Site Rengi

HABER ÖZETİ
Bitcoin piyasası tepe taklak!.
Yargıtay 30. turda da başkanını seçemedi!.
AK Parti’nin Besleme Medyası’nda Başkanlık Sistemi kavgası!.
Ali Erbaş’ın A 8 Long tutkusu bir türlü geçmedi!.
Temassız ödeme limitleri 1,500 TL’ye çıkarılıyor..
CHP’nin kazandığı Üsküdar Belediyesi’nde işçi kıyımı!.
5 ayda yüzde 200 zam gelen tavuk etine ihracat kısıtlaması geldi!.
ABD’de de protestocu öğrencilere “Okuldan Atma” tehdidi!.
CHP Lideri Özel’in 1 Mayıs Taksim programı belli oldu..
İyi Parti Lideri Dervişoğlu’ndan Yeni Anayasa açıklaması…
İngiliz köpeklerini bozguna uğrattığımız Kut’ül Amare zaferinin 108. yılı kutlu olsun…
CHP’den 1 Mayıs kararı!. “Hep birlikte Taksim’e yürüyoruz” diyerek duyurdular…
İBAN üzerinden tahsilat yapanlara verilecek para cezası miktarları belli oldu…
Başsavcılık alçak sapığa verilen İyi Hal İndirimine isyan etti!.
MHP’den TikTok’un kapatılması için TBMM’ye kanun teklifi!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Lideri Özel’in görüşme tarihi belli oldu..
AK Partili vekilin Boğaza nazır malikanesi kaçak çıktı!.
Gözler Nisan ayı enflasyon rakamlarına çevrildi…
Dev ilaç firmasından Koronavirüs aşısı itirafı!.
AK Partili başkandan seçmene küstah sözler!. ORUCU BİZİMLE TUTUP İFTARI BAŞKASIYLA AÇIYORSUNUZ!.
İBAN üzerinden Vergi Hırsızlığı dönemi sona eriyor!.
CHP’li Belediyelerde Ahbap-Çavuş atamaları tam gaz devam ediyor!.
CNN muhabirinden ABD Dışişleri Bakanına tokat gibi cevap!.
Sosyal medya platformu Threads Türkiye’de resmen yasaklandı!.
Meclis Yeni Anayasa görümelerine yarın başlıyor..
Otel skandalının arkasından Erdoğan’ın ihalecileri çıktı!.
Gavura bedava verdikleri hizmet için Türk’ten ekstra para istediler!.
Yenidoğan bebekler üzerinden devleti milyonlarca dolandırdılar!.
İyi Parti’de Genel Başkanlık yarışı 3. tura kaldı..
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?.
DOLAR 32,4893
EURO 34,7352
ALTIN 2.402,09
BIST 10.045,74

Başkan Erdoğan’dan reform açıklaması! “Yakında Meclis’e sunacağız!.”

Başkan Erdoğan’dan reform açıklaması! “Yakında Meclis’e sunacağız!.”
27.01.2021
A+
A-

Son Dakika Haberleri.. Başkan Erdoğan, partisinin Meclis grup toplantısında konuşuyor. Başkan Erdoğan toplantıda önemli açıklamalarda bulunuyor. 2023 seçimlerine ilişkin konuşan Başkan Erdoğan “Tek vaatleri Tayyip Erdoğan’ı indirmek olan bir muhalefete bu millet iktidar vermez” ifadelerini kullandı. Erdoğan, “Yeni reform paketlerini Meclisimize sunmaya başlayacağız. Bu tekliflerin ülkemizi 2023’e ve daha sonrasına taşıyacak önemli düzenlemeler içerdiği görülecektir.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis’deki grup toplantısında konuşuyor.

Başkan Erdoğan’ın konuşmasının satır başları şöyle;

TBMM Genel Kurulumuz dün itibarıyla yeniden çalışmalarına başladı. Sizlerle en son bütçe görüşmelerinin hemen ardından bir araya gelmiştik.

Cuma günü Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu başkanı ve üyeleriyle bir araya gelerek kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk. Hükümetimize, ekonomimize verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Daha önce de 15 Ocak’ta DEİK yönetimiyle buluşmuş ihracat ve ekonomimizdeki gelişmeleri ele almıştık. Geçtiğimiz yılı program dönemi hedefi üzerine de çıkararak iş dünyamıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Kültür ve Turizm Bakanlığımızın 2019-2020 ödüllerini sahiplerine takdim ettim. RDGD’nin verdiği Medya Oscarlarına layık görülen gazeteciler, radyocular ve sanatçılarla bir araya geldik. AB üyesi büyükelçilerle buluşarak ilişkilerimizi dayanışma ve işbirliği yönünde geliştirme düşüncelerimizi paylaştık.

