Site Rengi

HABER ÖZETİ
Yeni Parti Genel Müdürünün Cuma Namazı pozları!.
TOKİ’den borcunu erken kapatana yüzde 25 indirim!.
BAE’den dikkat çekici Türkiye-İsrail karşılaştırması!.
Netenyahu itinin partisi mum gibi erimeye devam ediyor..
Adalet Bakanlığı sapıkların üzerine gittikçe Avrupa kuduz köpek gibi havlıyor..
CHP’ye kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’in görevine son verildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile New York’ta görüşecek..
Erdoğan 2028’de son kez Cumhurbaşkanı adayı olacak..
Kaşif Kozinoğlu dosyasını kapatan iki savcıya gözaltı!.
İstanbul Borsası’nı speküle eden şirketler tasfiye ediliyor..
Piyasaların beklediği açıklama geldi..
Cinsel sapkınlara düzenlenen “Ailem Güvende” operasyonuna Silivri Bülbülü’nden tepki!.
Borsa İstanbul’da ne dolaplar dönüyor!.
Türkiye Suriye ile işbirliği yaptıkça İsrail kuduruyor!.
FED’in faiz kararı Trump’u kudurttu!.
Dünyayı Böl-Parçala-Yönet sistemi ile sömüren İngiltere dağılıyor!.
FED beklenen faiz kararını açıkladı..
Kıçını başını açıp keriz silkeleyen hesaplar kapatılmaya devam ediyor..
Serbest bırakılan avukat yine torbacılık yaparken yakalandı!.
Bu gece gelecek zam ile birlikte motorin 100 TL’yi geçecek!.
Husiler ABD ve İsrail’e köpeklik yapan Arapları vurmaya devam ediyor..
Silivri Bülbülü Özgür bugün de Fransızlara sürtündü!.
Yunan basını: Türkiye’ye çok yönlü hamlelerine karşı tek sığınağımız İsrail..
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adaylığının Önünde Bir Engel Olmadığını Açıkladı..
Sapıklara yapılan operasyona ilk tepki yine aynı güruhtan!.
Tırıvırı Haydar’ın altın şovu elinde patladı!.
Tarladan 10 liraya alınan ürünü 100 liraya satan kabzımallar gözaltında!.
Kılıçdaroğlu’nun kurultaydaki ilk rakibi belli oldu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

BBC’nin algı operasyonu elinde patladı! Geçinemeyen(!) Fatma tam 5 maaşlı çıktı!.

BBC’nin algı operasyonu elinde patladı! Geçinemeyen(!) Fatma tam 5 maaşlı çıktı!.
24.02.2020
A+
A-

BBC Türkçe’nin Geçinemeyenler’ başlığı ile yayımladığı haber serilerinin doğruyu yansıtmadığı ortaya çıktı. İngiliz yayın organı BBC’ye Geçinemiyoruz şeklinde röportaj veren Fatma Çetinkaya’nın temizlik şirketi yöneticisi olduğu, evine 5 maaş girdiği belirlendi.

İngiliz yayın organı BBC’nin Türkiye’deki medya ayağı olan BBC Türkçe’ye “Her şeyi kısıtlı şekilde yapmamız gerekiyor” diyen Fatma Çetinkaya’nın (46) evlere temizliğe gönderdiği kadınlardan komisyon alan bir organizasyonun yöneticisi olduğu, evine de 5 maaş girdiği iddia edildi.

Her fırsatta Türkiye’ye karşı algı dolu haberlerle gündeme gelen ve bir süredir “Geçinemeyenler” başlığıyla bir dizi röportaja imza atan BBC Türkçe, geçtiğimiz günlerde 4 çocuklu Erzurumlu Fatma Çetinkaya’nın görüşlerine yer verdi. Çetinkaya, konuşmasında yeni havalimanını, otoyolları, şehir hastanelerini, elektrik faturasını hedef aldı.

Çetinkaya, “Gelirimiz belli. Her şeyi kısıtlı bir şekilde yapmamız gerekir. Şu sokakta yaşayan yüzlerce insanın hemen hemen hepsi aynı” sözlerini dile getirdi. Türkiye’nin sahada ve masada verdiği mücadeleye gölge düşürmek isteyen BBC’nin çektiği kurmaca belgesel, sosyal medyada kısa süre içinde deşifre oldu. Fatma Çetinkaya’nın sitelerdeki dairelerin temizlik işini yapan kadınları çalıştırıp onlardan komisyon alan bir organizasyonun da sahibi olduğu, 3 çocuğunun maaşlı olmasının yanı sıra kocasının da inşaat şirketinde yönetici olduğu iddia edildi.

YATTA VEDA PARTİSİ

Röportajda kendisini muhafazakâr bir ailenin evladı olarak tanıtan Fatma Çetinkaya’nın, kızı için bir yatta bekârlığa veda partisi düzenlediğini gösteren görüntüler de günyüzüne çıktı. Çetinkaya, lüks partinin fotoğraflarını da instagram hesabından paylaştı. Öte yandan Fatma Çetinkaya’nın öğretmen olan eniştesi Ahmet A.’nın FETÖ üyesi olmaktan cezaevine girdiği, ardından kız kardeşi Zeynep A. ve ABD’de doğan çocuğunun abla Çetinkaya’nın yanında yaşamaya başladığı iddia edildi. Çetinkaya’nın, kardeşinin yönlendirmesiyle BBC Türkçe’ye algı dolu sözler sarf ettiği ileri sürüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.