Site Rengi

HABER ÖZETİ
Okullarda artık zil çalmayacak..
Avrupalı liderlerin Trump karşısındaki acizliği!.
Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı!.
Bir CHP klasiği!. Miting alanını başka şehirlerden gelen onlarca otobüsle doldurdular!.
Greve başlayan memurlara yeni zam teklifi..
Ünlülerin kuyumcusu da gözaltına alındı!.
Sözcü’nün bir itibarsızlaştırma palavrası daha yine elinde patladı!.
Balıkesir’de pes peşe korkutan depremler!.
CHP’li Başkanın kumarhane görüntüsü sosyal medyayı fena karıştırdı!.
Ali Şen yoğun bakıma alındı!.
Torbacı avukatın skandal tahliyesi hakim ile savcıyı birbirine düşürdü!.
CHP’den istifa edip AK Parti’ye geçen Özlem Çerçioğlu sessizliğini bozdu!.
Kahpe İsrail’den katliam hazırlığı!.
İptal edilen diploması için yeniden itiraz etti!.
Memur-Sen tüm Türkiye’de iş bırakma eylemine gidiyor!.
Avukat Mücahit Birinci AK Parti’den istifa etti!.
Polise çarpıp kaçan uyuşturucu taciri avukat serbest bırakıldı!.
Özgür Özel’in Mücahit Birinci açıklaması ortalığı fena karıştırdı!.
Savcının katibinden Rezan Epözdemir hakkında skandal açıklamalar!.
Yerel seçimlerden sonra 56 belediye AK Parti’ye geçti!.
Dünyanın gözü kulağı Trump Putin görüşmesinde!.
İBB’ye 9. dalga operasyon!. 44 gözaltı kararı!.
Murat Kapki’den Mücahit Birinci’yi zora sokacak ifade!. TAHLİYEM İÇİN BENDEN 2 MİLYON DOLAR İSTEDİ!.
Nedim Şener ve Mücahit Birinci “Lan G*t” diyerek birbirlerine girdiler!.
Özgür Özel’in Özlem Çerçioğlu ile tokalaşmadığı görüntüler ortaya çıktı!.
Özlem Çerçioğlu AK Parti‘ye resmen katıldı..
Özgür Özel’in “SAAT 12:00’yi BEKLEYİN” sözleri de fos çıktı!.
Rezan Epözdemir tarafı olduğu davanın savcısına borç vermiş!.
Ünlü avukat Rezan Epözdemir tutuklandı!.
Özgür Özel‘den Özlem Çerçioğlu açıklaması: YA İÇERİ ATIL YA PARTİME KATIL!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Bebeğini boş arsada ölüme terk eden annenin ifadesi ortaya çıktı!.

Bebeğini boş arsada ölüme terk eden annenin ifadesi ortaya çıktı!.
25.11.2020
A+
A-

Boş arsada soğuk hava nedeniyle hipotermiye giren, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden bebeğin annesi çocuğun boşanma aşamasında olduğu eşi Erdoğan G.’den olduğunu söyledi.

Sivas’ta çıplak olarak bırakıldığı boş arsada soğuk hava nedeniyle hipotermiye giren, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden bebeğin annesinin ifadesine ulaşıldı. Nebile G. (35) ifadesinde, çocuğun boşanma aşamasında olduğu eşi Erdoğan G.’den olduğunu söyledi.

DHA’nın aktardığı habere göre, dün sabah saatlerinde kent merkezindeki Paşabey Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki boş bir arsanın yakınından geçenler arsaya çıplak halde bırakılmış bir erkek bebek olduğunu görünce durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan bebek, ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Çocuk Acil Servisi’ne kaldırıldı. Soğuk hava nedeniyle hipotermiye girdiği belirlenen bebek hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri bebeği arsaya bırakan kadını çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek kısa sürede tespit etti. Bebeği arsaya bırakan kişinin Nebile G. (35) olduğu belirlendi.

‘TEPKİLERDEN KORKTUĞUM İÇİN BIRAKTIM’

Hayatını kaybeden bebek hastane morguna kaldırıldı. Otopsi işlemi tamamlanan bebeğin savcı tarafından defin için kimseye teslim edilmemesi talimatı verildi. Bebeğin başka birinden olma ihtimali üzerine savcılık DNA testi istedi. Yapılacak olan testin ardından bebeğin defnedileceği öğrenildi. Nebile G.’nin 2 kez evlilik yaptığı ve 2 kız çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Nebile G.’nin 2’nci eşi Erdoğan G. (56) ile boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. Nebile G., gözaltına alındıktan sonra ilk ifadesinde bebeğin boşanma aşamasında olan Erdoğan G.’den olduğunu, tepkilerden korktuğu için bebeği arsaya bıraktığını söyledi. Evde kendi başına doğum yaptığı öğrenilen Nebile G. Numune Hastanesi Kadın Doğum Servisinde tedaviye alındı. Hastanedeki tedavisinin tamamlanmasından sonra Nebile G. resmi işlemleri yapılarak adliyeye sevk edilecek.

‘BU KADINA EN BÜYÜK CEZAYI VERMELİLER’

Olayın ardından konuşan mahalle sakinleri olaya tepki gösterdi. Mahalle sakinlerinden Mehmet Arslan “Müşterilerimden biri geldi. ‘Birisi şuraya bir çocuk bırakmış’ dedi. Çocuk donmuş herhalde. Doğru bir şey değil. İyi değil. Hiç olmayacak bir şey bu. Bizim kentimize yakışmıyor” dedi.

Kadir Kevser (65) ise, “Sivas’ta bu tarz şeylerin olması beni çok tedirgin etti. Bu insafsızlık, vicdansızlık, terbiyesizliktir” diye konuştu.

Namık Kemal Oğuz da (55), “Bebeğin donarak öldüğünü duydum. Çok üzüldüm. Çok acı bir durum. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Çünkü, o bir sabi. Hiçbir şeyden haberi yok. Kendini koruyacak bir durumu dahi yok” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.