Site Rengi

HABER ÖZETİ
Menzil Cemaatinde taşlı sopalı servet kavgası!.
Kahpe İsrail’e milyarlarca dolar bağışlayan Biden evleri yananlara 770 dolar yardım yaptı!.
Köprü ve otoyollara 1 yılda yüzde 453 zam yapıldı!.
ABD’deki yangının maliyeti 250 milyar dolar olarak açıklandı!.
Zamlar üzerinden vatandaşı kazıklamaya devam!. Bir zam kazığıda Yüksek Hızlı Tren fiyatlarına geldi!.
İçişleri Bakan Yardımcısı yolsuzluk operasyonunda gözaltına alındı!.
Seçim kazanmak için EYT’yi peşkeş çekenler şimdi EYT’lileri şikâyet ediyor!.
CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanına yolsuzluktan gözaltı kararı!.
Osmangazi Köprüsü’nün tek geçişi 795 TL oldu!.
İşçiye emekliye sadaka, Yap-İşlet-Devretçi takımına ballı kaymaklı zam!.
Devletin İmralı Canisi ile görüşmesine vatandaş ne diyor?.
Naylon fatura milyonlarca lira vurgun yapılan vakfın yöneticisini Büyükelçi yaptılar!.
Son 5 yıldır en çok duyduğumuz hikâye artık kabak tadı veriyor!.
Teröristbaşı Öcalan’a “Beyfendi” diyen MHP’li vekilden trajikomik açıklama!.
Uzmanlardan peş peşe İstanbul için şiddetli deprem uyarısı!.
Düşük Faizli Konut Kredisi haberi fırsatçı şerefsizleri harekete geçirdi!.
Saadet, Deva ve Gelecek Gurubu’nun Lideri belli oldu..
Mark Zuckerbeg’den koronavirüs sahtekârlığı itirafı!.
Öcalan-Dem Parti görüşmesinin detayları ortaya çıktı!.
Eğitim-Sen Başkanı Ali Yalçın’ın dudak uçuklatan maaşı!.
Tüm dünyanın beklediği açıklama: SAVAŞI BİTİRELİM!.
Teröristbaşı Öcalan’ı dışarı çıkarmak için tüm tuşlara aynı anda basıyorlar!.
Yerine kayyum atanan Ahmet Türk’ün göreve iadesi konuşuluyor!.
Gazze’nin ateşine odun taşıyan ABD’nin son hali!.
Eli kanlı teröristbaşı Öcalan’ı tahliye etmenin kılıfını uydurdular!.
Muayene ücretlerine 10 kat zam!.
Trump’tan Neyenyahu’ya “O Derin Karanlık Bir O*pspu Çocuğu” göndermesi!.
KFC ve Pizza Hut Türkiye’deki tüm şubelerini kapatıyor!.
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde milyonlarca liralık vurgun!.
İstanbul’a kar yağışı için geri sayım başladı!.
DOLAR 35,5077
EURO 36,6029
ALTIN 3.049,93
BIST 9.715,86

Barış Atay’a tepkiler çığ gibi büyüyor! Mekan çıkışı onlardan mı dayak yedi?.

Barış Atay’a tepkiler çığ gibi büyüyor! Mekan çıkışı onlardan mı dayak yedi?.
01.09.2020
A+
A-

TİP Milletvekili Barış Atay’ın, bir mekanda takıldığı evli kadının ağabeylerinden dayak yediği iddia edildi. DHKP-C sevici Barış Atay’ın, kendisi gibi evli bir kadınla birlikte olmasına sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor.

Foto - Kadıköy’de bir mekan çıkışında dayak yiyen Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Barış Atay’ın, o gece yanında manken Pınar Güsar olduğu belirtildi. 15 gün önce tanışan Atay ile Güsar’ın, bir mekanda baş başa “eğlendikleri” ileri sürüldü. Evli olan Barış Atay’ın, kendisi gibi evli olan Pınar Güsar ile birlikte olmasına tepki yağdı.