Kabinemizi 11 Ocak’ta toplayarak sağlıktan güvenliğe pek çok istişarelerde bulunduk. Deve Geçidi Köprüsü ve bağlantı yolları açılışını gerçekleştirdik. Uzaya gönderilen 5A Uydumuzun yolculuğa çıkışının mutluluğunu paylaştık. Uydumu uzaydaki yolculuğuna devam ediyor. Fırat üzerine inşa ettiğimiz Kömürhan Köprüsü ve yolunu yılın ikinci günü hizmete açtık. 30 Aralık’ta Cumhurbaşkanlığı 2020 Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’ni takdim ettik.

Kabinemiz geçen yıl son toplantısını 28 Aralık’ta yaptı. Aynı gün resim ve heykel müzesi açılışını da gerçekleştirdik. 26 Aralık’ta Ankara’da Gölbaşı şehir geçişinin açılışını yaptık. Pek çok devlet ve hükümet yöneticisiyle görüşmeler yaptık. Yaptığımız kabuller ve telefon görüşmeleri günlük mesaimizin mutat parçasıdır.

REFORM PAKETLERİ

Her günümüzü ülkemiz ve milletimiz için dolu dolu geçirdik. Ülkemize ve milletimize karşı sorumluluk hisseden herkese üzerine düşen görevleri hakkıyla ifa etmesidir. Partimizde görev üstlenen tüm kardeşlerimizden de aynı hassasiyeti bekliyoruz. Bu şekilde görevlerimizi hakkıyla yerine getirdiğimizde ne ülkemizin ne Cumhur İttifakı’nın ne AK Parti’nin önünde durabilecek güç tanımıyoruz. Milletimiz her birimizi teker teker takip ediyor. Seçim günü bu karne oy oranı olarak önümüze konulacaktır. Biz çok çalışırsak Meclis de çok üretir. Türkiye’nin önünde hepimiz için yapılacak çok iş var. Yürütmede bizim yapmamız gerekenler, yasamada sizlerin yapması gerekenler, yargının üstüne düşen görevler var.

Yeni reform paketlerini Meclisimize sunmaya başlayacağız. Bu tekliflerin ülkemizi 2023’e ve daha sonrasına taşıyacak önemli düzenlemeler içerdiği görülecektir. Bu reform sürecine hep birlikte sahip çıkacağız. Bizden başka da gelecek vizyonu tasarlayan da yok.

CHP’YE: TEK ADAMCAĞIZ ROLÜ

Tek hedefi Tayyip Erdoğan’ı indirmek olan muhalefete bu millet iktidarı vermez. Küresel siyasi ve ekonomi değişiklik sürecinde Türkiye’yi nereye getireceğini söyleyemeyen, projesi olmayan, kadroları kifayetsiz hiçbir yapı milletimizden iktidar vizesi alamaz. Hamd olsun, bizler tüm şeffaflığımızla milletimizin huzurundayız. 2023 seçimlerinde bir kez daha sandıktan zaferle çıkarak büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa süresinde yeni bir safhaya geçeceğiz.

Aradan geçen 1 ayda yaşanan her gelişme, CHP testisi içindeki cürufun nasıl olduğunu bizlere göstermiştir. Taciz, tecavüz, hırsızlık skandallarının üzerini örtmek için hem bize hem milletimize hakaretlerin dozunu artırmaya başladı. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış misali, özür dileyecek yerde işi pişkinliğe vuruyor. Yalan olduğu defalarca ortaya konmuş konuları utanmadan, arlanmadan tekrarlayanlara pişkin denmez de ne denir?

Cumhuriyetin ilk partisini, bölücü örgütün payandalığını üstlenen yüksek siyaset oyunlarını millet başlarına geçirecektir. Kendi partilerinde oynadıkları tek adamcağız rolünü tebessümle seyrediyoruz. Bir de halkçılık diyerek, kendilerini halkın içinde bizi de sarayda sefa süren olarak göstermeye çalışmıyorlar mı orası artık… Biz bugün de milletimizle birlikteyiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.