Site Rengi

HABER ÖZETİ
İran’dan ABD’ye rest: Savaşırlarsa Savaşırız!.
Galatasaray’a şampiyonluk yolunda Kocaelispor darbesi..
İRAN-ABD savaşının kaderini Çin füzeleri değiştirdi!.
Trump müzakere görülmeleri sonrası yeniden tehditler savurmaya başladı..
Yüzünün ve bacağının yaralı olduğu iddia edildi!.
İRAN ile ABD arasındaki müzakerelerden neden sonuç alınamadı?.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan İsrailli Bakana muhalefetten sert yanıt!.
İran ABD ile yürütülen barış ve ateşkes müzakerelerinin sona erdiğini duyurdu..
Belçika İsrail’e gönderilen kaçak askeri teçhizatlara el koydu!.
Üsküdar Belediyesi’ndeki milyonluk rüşvet çarkı deşifre oldu..
İRAN-ABD müzakerelerinde Hürmüz Boğazı krizi patlak verdi!.
Kahpe evladı Netenyahu rahat durmuyor!.
Fenerbahçe Kayserispor’u 4 golle geçti..
İran 42 gün de ABD yalakası Arap ülkelerine 6 bin 657 füze fırlattı!.
6 saat devam eden İRAN-ABD müzakereleri sona erdi..
Iraktaki Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları belli oldu..
“Aleviler PKK’lıdır” diyen CHP Kayseri İl Başkanı istifa etti..
Hüsamettin Cindoruk hayatını kaybetti..
Çok şükür devletimiz yıllar sonra zahmet edip milletin cebine dadananlara operasyon başlatıyor!.
ABD ve İran heyetleri müzakere için Pakistan’da..
İran Hürmüz Boğazı geçiş ücretini resmileştirdi!.
İran ateşkes konusunda iyi niyetli olduklarını ancak ABD’ye güvenmediklerini açıkladı!.
Bolu Belediyesi’nde kurban vurgunu yapan Başkan Yardımcısı da tutuklandı!.
Kahpe İsrail’in Lübnan’daki katliamlarında ölü sayısı 1900’ü geçti!.
Trump yine kuduz köpek gibi havlayıp tehditler savurmaya başladı!.
Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği’ne kayyum atandı!.
5 G’ye geçişlerde abone sayısı 30 milyona yaklaştı..
Özgür Özel CHP’li Başkanların Bankamatik Sevgililerini de savundu!.
Türkiye’de sigara kullanımı 2040 yılında tamamen yasaklanacak..
Zincir Market Çetesi’nin yüzde 400-500 kâr ile sebze meyve satması vatandaşı isyan ettirdi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Başarılı doktora eşi benzeri olmayan skandal ceza!.

Başarılı doktora eşi benzeri olmayan skandal ceza!.
17.01.2020
A+
A-

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde eşi benzeri bulunmayan bir skandal yaşandı. Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yıllarca çocuk sahibi olamayan aileler için bitkisel formüller öneren Dr. Metin Er’e yönelik yaptırım uyguladığı ortaya çıktı..

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde eşi benzeri bulunmayan bir skandal yaşandı. Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yıllarca çocuk sahibi olamayan aileler için bitkisel formüller öneren Dr. Metin Er’e yönelik yaptırım uyguladığı ortaya çıktı. Milyonlarca lira yatırdığımız tüp bebek merkezlerindeki gebelik metodlarına karşılık binlerce yıldır tatbik edilen, Allah’ın birer nimeti olan bitkisel bazlı besinleri tavsiye eden Doktor Er hakkında önce soruşturma açıldığı ardından da ceza verildiği öğrenildi.

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye’de doğurganlık oranın gitgide düşmesi ve çiftlerin evlat sahibi olamama sorunu üzerine uzun yıllardır kafa yoran embriyoloji uzmanı Metin Er hakkında disiplin soruşturması başlattığı, hızını alamayan hastane yönetiminin ailelere şifa dağıtan doktoru cezalandırdığı belirlendi. Topluma adanmış bir mesleğin hakkını sonunu kadar veren histoloji ve embriyoloji uzmanı Metin Er’i sindirmeye çalışan Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 31 Aralık 2019 tarihli kararında, geleceğimiz için ter döken hekime uyarı cezası verdiği tespit edildi.

Ceviz yiyin demek tıbba aykırıymış!

Yıllarca evlat sahibi olmanın hayalini kuran çiftlere hem tıbbi hem de 3-5 liralık maliyeti olan bitkisel kaynakları öneren Metin Er’in uygulamasını hazmedemeyen hastane yönetimi, skandal kararında, “Alternatif tıp alanında yetki ve sorumluluğunuzun olmadığı bir alana müdahil olmanızdan ve sorumluluk alanınızın dışına çıkmanızdan dolayı, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 125. Maddesinin A/a, ‘Verilen emir ve görevlerin tam zamanında yapılmasında, görevle ilgili resmi belge, araç ve gereçlerin korunması, kullanılması ve bakımında kayıtsızlık göstermek veya düzensiz davranmak’ fiilinde geçen ‘görev mahallinde kurumlarca belirlenen usul ve esasların yerine getirilmesinde’ fiilini işlediğinizden uyarma cezası ile tecziye edilmeniz uygun görülmüştür” ifadelerini kullandı. 50’den fazla ailenin çocuk sahip olmasına vesile olan doktoru cezalandıran hastane yönetiminin tavrı tepkiyle karşılandı. Binlerce yıldır insanoğlunun şifa kaynağı haline gelen, bilim dünyasının gözdesi olan bitkiler sayesinde çocuk sahibi olan ailelerin taktir ettiği hekime yönelik “haksız ceza” vicdanları yaraladı.

Hastane sessiz kaldı

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erkan Baysal’ın toplantıda olduğunu ifade eden başhekimlik sekreterliği, ısrarlı sorularımızın ardından hastanenin başhekim yardımcısı ile görüşebileceğimizi belirtti. Telefonlarımıza dahi çıkmayan başhekim yardımcısı Dr. Yenal Karakoç’un müsait olmadığını bildiren sekterlik, “Gerekli bilgiyi Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü’nden alabilirsiniz” diyerek konuşmaktan kaçındı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.