Site Rengi

HABER ÖZETİ
Sigara yasakları genişliyor..
CHP’li Keçiören belediyesi AK Parti’ye geçiyor..
Epstein sapığı araya hatırı sayılır kişiler sokup yıllarca Putin’le görüşmeye çalışmış!.
Epstein’in kardeşi ağabeyini Trump’ın öldürdüğünü açıkladı!.
Bill Gates’in Epstein skandalından sonra Microsoft hisseleri çakıldı!.
Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya uyuşturucu ve fuhuştan tutuklandı..
Umman’daki yapılan ABD ile İran arasındaki kritik zirve sona erdi!.
6 Şubat depreminin 150 milyar dolara mâl olduğu açıklandı!.
AK Parti 3 yılda 455 bin konut yaparken CHP 275 konutu yapamayıp vatandaşı dolandırdı!.
Yurt dışından gümrüksüz alışveriş dönemi resmen sona erdi..
MİT’ten Mossad operasyonu!. Mehmet Budak Derya ve Veysel Kerimoğlu gözaltında!.
Epstein belgelerinde kan donduran “İnsan Avı” detayı..
Asrın felaketinin üzerinden 3 yıl geçti..
Süresiz Nafaka dönemi nihayet sona eriyor..
MHP’li Feti Yıldız Öcalan’a umut hakkı konusuna açıklık getirdi..
CHP’li Buca Belediyesi’ne “Ver Rüşveti Al Ruhsatı” operasyonu..
Altın ve gümüş piyasasında deprem!. Fiyatlar adeta çakıldı!.
Putin’in adı tam 1055 kez geçiyordu!. Rusya’dan gündemi sarsacak Epstein açıklaması..
ABD Başkanı Trump’tan İran lideri Hamaney’e suikast tehdidi..
Bill Gates’ten Epstein açıklaması: Pişmanım ve yaptığım için özür diliyorum!.
FETÖ’nün avukatlığını yapan Weingarten, Epstein’in de avukatı çıktı!.
Pandeminin Bill Gates’e ait bir savsata olduğu Epstein belgeleriyle ortaya çıktı!.
ABD Başkanı Trump İran’ın müzakere yapmak istediğini söyledi..
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Epstein iddiaları ile ilgili soruşturma başlattı..
Epstein belgelerinde adı geçen Rixos’un sahibi Fettah Tamince konuştu..
Epstein dosyalarında yer alan satır satır Türkiye korkusu!.
AK Partili Başkan CHP’li Meclis Üyesini adeta yerin dibine soktu!.
MHP Lideri Bahçeli’den Özgür Özel’e Erken Seçim cevabı: AHMAKLIKTIR!.
34 ATA 061 plakalı aracı eskort hizmeti için kullanmış!.
Savcı Akın Gürlek’i hedef alan Özgür Özel’e tazminat şoku!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Arınç’tan FETÖ çıkışı! Bir CHP’li hariç herkesi suçladı!.

Arınç’tan FETÖ çıkışı! Bir CHP’li hariç herkesi suçladı!.
30.06.2020
A+
A-

Daha önce FETÖ hakkında konuşurken, “Masum değiliz hiçbirimiz” diyen Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç, konuya dair yeni açıklama yaptı. Arınç, CHP’li Deniz Baykal hariç kimsenin masum olmadığını savundu.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili söylediği, “Masum değiliz hiçbirimiz” sözlerine, telefonla katıldığı canlı yayında açıklık getirmeye çalıştı.

Arınç, CHP’nin eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal hariç bütün siyasetçilerin FETÖ ile bir araya geldiğini iddia etti. “15 Temmuz’da KPSS’de soru çalındığını öğrendik” açıklamasında da bulunan Arınç, şu ifadeleri kullandı:

15 Temmuz’un siyasi ayağı araştırılmalı. FETÖ örgütü nasıl silah kullanacak bir noktaya geldi? İşin politik, toplumsal boyutu var. Bütün siyasetçiler bunlarla bir araya gelmişlerdir. 2011 seçimlerinden sonra FETÖ kendini belli etmeye çalıştı. Gülen’i ziyaret etmeye giden milletvekilleri var. Bunlara plaket verenler var. 15 Temmuz’da KPSS’de soru çalındığını öğrendik. 15 Temmuz’dan önce kim konuştu? Kendilerini bu kadar gizleyenlere biz hüsnüzan göstererek güzel yüzlerine aldanmışsak buna ne denecekse denecek ama bilin ki; herkes bunun içerisinde bir kere kendini buldu. Bütün siyasetçiler belki Deniz Baykal hariç bunlarla bir araya gelmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız bunların niyetlerini sezdi. Ama eminim 15 Temmuz’u yapacaklarını bilmiyordu bizim gibi. Şimdi Ecevit, Demirel’in desteklediği bir tek hiçbir zaman rahmetli Erbakan bunları yanına bile yaklaştırmadı. İslami konularda eleştirirdi, siyasi olarak değil. Bunu ziyarete giden milletvekilleri var, FETÖ’cü mü, ben biliyorum hiçbir şekilde değil. Buna plaket takdim eden milletvekileri var, FETÖ’cü mü? Peki kim dersiniz? 15 Temmuz’da büyük darbe girişimini kanlı şekile sokan adamlardır. 15 Temmuz’da öğrendik ki KPSS sınavında soru çalışmışlar.

Arınç FETÖ konusunda ne demişti?

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç, katıldığı bir programda kendisine FETÖ ile ilgili sorulan bir soruya, “Kendilerini bu kadar gizleyen çok kötü, çok hesaplı bir örgütle karşı karşıyayız. İnsanlar bir yönüyle eğitime, bir yönüyle maneviyatına bakarak bunlara inandılar. Bunların karanlık yüzlerini maalesef çoğumuz göremedik. Masum değiliz hiçbirimiz” yanıtını vermişti. Arınç’ın bu cevabı çok sayıda eleştiri almıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.