Kadıköy’de bir mekan çıkışında dayak yiyen Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Barış Atay’ın, o gece yanında manken Pınar Güsar olduğu belirtildi. 15 gün önce tanışan Atay ile Güsar’ın, bir mekanda baş başa “eğlendikleri” ileri sürüldü. Evli olan Barış Atay’ın, kendisi gibi evli olan Pınar Güsar ile birlikte olmasına tepki yağdı.

Foto - Skandala tepki gösteren bir vatandaş,

Skandala tepki gösteren bir vatandaş, “Barış Atay saldırıya uğradığı gün manken Pınar Güsar ile berabermiş. Bu adam bir de evli. Adamda bütün kötü özellikler kombin olarak bulunuyor” ifadelerini kullandı.

Foto - Bir bakşa vatandaş ise,

Bir bakşa vatandaş ise, “Evli olan Barış Atay’ın Pınar Güsar ile barda eğlenmesini savunan kadınlar gördü bu gözler. Barış’ın karısı boşanma davası açsa gerici diye eleştirecekler, hazır olun.” diye yazdı.

Foto - Barış Atay'ı savunan bir şahsa cevap veren bir sosyal medya kullanıcısı ise,

Barış Atay’ı savunan bir şahsa cevap veren bir sosyal medya kullanıcısı ise, “Kanka kameraların fişini sizinkiler çekmiş. Ama birini unutmuşlar. Seninki başka kadınlaymış, hem de evli. Duyulmasın diye çok çabalamış belli.” mesajını paylaştı.

Foto - Çağlar Albayrak isimli bir vatandaş ise,

Çağlar Albayrak isimli bir vatandaş ise, “Barış Atay ve Pınar Güsar 15 gün mnce arkadaş ortamında tanışmış. Sözde dayak yediği gece de baş başalarmış. Baş başa hayırdır Barış Atay? Beste bunları biliyor mu? Evli bir adam, uçkur peşinde… Mevzuya bak.” diyerek tepkisini gösterdi.

Foto - Bir kullanıcı ise,

Bir kullanıcı ise, “Sözde kadın haklarını savunan evli ve bir çocuk babası olan Barış Atay dayak yediğini iddia ettiği gece Pınar Güsar diye bir manken ile birlikteymiş. İyi araştırılsın, belki karısı dövdürmüştür” dedi.

Foto - Twitter kullanıcılarından bir diğeri,

Twitter kullanıcılarından bir diğeri, “Arka Sıradakiler dizisinde de kötü oyuncuydun, hâlâ kötü oyuncusun Barış Atay. İçkiyi fazla kaçırıp garsonlarla yaptığın kavgayı ya da Pınar Güsar’ın abilerinden yediğin dayağı Süleyman Soylu’nun üstüne yıkmaya çalışan çok kötü oyuncusun. Şizofren kitlen dışında kimse yemedi.” diye yazdı.

Foto - Barış Atay'ı döven kişilere dair önemli iddialardan birini ortaya atan şahıs ise,

Barış Atay’ı döven kişilere dair önemli iddialardan birini ortaya atan şahıs ise, “son dakika haberine göre Barış Atay’ın, Pınar Güsar’ın 4 ağabeyi tarafından dövüldüğü ortaya çıktı” iddiasında bulundu.

Foto -

“Sözde kadın haklarını savunan halkçı, evli ve 1 çocuk babası Barış Atay dayak yedi diye ortalığı velveleye verdiğin iama dayak yediği gece Pınar Güsar diye bir mankenleymiş. Abileri tarafından dövülmüş. Ellerine sağlık, pabucumun kadın hakları savunucusu pis çapkın seni!” şeklindeki mesaj da oldukça dikkat çekti.

Foto -

“Barış Atay gibi devrimci olup Pınar Güsar gibi mankenlerle takılan kaç devrimci vardır? Sadece soruyorum.”

Foto - Sosyal medyada bu mesajlar gibi binlerce paylaşım yapıldı. Evli Barış Atay'ın, evli bir kadınla

Sosyal medyada bu mesajlar gibi binlerce paylaşım yapıldı. Evli Barış Atay’ın, evli bir kadınla “takılması”na ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu suçlayarak akılalmaz tehditler savurmasına daha yüzlerce tepki gösterildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.