Site Rengi

HABER ÖZETİ
Epstein’in suç ortağından Trump’a açık tehdit!.
Bebek Otel’in sahibi Muzaffer Yıldırım’ım malvarlıklarına el konuldu..
Yaşına başına mesleğine bakıp utanmadan Özgür Özel’in küfürlerini savundu!.
Özgür Özel’in ayyaş kafayla attığı mesajlara tepkiler çığ gibi!.
İsrail’den ABD’ye İran resti: YA HEMEN VURUN YA DA BİZ TRK BAŞIMIZA VURURUZ!.
İran’dan dünyanın uykularını kaçıracak Atom Bombası açıklaması..
CHP’li Başkandan Özgür Özel hakkında şok açıklamalar!. Anama bacıma sayıp söven ahlaksızın birisi!.
İyi Partili ahmağın önce tipine sonra da alçakça ettiği hakaretlere bakın!.
CHP Lideri Özel’in dün öve öve bitiremediği yardımların toplamı 5 milyon!.
Sigara yasakları genişliyor..
CHP’li Keçiören belediyesi AK Parti’ye geçiyor..
Epstein sapığı araya hatırı sayılır kişiler sokup yıllarca Putin’le görüşmeye çalışmış!.
Epstein’in kardeşi ağabeyini Trump’ın öldürdüğünü açıkladı!.
Bill Gates’in Epstein skandalından sonra Microsoft hisseleri çakıldı!.
Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya uyuşturucu ve fuhuştan tutuklandı..
Umman’daki yapılan ABD ile İran arasındaki kritik zirve sona erdi!.
6 Şubat depreminin 150 milyar dolara mâl olduğu açıklandı!.
AK Parti 3 yılda 455 bin konut yaparken CHP 275 konutu yapamayıp vatandaşı dolandırdı!.
Yurt dışından gümrüksüz alışveriş dönemi resmen sona erdi..
MİT’ten Mossad operasyonu!. Mehmet Budak Derya ve Veysel Kerimoğlu gözaltında!.
Epstein belgelerinde kan donduran “İnsan Avı” detayı..
Asrın felaketinin üzerinden 3 yıl geçti..
Süresiz Nafaka dönemi nihayet sona eriyor..
MHP’li Feti Yıldız Öcalan’a umut hakkı konusuna açıklık getirdi..
CHP’li Buca Belediyesi’ne “Ver Rüşveti Al Ruhsatı” operasyonu..
Altın ve gümüş piyasasında deprem!. Fiyatlar adeta çakıldı!.
Putin’in adı tam 1055 kez geçiyordu!. Rusya’dan gündemi sarsacak Epstein açıklaması..
ABD Başkanı Trump’tan İran lideri Hamaney’e suikast tehdidi..
Bill Gates’ten Epstein açıklaması: Pişmanım ve yaptığım için özür diliyorum!.
FETÖ’nün avukatlığını yapan Weingarten, Epstein’in de avukatı çıktı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Beşiktaş, KPMG raporunu açıkladı!.

Beşiktaş, KPMG raporunu açıkladı!.
25.12.2021
A+
A-
Beşiktaş, 2009 ile 2019 yılları arasındaki dönemi kapsayan özel incelemede 102 milyon euroluk istisnai durum tespit edildiğini duyurdu.
Beşiktaş Kulübü, Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi KPMG’nin raporunu açıkladı.

Siyah-beyazlılardan yapılan açıklama şu şekilde;

“KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi tarafından hazırlanan ve 2009-2019 yılları arasındaki dönemi kapsayan Özel Kapsamlı İnceleme Raporu 23.12.2021 tarihinde Kulübümüze teslim edilmiştir.

Anılan raporda Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Bağlı Ortaklıkları için toplamda 102.200.434 EUR tutarında istisnai durum tespit edildiği görülmüştür (Gelir-Gider kayıtlarında yer alan tutarlar; TCMB tarafından evrak-kayıt tarihlerinde açıklanmış olan EUR alış kurları dikkate alınarak, Bilanço kayıtlarında yer alan tutarlar; TCMB tarafından 20.10.2019’da açıklanmış olan EUR alış kuru dikkate alınarak, belirli bir dönem içinde oluşan tutarlar ise; ilgili döneme ilişkin TCMB tarafından açıklanmış olan EUR alış kurları dikkate alınarak hesaplanmıştır).”

