Site Rengi

HABER ÖZETİ
Pazar günü seçimler iptal edilirse ne olacak?.
ABD Başkanı Biden ile görüşmenin bedeli 500 bin dolar…
CHP’deki Kule Paralar skandalı Eko Başkanı fena köşeye sıkıştırdı!.
İnce’den Özel’e salvador!. SENİN DEMLENDİĞİNİ O ZAMANLARDAN BELLİYDİ!.
Seçim günü hava nasıl olacak?.
İYİ Parti lideri Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a hainlik suçlaması!.
Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırarak 2 bin 300 lirayı geçti..
Fatih Erbakan AK Parti’ye İstanbul adayını geri çekmek için şartlarını açıkladı!.
Seçim öncesi Sinan Oğan’dan AK Parti’ye destek açıklaması..
Seçim öncesi doğalgaz ve elektriğe “Zam Yok” açıklaması…
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
DOLAR 32,3692
EURO 34,9458
ALTIN 2.325,68
BIST 9.091,46

Boşanma aşamasında olduğu kocasının arabasına uyuşturucu koyup polise ihbar etti!.

Boşanma aşamasında olduğu kocasının arabasına uyuşturucu koyup polise ihbar etti!.
30.10.2020
A+
A-

Akıllara durgunluk veren olay Bursa’da meydana geldi.. 2 çocuk annesi N.Ö. boşanma aşamasındaki eşi V.P.’ye kurduğu tuzak güvenlik kameralarına yansıdı!. N.Ö.’nün, eşi V.P.’nin otoparktaki otomobiline, valeye “Eşime doğum günü hediyesi bırakacağım” diyerek kapıyı açtırıp uyuşturucu ve hassas terazi koyduğu tespit edildi!.

Bursa’da N.Ö.’nün, boşanma aşamasındaki eşi V.P.’nin otoparktaki otomobiline, valeyi “Eşime doğum günü hediyesi bırakacağım” diyerek kapıyı açtırıp uyuşturucu ve hassas terazi koyduğu belirlendi.

DHA’da yer alan habere göre, nakliye firması sahibi V.P., 5 yıl önce 2 çocuk annesi N.Ö. ile tanıştı. İkili, 2016 yılında evlendi. V.P. nakliye firmasını eşiyle birlikte yönetmeye başladı. Hatta işlerinde yardımcı olması için banka kartları ile internet bankacılığı şifrelerini N.Ö.’ye verdi. Son bir yıldır aralarında anlaşmazlık yaşayan çift boşanma kararı aldı. Açılan boşanma davası devam ederken N.Ö.’nün avukatı, koca ile görüşme talep etti. V.P. de beraberine bir arkadaşını alıp avukatın adresini verdiği kafeteryaya gitti. Aracını anahtarıyla birlikte valeye teslim edip kafeteryaya girdi.

‘DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ BIRAKACAĞIM’

V.P.’yi kendi otomobiliyle takip eden N.Ö. ise kafeteryanın otoparkına geldi. İddiaya göre N.Ö., valeye “Eşimin doğum günü. Sürpriz hediye bırakacağım” diyerek otomobilin kapısını açtırdı. N.Ö., havluya sarılı bir miktar esrar ve hassas teraziyi, V.P.’nin otomobilinde bulunan ceketinin iç cebine koydu. Valeye teşekkür edip bahşiş vererek otoparktan ayrıldı.

POLİSİ ARAYIP KENDİNİ İHBAR ETTİ

Avukatla yaptığı görüşmenin ardından otomobiliyle arkadaşını evine bırakan V.P., ceketin cebinden anahtarlarını almak istediği sırada ise havluyu fark etti. Havluyu açıp baktığında poşet içinde esrar gördü. Hassas teraziyi ise dinleme cihazı sandı.

Eşinin kumpas kurmasından şüphelenen V.P. polisi arayarak kendini ihbar etti. Kısa sürede gelen Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, V.P.’nin uyuşturucuyu boşanma aşamasındaki eşinin koymuş olabileceğini söylemesi üzerine soruşturmayı derinleştirdi. V.P.’nin gün içerisinde gittiği adreslerdeki 53 güvenlik kamerası mercek altına alındı. V.P.’nin avukatla görüşmek için gittiği kafeteryanın güvenlik kameralarından ise gerçek ortaya çıktı.

Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, N.Ö.’yü teknik takibe aldı. 4 farklı cep telefonu hattı kullandığı belirlenen N.Ö.’nün telefon sinyallerinden bulunabileceği adresler tespit edildi. N.Ö. geçen salı günü düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. İfadesinin ardından dün adliyeye sevk edilen N.Ö. mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

‘DİNLEME CİHAZI SANDIM, HASSAS TERAZİ ÇIKTI’

Cebindeki uyuşturucu maddeyi gördüğünde eşi tarafından kendisine tuzak kurulduğunu anladığını ve polise kendisini ihbar ettiğini anlatan V.P., “Boşanma davamız var. Avukatı beni çağırdı. Bir mekan ismi söyledi, ben de gittim. Aracımı park ettim. Yanımda bir arkadaşım vardı. Görüşme bitince aracıma bindim. Yanımdaki arkadaşımı gideceği yere bıraktıktan sonra iş yerime geçtim. Tesadüfen montumun cebinde evimin anahtarlarını ararken elime sert bir cisim geldi. Ne olduğunu merak ettim. Çıkardığımda poşete sarılı bir maddeydi. Açtığımda poşetin içindeki bir aleti dinleme cihazı zannettim. Jelatin içerisinde parça parça halinde paketlenmiş maddeler gördüm. Birini açtığımda uyuşturucu olduğunu anladım. Komplo olduğunu fark ettim ve polisi aradım. Kendimi ihbar ettim. Ekipler gelip benimle ilgilendi. Dinleme cihazı sandığım aletin hassas terazi olduğunu söylediler. Hal böyle olunca durum daha da vahim bir hale geldi” dedi.

‘GÖREVLİLERE BAHŞİŞ DE VERMİŞ’

Polise verdiği ifadenin ardından avukatla görüştüğü kafeye giderek güvenlik kameralarını izlediğini aktaran V.P., “Memur arkadaşlardan biri durumu araştırmamı, aracımı nerelere park ettiğimi, konuyu iyi düşünmemi ve kimin böyle bir şey yapabileceğini düşünmemi söyledi. Bunun üzerine aklıma buluştuğumuz yer geldi. Mekan sahibine giderek, durumu izah ettim. Beni hatırladığını söyledi. Biz görüşme esnasındayken, ayrılmak üzere olduğum eşimin geldiğini, benim doğum günüm olduğunu söylediğini öğrendik. Görevliler kapıyı açmış ama arabanın etrafında gezmişler. Havlu içerisinde elinde tuttuğu paketi, şahsıma ait ceketin cebine koymuş. Bunlar güvenlik kameralarınca kaydedilmiş. Görevlilere bahşiş de vermiş” ifadelerini kullandı..

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.