Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazze Zirvesi için Mısır’a gidiyor..
Mısır’daki Gazze zirvesine 20’den fazla lider katılacak..
Venezuela’nın vatan hainine verilen Nobel Ödülü şaibeli çıktı!.
Eski ABD Başkanı Biden CIA’dan yolsuzluklarını gizlemesini rica etmiş!.
5 araca kaza yaptıran trafik teröristinin ehliyetine süresiz el konuldu!.
Milli Takım Bulgaristan’ı bozguna uğrattı..
Norveç İsrail’i 5 golle sahaya gömdü!.
Avrupa’ya girişlerde pasaport kontrolüne son..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: GAZZE’YE ÖNCE BEN GİDECEĞİM SONRA SİZ..
18 yaş altı suç işleyen çocuklara Katlamalı Ceza geliyor..
Rekor üstüne rekor kıran gümüş piyasada bulunamıyor..
İsrail işbirlikçisi it ateşkes sonrası orta da kaldı!.
Hakkında soruşturma izni istenen Mansur Yavaş’tan açıklama..
Bitcoin de sert düşüş..
Yönettikleri belediyeleri b.k götürürken CHP heykel derdinde!.
Nobel Ödülü alan alçaktan akla zarar talep!.
Serdar Öktem cinayetinde 9 kişi tutuklandı!.
CHP’li Başkan 110 bin euro rüşveti boşluğuna geldiği için almış!.
Gazze’deki ateşkes’in tüm detayları..
Türk Barış Güçleri Gazze’de yer alacak mı…
Mescid-i Aksa’da yıllar sonra Sabah Namazı heyecanı..
Gazze’deki ateşkesin detayları belli oldu..
Yine CHP yine bavul dolusu para skandalı!.
İstanbul Altın Rafinerisi soruşturmasında 20 kişi tutuklandı!.
Gazze’deki ateşkes ile birlikte Refah Sınır Kapısı’da açılıyor..
ABD Başkanı Trump’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür..
Yeni düzenleme ile öğretmenlerin absürt kıyafetleri yasaklanıyor!.
Ateşkes sonrası yardım tırları Gazze’ye giriş yapmaya başladı..
Kapalıçarşı’da altın satışları durduruldu!.
Resmi ateşkese rağmen Kahpe İsrail Gazze’yi bombalamaya devam ediyor!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Bakan Kasapoğlu: 38 gençlik kampından her yıl 125 bin gencimiz yararlanıyor

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampı’nı ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.

Bakan Kasapoğlu: 38 gençlik kampından her yıl 125 bin gencimiz yararlanıyor
30.07.2019
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampı’nı ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.

Türkiye genelinde bakanlığına bağlı 38 adet gençlik kampı olduğunu vurgulayan Bakan Kasapoğlu, “Her yıl yaklaşık 125 bin gencimiz bu kamplardan yararlanıyor. Doğa ve deniz kamplarının dışında, yıl boyunca Üstün Yetenekliler Kampı, Ekolojik Tarım ve Hayvancılık Kampı, terörden etkilenen gençlerimiz için ‘Umut Kampı’ gibi pek çok tematik kampta gençlerimizi misafir ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“GENÇLERİN HEYECANINA, BU GÜZEL ORTAMA EŞLİK ETMEK BİZLERE GÜÇ VERİYOR”

Sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiği Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampı’nda da gençlerle bolca vakit geçirme imkanı bulduklarını anlatan Bakan Kasapoğlu, “Ülkemizin dört bir yanından gelen, Diyarbakır’dan, Bursa’dan, Tekirdağ’dan, Amasya’dan gençlerimiz buradalar. Hem arkadaşlıklarını geliştiriyorlar hem de futboldan basketbola, voleyboldan kanoya kadar pek çok aktiviteyi gerçekleştiriyorlar. Yeni arkadaşlıklar kazanıyorlar, dostluklar inşa ediyorlar. Onların bu heyecanına, bu güzel ortama eşlik etmek bizlere de ayrı bir güç veriyor. İnşallah bu kamp ziyaretlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

“BU KAMPLARDA GENÇLERİMİZE PEK ÇOK İMKAN SUNUYORUZ”

Türkiye’nin dört bir yanında bulunan gençlik kamplarında gençlerin tatillerini geçirdiklerini, kendilerini geliştirdiklerini, hem de güzel arkadaşlıklar kazandıklarını belirten Bakan Kasapoğlu, “Kamplarımızda sportif anlamda ve eğitimsel noktada, gençlerimize sunduğumuz pek çok imkânlar var. Gençlerimizin hem tatillerini geçirdikleri hem kendilerini geliştirdikleri, hem de güzel arkadaşlıklar kazandıkları bu kamplarda zaman zaman gençlerimizle birlikte oluyoruz” dedi.

Kamp ziyareti sırasında gençlerle çeşitli aktivitelere de katılan Bakan Kasapoğlu, diğer kabine üyelerinin de kampları ziyaret ettiklerini ve gençlerle bir araya geldiklerini hatırlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.