BEŞİKTAŞ’TA 2009-2019 YILLARI ARASINDA KİMLER BAŞKANLIK YAPTI?

Söz konusu dönemlerde Yıldırım Demirören ile Fikret Orman başkanlık yaptı. Demirören 2004’ten 2012 yılına kadar, siyah-beyazlıların başkanlık koltuğunda oturdu. Fikret Orman ise 25 Mart 2012’de devraldığı başkanlığı 24 Eylül 2019’da bıraktı.

Beşiktaş, KPMG raporunu açıkladı #1

KAP’A AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş’tan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderilen yazıda ise şu ifadeler kullanıldı:

“Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ‘nden 24.12.2021 tarihinde tarafımıza gönderilen yazıya göre, KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi tarafından hazırlanan ve 2009-2019 yılları arasındaki dönemi kapsayan Özel Kapsamlı İnceleme Raporu 23.12.2021 tarihinde Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’ne teslim edilmiştir.

Anılan raporda Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Bağlı Ortaklıkları için toplamda 102.200.434 EUR tutarında istisnai durum tespit edildiği, ilk ön incelemelere göre bu tutarın yaklaşık 74 milyon EUR’luk bölümünün Şirketimize ilişkin olabileceği belirtilmiş olup, konu başlıkları aşağıdaki şekildedir (Gelir-Gider kayıtlarında yer alan tutarlar; TCMB tarafından evrak-kayıt tarihlerinde açıklanmış olan EUR alış kurları dikkate alınarak, Bilanço kayıtlarında yer alan tutarlar; TCMB tarafından 20.10.2019’da açıklanmış olan EUR alış kuru dikkate alınarak, belirli bir dönem içinde oluşan tutarlar ise; ilgili döneme ilişkin TCMB tarafından açıklanmış olan EUR alış kurları dikkate alınarak hesaplanmıştır.)

ULTRASON CİHAZI KAYBOLMASI, FAZLA BİLET…

Futbolcu, Teknik Adam, Temsilci ve İlişkili İşlemlerde Tespit Edilen İstisnai Durumlar Sebebiyle Ortaya Çıkan İlave Yükümlülükler, Feragat Edilen Yetiştirme Tazminatları, UEFA ve TFF Tarafından Kulüp’e Kesilen Cezalar, Bir Futbolcuya Sözleşmesinde Taahhüt Edilen İmza Parasının Kendisine Ödenmemiş Olması, Bir Futbolcu ile İmzalanan Protokoldeki Ödeme Vadelerine Uyulmaması, Bir Spor Kulübü’ne Yapılan Yatırım Sebebiyle Katlanılan İlave Maliyetler, Futbolculara Sözleşmelerinde Taahhüt Edilenden Daha Fazla Sayıda Uçak Bileti Sağlanması, Futbol Takımı Kullanımındaki Ultrason Cihazının Kaybolması, Haksız Sözleşme Feshi Tazminatı, Karşılıklı Sözleşme Feshi Tazminatı, Satış Komisyonu Bedeli, Ortalamanın Üzerinde Temsilcilik Bedeli, İfa Edilmeyen Döneme İlişkin Temsilcilik Bedeli, Borçların Zamanında Ödenmemesi Sebebiyle Oluşan İlave Maliyet, Tedarikçiler Tarafından Başlatılan İcra Takipleri Sebebiyle Katlanılan İlave Maliyetler, Alternatif Teklif Alınmamış Satın Alma İşlemleri, Tedarikçilere Ödemelerin Zamanında Yapılmaması Sebebiyle Katlanılan Vade Farkı Maliyetleri, Çin Kampı Organizasyon Maliyeti, Uydu Bant Kiralaması, 20 Ekim 2019 Tarihi İtibariyle Tahsil Edilmemiş ve Fakat Gerekçesi Belirlenememiş Avans Bakiyeleri, Kapsamı Belirlenemeyen Hizmet Alımları, Bilet ve Loca Faaliyetlerinde Tespit Edilen Aksaklıklar ve İstisnai Durumlar.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.”

Beşiktaş, KPMG raporunu açıkladı #2
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.