turiste kuruş indirim yok!.
İran hezimeti ile kuduran Trump tüm tuşlara aynı anda basıyor..
Fenerbahçe 5’de 5 yaparsa şampiyonluğu ilan edecek..
İran darbesi ile kafayı yiyen Trump şimdi de kendisini Hz. İsa’nın yerine koydu!.
ABD’nin Hürmüz Boğazı’na Abluka açıklaması petrol fiyatlarını yeniden tırmandırdı!.
İngiltere Trump’ın Hürmüz Boğazı Abluka planına katılmayacağını açıkladı..
Çağrı Bey sondaj gemisi tarihi görev için yola çıktı..
İran’ın kabul etmediği Trump dayatması müzakere maddeleri belli oldu!.
MHP Lideri Bahçeli’den 3. Dünya Savaşı uyarısı!.
İran’dan ABD’ye rest: Savaşırlarsa Savaşırız!.
Galatasaray’a şampiyonluk yolunda Kocaelispor darbesi..
İRAN-ABD savaşının kaderini Çin füzeleri değiştirdi!.
Trump müzakere görülmeleri sonrası yeniden tehditler savurmaya başladı..
Yüzünün ve bacağının yaralı olduğu iddia edildi!.
İRAN ile ABD arasındaki müzakerelerden neden sonuç alınamadı?.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan İsrailli Bakana muhalefetten sert yanıt!.
İran ABD ile yürütülen barış ve ateşkes müzakerelerinin sona erdiğini duyurdu..
Belçika İsrail’e gönderilen kaçak askeri teçhizatlara el koydu!.
Üsküdar Belediyesi’ndeki milyonluk rüşvet çarkı deşifre oldu..
İRAN-ABD müzakerelerinde Hürmüz Boğazı krizi patlak verdi!.
Kahpe evladı Netenyahu rahat durmuyor!.
Fenerbahçe Kayserispor’u 4 golle geçti..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Arda Turan’ın cinsel taciz davası yeniden başladı!.

Arda Turan’ın cinsel taciz davası yeniden başladı!.
07.04.2021
A+
A-

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin’in eşi Özlem Şahin’e karşı cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada aldığı beraat kararı İstinaf Mahkemesi tarafından bozulan Arda Turan’ın yeniden yargılanmasına başlandı. Turan, sakatlığı sebebiyle duruşmaya gelmedi. Öte yandan İstinaf Mahkemesi’nin tanık olarak dinlenmediği için kararı bozduğu, Burak Yılmaz duruşmaya katılmadı. Avukatları Yılmaz’ın Fransa’da olduğunu ve ligler bittiğinde duruşmaya katılacağını söyledi.

Sarıyer’deki bir gece kulübünde 10 Ekim 2018’de futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında kavga çıkmış ve Turan hakkında dava açılmıştı. İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen dava sonunda Arda Turan hakkında Özlem Şahin’e yönelik “cinsel taciz” suçundan beraat kararı vermiş, “korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek”, “ruhsatsız silah bulundurmak” ve “kasten yaralama” suçlarından ise toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası vermişti. Ancak verilen karar, İstinaf Mahkemesi tarafından bozulmuş, Turan’a “cinsel taciz” suçundan da ceza verilmesi gerektiğine hükmedilmişti.

TANIK BURAK YILMAZ FRANSA’DA

Bozma kararının ardından ilk duruşma bugün yapıldı. İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Arda Turan ve Özlem Şahin katılmadı. Duruşmada söz alan Turan’ın avukatı müvekkilinin sakatlığı sebebiyle tedavi gördüğünü bu yüzden duruşmaya katılamadığını belirterek doktor raporu sundu. Avukat tanık Burak Yılmaz’ın Fransa’da olduğunu ve ligler bittikten sonra mahkemede hazır edeceklerini söyledi.

AVUKAT: “SANIK HAKKINDA ZORLA GETİRİLME ÇIKARILSIN”

Özlem Şahin’in avukatı ise müvekkilini bir sonraki duruşmada hazır edeceklerini söyleyerek, duruşmaya gelmeyen Arda Turan hakkında zorla getirme kararı çıkarılmasını talep etti.

Alınan beyanların ardından ara kararını açıklayan mahkeme, İstinaf Mahkemesi kararına direnmenin yasada olmadığını belirterek, “Bozma ilamında sanık ve katılan yönünden ayrıca beyanlarının alınması yönünde herhangi bir hususun bulunmaması nazara alınarak sanık ve katılanın duruşmada hazır olmaları yönünden ara karardan dönülmesine” denildi. Mahkeme tanıkların hazır edilmesi için süre vererek duruşmayı erteledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.