Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump İran’a yakın zamada saldırı olmayacağını açıkladı..
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral Aliyev’in talimatı ile görevden alındı!.
Tepkiler sonrası serbest bırakılan AK Partili eski vekil hakkında yakalama kararı!.
Amerika Türkiye’nin TOKİ’deki başarısını manşetlere taşıdı..
Mustafa Sandal’ın kaynanasının 3 milyon dolarına el konuldu!.
Mehmet Şimşek’ten vatandaşa saç baş yolduran açıklama!.
Altınbaş Holding’in sahibi Nusret Altınbaş gözaltına alındı..
Fon üzerinden çaldıkları 3 milyarı iade etmek için başvuru yaptılar!.
Medeniyetin beşiği Paris’te son durum!.
Sergen Yalçın’ın A Milli Takımdan alacağı maaş yıllık 125 milyon!.
Brent petrol fiyatları son 6 ayın zirvesinde!.
Genel Sağlık Sigortası borçlarına af geliyor..
Kılıçdaroğlu CHP’nin kasasından çalınan 5 milyonu geri istedi!.
Zonguldak’taki maden faciasında 3 işçi hayatını kaybetti!.
Meteoroloji’den sağanak yağış uyarısı!.
Volkswagen batarya sorunu nedeniyle 72 binden fazla aracı geri çağırdı!.
Çukurova Belediye Başkanı yolsuzluktan tutuklandı!.
Fon teklifi Meclis’ten geçti..
Bankaların faiz kararlarınsan sonra altın be gümüş çakıldı!.
Havalimanlarındaki fahiş fiyatlar vatandaşı isyan noktasına gerirdi!.
55 bin 755 fon mağdurlarına 49,7 milyar ödeme yapıldı..
Merkez Bankası politika faizini yüzde 36’ya indirdi..
Mustafa Sarıgül’ün korumasıyla çıkan seks kaseti skandalı yeniden gündemde!.
Gözler Merkez Bankası’nın bugün açıklayacağı faiz kararında..
14 tane memuru 7 tane müdür yönetiyor!.
Emir Sarıgül kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklandı!.
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Lille’yi 4 golle geçti..
Paris’teki olaylarda tutuklu sayısı 174’e yükseldi!.
Aliyev iti başörtüsü yasağını eleştiren 30 Türkün ülkeye girişini yasakladı!.
Altınbaş Holding’in patronu da fon vurguncusu çıktı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Bartın’da MHP toplantısına giden otobüs kaza yaptı!.

Bartın’da MHP toplantısına giden otobüs kaza yaptı!.
03.10.2021
A+
A-
MHP toplantısına giden yolcu otobüsünün devrilmesiyle meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda yaralı olduğu aktarıldı.

Bartın’dan Ankara’daki MHP toplantısına gitmek üzere bir otobüs yola çıktı. otobüs, yoldan çıktı.

MHP’nin Ankara Bölge İstişare Toplantısı için Bartın’dan hareket eden Ramazan Duduoğlu idaresindeki 74 AJ 900 plakalı otobüs, kontrolden çıktı.

Otobüs, Bartın – Ankara karayolu Esenyurt mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

2 ÖLÜ: BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DA VEFAT ETTİ

Kazada araçta aralarında Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir’in de olduğu 19 kişi yaralandı.

Bartın da MHP toplantısına giden otobüs kaza yaptı #1

YARALILAR TEDAVİYE ALINDI

Araçta bulunan Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile Murat Sevinç ise hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavileri sürerken, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir’in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

“ÇOĞU ARKADAŞIMIZ ŞOKTAYDI”

Kazayı haber alınca olay yerine ilk gelenlerden MHP Bartın Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Özgüroğlu, kaza sonrası yaşananları anlattı. Devrilen midibüsteki yaralıların şoka girdiğini anlatan Özgüroğlu, camı kırarak yaralıları araçtan kurtardıklarını ifade etti. Özgüroğlu, “Bize söylenen içeriden çıkan arkadaşların çoğu şoktaydı. Aniden direksiyon hakimiyetini kaybedip aracın kaydığı söylendi. Kaza sonrası hemen geldik. Araba devrilmiş haldeydi. Ön camı kırdık. Can havliyle bağıran vardı. Kurtarılmayı bekleyenler vardı. Çoğu arkadaşlarımız şoktaydı. Kazanın farkında bile değiller. Ayakta olanları hemen aldık. Cenazelerimiz de AFAD, sağlık ekipleri gelince onlar aldı. MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Bartın Belediye Başkanımız Cemal Akın, Allah rahmet eylesin Bartın Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Kömeç, il yönetiminden arkadaşlarımız, kadın üyelerimiz vardı. 19 kişi vardı. Ben tam olarak sayıyı bilmiyorum. Bize söylenen rakam oydu. Belediye başkanımızın durumu iyiydi. Herhalde başı çarpmanın etkisiyle zedelenme vardı. Merkez ilçe başkanımız ile il başkanımız bizim yanımızdaydı. Çalışmalara katıldılar. İkisi de şoktaydı, sonra hastaneye gönderdik. Durumları da iyiydi.” diye konuştu.

Bartın da MHP toplantısına giden otobüs kaza yaptı #3

TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

Kazada yaralanan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl Teşkilatı’ndan Turgut Makaracı, Türkan Kaplan, Perihan Üre, Serkan Üre, Sevcan Üre, Kemal Özay, Arzu Altıntop, Aydın Gün, Cavidan Köroğlu, Kadriye Aygün, Ahmet Yılmaz, Nevzat Çevik, Mustafa Balcı, Sadettin Yıldız ve Nevzat Çelik ile otobüs şoförü Ramazan Duduoğlu’nun hastanedeki tedavileri sürüyor.

Bartın da MHP toplantısına giden otobüs kaza yaptı #4

HABERİ ALANLAR HASTANEYE AKIN ETTİ

Kazada Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve il yönetiminde görevli Murat Sevilmiş’in cenazeleri ise cenaze nakil araçları ile hastane morguna kaldırıldı.

Öte yandan kaza haberini alan yaralıların yakınları Bartın Devlet Hastanesi Acil Servisi önüne akın etti.

Bartın da MHP toplantısına giden otobüs kaza yaptı #5
Bartın da MHP toplantısına giden otobüs kaza yaptı #6
Bartın da MHP toplantısına giden otobüs kaza yaptı #7
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.